Великобритания - тема [87] Пролетно - Лятна Много Коронована Локдаунска

• 34 235
  • 764
  •   1
Отговори
# 645
  • Стара Загора
Момичета, дъщеря ми учи в Англия и предстои наемане на квартира. Харесали са нещо с още едно момиче уговарят се по интернет с някаква жена, която като че ли е собственик, не е агенция. И тя иска да преведат депозит по един наем и тогава да напише договора. Това практика ли е? Споделете ако имате опит. Изглежда ми странно и се притеснявам от измами.

# 646
  • Истински се вижда само със сърцето.
Писахме скоро отговори по подобен случай.
За мен е измама, първо договора и тогава да превеждат пари.
Най -добре през агенция за да избегнат измами.

Грийн и на мен ми е любим Simple Smile

# 647
Нищо не се превежда предварително, не е практика, нека потърси съдействие от университета относно квартира или да наемат чрез агенция, най-сигурно.

Преди години като се преместихме от Лондон в Бирмингам и живяхме за малко в споделена къща. Едни италиански момчета и момичета, студенти бяха платили на хазяина предварително пари, като дойдоха и видяха състоянието на къщата, поискаха си парите веднага. Той отказа, много ми беше мъчно за тях, идват в непозната страна, уж с осигурена квартира и студентския им живот започва с такъв негативен опит..
Нека внимават,  вашата дъщеря и приятелка ѝ..

# 648
  • София
Чудесни са Самсунг. Моята е Сименс. Добър избор, Veggie!

# 649
  • ENGLAND
Сега пък дайте мнение за марка хладилник с фризер, голям, но до 60 см широк. Нашият вече издаде багажа, 15 години беше супер, Бош, много бях доволна. И миялната и пералнята са Бош, и те на 15 години, дано издържат още малко.

# 650
Samsung? Имат 60см модел.

# 651
  • UK
Аз пак да се изкажа, ММ каза за хладилник в момента определено LG, най-доброто на пазара предлагали.
Аз проучва пералнята и миялната, той хладилника.
Момичета стиснете малко палчета, опитваме се да купим една къща, от наша страна всичко е готово обаче по чейна има някакъв проблем, нещо се бавят.

# 652
Стискам, GreenP. Дано скоро да стане.

# 653
Стискам и с краката!

# 654
  • Шотландия/Абърдийн
И аз стискам палци GreenP късмет желая ти го от сърце❤️👌🍀

# 655
И от мен стиснати палци и успех!

# 656
Лятото дойде😁
Утре сме на плажен рожден ден и нямаме търпение. Днес цял ден бяхме навън да събираме тен и правим планове за ваканцията.

# 657
  • някъде в орбита...
GreenP, стискаме палци всички вкъщи, и кот даже стиска Wink
Pampers, звучи супер Simple Smile

# 658
  • UK
Благодаря за палците, дано другата седмица вече да имаме някакви новини.

Памперс, супер звучи това плажно парти. Ние утре за пръв път сме на барбекю, не помня вече от кога. Децата много са се развълнували.

# 659
  • София
Стискаме палци, Грийн! До колкото зная такива забавяния не са необичайни.
Нашият хладилник е Samsung. И в България хладилникът ни беше на същата марка - десет години не мръдна. Работеше си безотказно. Подарихме го преди да дойдем. Този тук също, да чукнала дърво, работи без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт