Великобритания - тема [87] Пролетно - Лятна Много Коронована Локдаунска

• 34 223
  • 764
  •   1
Отговори
# 120
  • UK
Блу, ето тук, само дай book test и ще можеш да го видиш по пощенския код. И двата теста трябва да си ги направил преди да почнеш да попълва апликацията.
https://www.gov.uk/life-in-the-uk-test

# 121
Благодаря, GreenP. Там гледам аз, но не смеех да натисна start, а то след старта иска и регистрация (много мразя да си измислям пароли) и чак след това вероятно ще покаже центровете... Но ще трябва явно да се регистрирам. Имам още време до пълна година след получаването на СС, но поне с тестовете мога да почна.

# 122
  • Истински се вижда само със сърцето.
Блу имаше някакъв линк с центровете. Ще потърся утре ако успея, че съм 10 часови смени и не ми остава много време, даже още съм на работа:)

# 123
Илейн, не ми е спешно сега, когато имаш повече свободно време.

# 124
Добро утро Simple Smile Дайте съвет с какво да третирам запушен канал.. Става въпрос за този във ваната. Видно не е запушен, но след къпане се носи ужасна миризма.
Пробвах вече с препарата на Доместос за канали, както и на Мр Мускул. Излях и една белина, но все още се носи аромат на публична тоалетна.. Предполагам е от заседнали косми.
През деня не мирише, изкъпя ли се и почва миризмата.
Има ли някаква разновидност на Кислол, която разяжда нужното?
Всякакви съвети ще са от полза! Благодаря Simple Smile

# 125
Има продукти за канали, на които точно пише, че са за разяждане на коса (пак са с калиева или натриева основа) и според мен по-скоро е търговски трик за клиенти. У нас се въздържаме от прекалено големи количества силно агресивни препарати.

# 126
  • Манчестър
Добро утро Simple Smile Дайте съвет с какво да третирам запушен канал.. Става въпрос за този във ваната. Видно не е запушен, но след къпане се носи ужасна миризма.
Пробвах вече с препарата на Доместос за канали, както и на Мр Мускул. Излях и една белина, но все още се носи аромат на публична тоалетна.. Предполагам е от заседнали косми.
През деня не мирише, изкъпя ли се и почва миризмата.
Има ли някаква разновидност на Кислол, която разяжда нужното?
Всякакви съвети ще са от полза! Благодаря Simple Smile

Да няма някакъв теч под ваната? Щом не е запушена, значи всеки един препарат би трябвало да ликвидира миризмата?

Иначе при нас мивката не беше добре, но си купихме от тези вакуум помпи и я изчистихме....Пробвай и това , може да помогне.

# 127
Няма теч под ваната. Това беше първото, което проверихме.
Блу, аз също бих се въздържала, ако миризмата не беше на мърша, докато и след като си вземам душ, просто не се търпи.
Ще пробвам и с вакуум, дано намерим вариант. Приемам и още предложения Simple Smile

# 128
  • UK
https://www.booklifeintheuktest.org/find-a-life-in-the-uk-test-centre
Блу, ето линк с центровете. Късно се сетих, че държавния сайт иска регистрация.

За миризма от каналите и аз сипвам какъвто препарат с белина имам, обикновено върши работа. Пробвай с вакуум, дано да има ефект.

# 129
Vivian27, да не би да има умрял плъх някъде? Имахме такъв случай някъде под гредите на офиса, където работех... Не се търпеше. Дано не е това.

# 130
Благодаря за полезните линкове за уседналост.. Какви допълнителни документи ви искаха за да докажете, че сте били в страната?

# 131
Алекс, не вярвам да е плъх, тъй като живеем в апартамент (groundfloor) и реално няма от къде да влезе, а и миризмата се усеща само когато влиза вода в канала. Ще го мъча с вакуума и с препарати. Благодаря за предложенията.

# 132
  • Bristol
Мъжът ми ползва нещо такова за почистване, не е това от линка, но е подобно и цялото е метал. Много хубаво почиства коси, но миризмата от канала се съмнявам да е от запушване 🤔 При съседите дали има подобен проблем?

# 133
Не сме говорили със съседите. Търсим проблема в нас и не предполагаме, че може да е проблем от горе, но е добра идея да попитаме.
Ние сме на земята и отгоре има само още един етаж. Нищо не разбирам от канализации Simple Smile

# 134
  • Mediterraneo
Огромен плъх в апартамент на 7( седми) етаж се разхождаше из къщи необезспокояван, така че да не си говорим, че няма как.

Общи условия

Активация на акаунт