Април започна малко на шега, а на теста грейва втората черта. ~бебеправене 387~

• 31 931
  • 789
  •   1
Отговори
# 660
  • Замък сред облаците
Яйчниците не се редуват закономерно от кой от двата ще се пукне фоликулът. Ако имаш доминантни и в двата случайно, няма как да знаеш кой ще се спука пръв или дали няма да се спукат и двата.

# 661
Слънчево момиче, и аз съм в същата чуденка. Миналия месец ни бяха първите опити след ИБ (май 2020г.), О ми беше на 20ти ден и след 13 дни ми дойде.
Този месец мислих да не правя тестове, но уви. В крайна сметка вчера - 14ти ден от МЦ, имах положителен тест, днес вече избледняващ. Това мисля, че означава О днес-15ти ден от МЦ. Около обяд леко ме понаболяваха яйчниците, а когато бебеправихме болката беше в дясно и сравнително силна.
Притеснявам се. . Дясната тръба ми е прекъсната и ако О е от десния яйчник, ще треперя докато ми дойде или евентуално се установи, че Б е където трябва.
А за болката да попитам: от пукането на Ф ли е или след това?

П. С. За днес имах час при АГ, но заради служебни ангажименти се наложи да го отменя. Така ме е яд... Щях да знам поне какво се случва.

# 662
Честити чертички момичета! Леко и безпроблемно бременеене 🤗
На всички останали пожелавам в най - скоро време да видите заветните чертички 😇

# 663
Йейй този април много плодоносен 😂🥰
Като видях 30+ отговора си знаех, че някой се е записал 🤭
Честито Ауреос и Фелиша Дано всичко е наред и до финал 🍀🙏
На мен 11-ти ден ми се пада на 22.04, ама ще задържа до 25.04 😁...
Ух как се развълнувах.. Мале мале

За отношенията-Всички имаме такива моменти. Ние с моя всеки ден се дръгнем за нещо, ама нормално е.. Хора сме различни, не сме правени по калъп дет' се вика 😁 Щом през това минаваме заедно, няма какво да ни събори.. Нали така!? Бъдете здрави, най-важното.. Всичко друго е временно!
И както се казва.. Най-доброто предстои! Успех момичета 🍀❤️
Чакам още +++

# 664
Еха момичета, честито Heart Eyes Aureos  и Felisha,лека и безпроблемна бременност ви желая и до финал Flowers Four Leaf Clover
Марго, стискам ти всички палци за много добри новини Hug Heart Flowers Four Leaf Clover Съболезнования за свекъра ти и оттук нататък само хубави неща да ви се случват и да идва нов етап в живота ви, така де ново човече People Baby От сърце ти желая, само хубави новини Heart
Кактусче, стиснати палци Flowers Four Leaf Clover
Ели, благодаря за прашеца Grinning
Аз нещо съм се отказала да търся симптоми, след като съм ги изпитвала всеки месец всичките вече и не съм била бременна Joy
Много късмет ви желая момичета и чакам още +++, тази темичка е много късметлийска и бебеносна Heart Eyes People Baby Hug

# 665
  • София
Iv. Atanasova ако ще те успокоя, предния път като бях на лекар ме болеше от ляво а доминатния който вече беше тръгнал да се спуква беше от дясно, така че спокойно, то си боли ама от къде се пука ако нямаме УЗ вкъщи няма как да знаем Joy

# 666
Aureos честито на теб! Прекрасен резултат имаш и на кръвния Hug
Извинявай, че те пропуснах, аз нахълтах без да прочета предишните постове.

