Април започна малко на шега, а на теста грейва втората черта. ~бебеправене 387~

• 31 928
  • 789
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, честито на бременните момичета! Лека и до финал!
Make a Wish, благодаря, добре съм. Пия Fh Pro втора опаковка, пия си хомеопатията и чакам резултати Grinning
Ти как си?
Марго, пожелавам ти спокойствие и сили да преминеш изпитанието! За съжаление идва ден, когато близките ни напускат. Пожелавам ти радостта и грижите покрай малкото човече да те откъснат от всички лоши мисли.
Прекрасен ден и много положителни тестчета от мен! Hug

# 676
Честито, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus Пожелавам ви много положителни емоции и здрави бебоци Green Heart

Вълнувам се с вас за всяко плюсче публикувано тук, толкова е хубаво! Давайте всички да се изнасяме към другата тема Simple Smile

Аз имам 3 дни до цикъл и за първи път го чакам с такова нетърпение. Както се казва - да почва, че да свършва вече и да действаме. Моят мъж, милият, вече и той така се вълнува, много е сладък. Онзи ден бил сънувал, че имаме бебе, момченце и идва с една усмивка да ми разкаже колко хубаво било бебето Two Hearts Така му се радвам, защото ни отне толкова много време да се почувства готов и сега като казва вече колко много иска направо се разтапям.

# 677
Мили момичета, днес сутринта си направих един тест с идеята да е с първа урина, с представителни цели Smile (за ММ, довечера мисля да му казвам), ама чертата ми излезе не по-наситена от вчерашния следобеден тест, да не кажа една идея даже по-бледа. Сега съм в чуденка, да се притеснявам ли, че не се насища? Имате ли опит? Утре сутрин ще пусна пак ЧХГ, да видя как се е изменило на 48 часа, ама дотогава ще ми е тревожно. Знам, че в урината се насища по-бавно, но вчера от сутринта до следобеда имаше разлика, сега - не.

# 678
little_madness стиснати палчета за добри резултати!

# 679
Здравейте, момичета 😊
Днес си пуснах генетичните изследвания, хомоцистеин, АМХ и Инхибин В. До 5 работни дни са последните две, защото ги изследват в Гермация, другите ще излязат в петък. Само хомоцистеинът ще е готов довечера. Вече мога отново да започна фолиевата и да се надявам Клостила да свърши работа 😊🍀🤞

# 680
Мили момичета, днес сутринта си направих един тест с идеята да е с първа урина, с представителни цели Smile (за ММ, довечера мисля да му казвам), ама чертата ми излезе не по-наситена от вчерашния следобеден тест, да не кажа една идея даже по-бледа. Сега съм в чуденка, да се притеснявам ли, че не се насища? Имате ли опит? Утре сутрин ще пусна пак ЧХГ, да видя как се е изменило на 48 часа, ама дотогава ще ми е тревожно. Знам, че в урината се насища по-бавно, но вчера от сутринта до следобеда имаше разлика, сега - не.
Същата марка ли е теста? Може да е различна партида и затова да изглежда различен.
Или ако си пишкала през ноща или да си пила повече течности и да е била по-разредена урината?
Пусни още едно ЧХГ утре. Стискам палци да е добър резултатът.🍀

# 681
Скрит текст:
Същата марка ли е теста? Може да е различна партида и затова да изглежда различен.
Или ако си пишкала през ноща или да си пила повече течности и да е била по-разредена урината?
Пусни още едно ЧХГ утре. Стискам палци да е добър резултатът.🍀
Същият е, да. Едни китайчета от алиекспрес, по 20 в опаковка. През нощта аз винаги ставам, и от един месец си пия хормона за ЩЖ като стана, та като се замисля, сутрешна урина при мен може да не значи задължително най-концентрирана.
Благодаря ти, знам, че няма какво да го мисля, и утре ще си покаже.
Скрит текст:
Извинявайте, че ви занимавам с въпроси, за които реално няма как да ми помогнете Flowers Four Leaf Clover

# 682
  • London
Aureos, тъй като нямах възможността да тичам по английските лаборатории (запазваха ми час за през 5 дни 😩), си следях прогреса с лентички. Мнооого зависи колко вода си приемала и колко често ходиш до тоалетната. Забелязах, че втората ми урина сутрин е много по-концентрирана от първата. Нарочно не пиех вода и стисках поне 2-3 часа. И пак зависи от самите лентички, чувствителност и т.н.
Най-добре да сравняваш наситеността на лентичките през два дни, така придобиваш по-реална преценка 🤗
Кофти е с домашни тестове, най-добре в лаборатория, но като нямаш друг вариант, опираш до това. 🤞🏻

# 683
  • Замък сред облаците
Бътърфлай вече е изказала предположенията, за които аз щях да се включа. Рано сутрин е най-наситена урината, но само ако си проспала цяла нощ - тоест 6-8 часа и затова да отчита по-тъмни черти. Ти като ставаш през нощта до ВЦ и пиеш и хормон за ЩЗ, това разрежда сутрешната урина.

Нямаш повод за притеснения, споко Wink Ако не ти е зор стискането, може да не ходиш 4 часа до ВЦ и пак ще се понасити, ако ли не - дай му представителния вчерашен тест Grinning

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 13:28 от AAndreeva

# 684
Хей момичета, наближава края на темата, така че може да се мисли за заглавия за по-следваща.
Тя ще се падне около 10-15-20 май, ако пишете с подобна скорост - демек дъжд, слънце, цялата природа се размножава, знаете как е Simple Smile

Аз ще си позволя да перефразирам едно от сегашните дето много ми харесва :::
Пролетта ще донесе на всички слънце, усмивки и две чертички. ==>
Месец май да донесе на всички - много слънце, усмивки и двете чертички Simple Smile

Успех на всички и не си правете сами притеснения (примерно да препикавате 100 теста след положителен и т.н.)

# 685
Честито на момичетата с положителен тест,аз обаче цяла вечер мислех Ирен,някой знае ли как е и какво се случва с нея

# 686
Честито момичета, дано все така продължава темата с положителни тестове!
Аз бих посъветвала след един положителен да не се правят повече, особено щом има кръвни. Понеже нямах възможност да пусна ЧХГ си правих няколко дни подред и все бяха различни. А беше след закъснение и винаги със сутрешна урина. Истински се насити чак седмица по-късно.

Предлагам 28седмично розово и много ритници на всички Heartpulse.

# 687
Давайте го розовото, не го крийте - събирам го с чували!!!!!!

# 688
Честито на момичетата с положителен тест,аз обаче цяла вечер мислех Ирен,някой знае ли как е и какво се случва с нея

Ако не бъркам потребителя,  Ирен още е в болница Grin

# 689
  • Замък сред облаците
Да, и аз я мернах в проблемната бременност тази сутрин. Ирен, ако хвърляш по едно очО тук, да знаеш, че ти стискаме палци Heart

Общи условия

Активация на акаунт