Великобритания - тема [87] Пролетно - Лятна Много Коронована Локдаунска

• 34 223
  • 764
  •   1
Отговори
# 135
  • UK
Изтървала съм новата тема, от слъговете се оплаквате, моите вчера ми изядоха всички лаленца, още преди да цъфнат. Disappointed

# 136
  • Leeds, UK
И аз ви изпуснах нещо, ида!😁
За канали си поръчвам сода каустик на люспи от амазон. Безотказно! Периодично слагам във всички канали вкъщи. Веднъж в една стара квартира видях плужек да ми изпълзява от канала от мивката в кухнята. Щях да припадна.
Паяци нямам вкъщи откакто имаме котка. Ама аз ги харесвам. Изключително полезни животинки, унищожават 800 тона вредни насекоми годишно, които ни разболяват и ни унищожават храната. Ако влезе вкъщи и котката не го е докопала, го изнасям с чашка в градината.
Не помня кой питаше за парочистачка. Купих си машина за пране на килими с безплатна парочистачка на Vax. И двете са жестоки. Парата си е пара, всичко изчиства и не ми мокри. Много ми харесва и толкова ми е лесно сега.  Купих си само няколко екстра микрофибърни парцалчета, че с едно не мога.
И аз се готвя за Лайф ин ЮК, но го карам леко. Благодаря за линка за центровете . Намерих си много близо до нас. Още малко пари да си събера и съм готова за всичките разходи. Тази година аз, догодина детето. Мъжът ми - като научи свястно английски. 😁.

# 137
  • Манчестър
И аз ви изпуснах нещо, ида!😁
За канали си поръчвам сода каустик на люспи от амазон. Безотказно! Периодично слагам във всички канали вкъщи. Веднъж в една стара квартира видях плужек да ми изпълзява от канала от мивката в кухнята. Щях да припадна.
Паяци нямам вкъщи откакто имаме котка. Ама аз ги харесвам. Изключително полезни животинки, унищожават 800 тона вредни насекоми годишно, които ни разболяват и ни унищожават храната. Ако влезе вкъщи и котката не го е докопала, го изнасям с чашка в градината.
Не помня кой питаше за парочистачка. Купих си машина за пране на килими с безплатна парочистачка на Vax. И двете са жестоки. Парата си е пара, всичко изчиства и не ми мокри. Много ми харесва и толкова ми е лесно сега.  Купих си само няколко екстра микрофибърни парцалчета, че с едно не мога.
И аз се готвя за Лайф ин ЮК, но го карам леко. Благодаря за линка за центровете . Намерих си много близо до нас. Още малко пари да си събера и съм готова за всичките разходи. Тази година аз, догодина детето. Мъжът ми - като научи свястно английски. 😁.

Може ли снимка на тази сода каустик на люспи?

# 138
  • Bristol
Happy Bella, и моят мъж взе Vax за пране на килими и парочистачката беше бонус. Много си я харесвам Simple Smile

# 139
  • София
Прекрасни снимки! ❤

# 140
  • Leeds, UK
Ave Флейките са ни свършили и мъжът ми взел гранули. Сипва се количество като за 1-2 с.л и се залива с малко вряла вода да постои и после се изплаква. Има изпарения така че отворете  прозореца в помещението. Само ММ се занимава с това вкъщи, аз не смея.

# 141
  • Великобритания
аз миналата година си взех чистачката на Karcher за стъкла , и мога да кажа , че се родих с нея ..минавам с гъбата с препарат за стъкла (оригиналния свърши , а ми се струва скъп) и после издърпвам с машинката , нито следи остават , нито нищо . Много си я харесвам и я ползвам почти всеки ден , че кучето много обича да застане до вратата и да почне да ближе стъклото , или да си маже мръсните лапи по него Grinning

# 142
  • Истински се вижда само със сърцето.
И аз имам тази на керхер за стъкла от 3 години и чистенето на стъкла става супер бързо.

# 143
  • Leeds, UK
Пускайте мухи още😁 Аз само това чакам. Сега и такова ше си купя. Имам 10000 прозорци и остъклен порч

# 144
Блу, ето тук, само дай book test и ще можеш да го видиш по пощенския код. И двата теста трябва да си ги направил преди да почнеш да попълва апликацията.
https://www.gov.uk/life-in-the-uk-test
Има ли срок колко месеца по-рано може да е направен този тест, преди подаване на апликация? По мои сметки през месец октомври синът ми ще има право да я подаде. Явно ще трябва да му намомня какво има да прави Simple Smile

# 145
  • На острова
Аз от темата тук научих за Керхер и си взех парочистачка и машината за чистене на прозорци (нямам куче, което да ги ближе, но имам деца - много обичат да пипат френския прозорец в хола и да мажат по него).

Много си ги обичам и двата уреда. Наскоро гледах за jet wash-a същата марка, комшията с такъв си мие колите.

Сега ще ме карате да гледам за уред за пране на килими, не се бях сещала.

# 146
  • Истински се вижда само със сърцето.
Миа ни ме да ти пускам мухи, но имаме и на керхер за миене на кола 😅 от поте 4 години, много съм доволна, става да минеш и двора или ако имаш дек

# 147
  • Leeds, UK
Ама какви сте значиииии😁

# 148
  • Bristol
Само място да имате в къщи, където да държите всички джаджи Simple Smile

# 149
  • Великобритания
И аз съм хвърлила око на джет уошовете, малко ми трябва само хаха

Общи условия

Активация на акаунт