Благодара на всички Simple Smile да ми стискате и палци да го докарам до финал, че при мен там е големия зор Simple Smile

Успех на всички със скорошни тестчета. И да споделя, понеже предишните ми Б съм хващала с тестове по-отрано си мислех, че винаги е така... но стигаме до “бременна до доказване на противното”. Heart

# 667
Ауреос, Фелиша честитоооо! Знаех си ,че има хубави новини като видях няколко изписани странички.
Елислава, направо се гмурвам в синия прашец и дано се закачи нещо.
Марго, съболезнования от мен. Винаги съм се чудила като забременея ако недай Боже се случи нещо такова как ще премина през него. Много съм емоционална ...
Днес пак мерихме фоликула 23мм и ме вика в сряда пак. Теста ми е с 2 червени чертички,но ще продължа да правя за да видя дали ще се насити още или ще избледнява.
 АГ-то ми каза , че не вярва много на тези тестове и сега ще сравня нещата.
А като правя тестове за О често си предстарям , че са от другите тестове, ех мечтии People Baby

# 668
Ауреос и Фелиша честито 🙂 Лека бременност!

# 669
Миналият цикъл ме боля на правилната страна, ама очевидно не стана с един път този път. Да не се отчайват новите бебеправещи след този ми ред, две Б станаха от веднъж, надежда винаги има.
Аз като съм питала гинеколога, къде съм/ще овулирам, ако е бил прегледа в него период ми е съвпадало неговото мнение със съответната страна с болки. Иначе знам, че не се редуват - направих си извадка за година назад и са л,л,д,л,2 м не съм усетила нищо и така нататък. Единствено след операцията отчитам как се разработи левия яйчник, случайност или не, не знам. Може и някакви компесаторни неща да прави организма, но преди преобладаваше работата на десния. Отплеснах се...

# 670
Aureos, Felisha, честити чертички и лека бременност!
Марго, моите съболезнования. Бъди силна, защото най-пухкавото предстои. Чакаме ъпдейт скоро.
Алисън, и от теб чакаме добри вести на 29ти.
Кактиии, чудесно звучи всичко около новия лекар, нека на късмет да е! Ще дадеш отзиви за Кломифена, че и аз трябва да сменям скоро.
Хариомче, аз си купувам л-тироксин от 50 и пия по хапче и половина. Имам за още седмица и се надявам някъде да открия.
Ели, взимам си от мечтания син прашец!

Благодаря на всички за добрата енергия покрай моята ЩЖ. Още ми свири ухото, но май е една идея по-малко вече. Просто имам супер много работа в момента. За това и не съм писала тези дни. Обещавам да отговоря и на всички лични. Hug

# 671
Честито, Фелиша и Ауреос, надявам се всичко да е наред, да сте здрави с децата и да не ни забравяте! Каква хубава тема!
Марго, искрени съболезнования. Бъдете силни, дайте си време да потъгувате, но от утре ви пожелавам само добри новини, за компенсация на всички минали трудности. Ще чакаме.
*Make*a*wish*, добре съм. Мина хистерото в сряда, доста болезнено. Определено физиологично имам специфики, които са предизвикателство за трансферите и за подобни манипулации. Май каналът е крив и си боли достъпа. Иначе уж всичко е наред по матката. Направихме надраскване и си чакам цикъл, този път без никакви мисли за овулация и бременност. Както се казва във fertility friend, "Not TTC This Cycle" режим. Не е нарочно, но е наложително.

# 672
Ауреос, Фелиша, честито и от мен! Лека и до финал!

# 673
  • Казанлък(Бургас)
Честито на Aureos  и Felisha! Лека и безпроблемна бременност! Здрави бебета на финала! Heart Eyes
Марго, стискам ти всички палци за много добри новини от тук нататък! Hug Kissing Heart
Tortelina , браво за хубавите новини! Тъй е, все цифрите гледат, а ние сме си в разцвета на силите си. Wink За спортуването смятам, че щом организма е свикнал не е проблем, но може леееко да намалиш темпото.
Кактусче , смело напред! Kissing Heart

А сега бързо всички желаещи за син прашец да идват! Blue Heart Ръсяяяя! Blue Heart Чакаме още много плюсчета. Не се отпускайте! Пролет е! Време за любов!

# 674
Аз пуснах изследвания. Ще чакам до утре, а вие стиснете по едно палче за добри резултати.

Общи условия

Активация на акаунт