Великобритания - тема [87] Пролетно - Лятна Много Коронована Локдаунска

• 34 233
  • 764
  •   1
Отговори
# 660
  • ENGLAND
Благодаря, момичета. Харесах си един LG, малко повече ми харесава от Samsung, има две чекмеджета в хладилната част. Търсих фризера да е с 4 чекмеджета, но много малко модели имат. Сега с мъжо трябва да направим едно упражнение, да махнем шкафа до стария хладилник, да премерим точно мястото колко е широко и да поръчаме хладилник. Когато правихме кухнята мерихме до милиметри и сега е невъзможно да дръпнем стария хладилник, опира в ключа за осветлението и перваза на вратата. Добре, че тази седмица съм ваканция, а половинката от вторник е в отпуска.
Грийн, успех, ще стане, но както обикновено тук се случва мноооого бавно.

# 661
Doret ще имате ли prom? Извинявам се на другите момичета, но не помня кой друг има Y11 ученик Kissing Heart
Нашето училище за сега планува пром в края на юни.

# 662
  • ENGLAND
Лейди, няма да имат пром, не можели да затворят улицата. Това е обяснението, така и не разбрах коя улица и защо в училище ще трябваше да е прома. На 11 юни свършват, тогава ще имат дискотека в училище, но с не много официални дрехи. Луда работа, това училище ше ме побърка с решенията си, добре че остават само две седмици. Поне ми спестяват сумати пари за пром.
Исках да я преместя в училището където работя, не иска да си оставя приятелките.
А най голямата глупост е, че ако паднат под 98% отсъствие мямат право да отидат последния ден. Вчера отиде болна, макар че едва стоеше на краката си. Върнали я още като я видяли и я пратили на ковид тест. Но поне не и пада процента присъствие. За мен това е направо гавра с децата. Д не разправям какво се случва в училищата, не само в това на дъщеря ми.

# 663
  • на малък остров в океана
GreenP, стиснати палци и от мен.

Моята дъщеря вече е ваканция. Чак до края на август. Тук секъндари училищата завършват в края на май.
Doret, ние сме с LG хладилник и пералня в София, нямам никакви проблеми с тях.
Този уикенд и при нас времето е страхотно. Открихме сезона на барбекюто вчера, днес разходка до ваксинационния център. 😁

# 664
  • Варна
При нас ще е на 13 юли Prom-а. В ресторанта на хотел ще са.

Търся препоръки за безжичен тример. Трябва ми нещо за allotment-a. Пътеките и около дръвчетата ще косим с него. Не е много голяма площ Wink

# 665
При нас прома е за 25.06 в ресторант към хотел 19,30-23.00ч. Също имат условие към отсъствията и поведението. Родителите си дават разрешението, а пък училището ще дава на допуснатите деца покани, без които няма да може да се влезе....
На 24-ти всички трябва да отидат в училището за тест....
На практика свършиха училище. След ваканцията всеки е с отделна програма, в зависимост какво са заявили да учат след това. Моя се ядосва, че е заявил 4 a levels и ще ходи всеки ден Laughing докато други са заявили по един и ще ходят по 2 дни в седмицата LaughingLaughingLaughing
Остана да чакаме 12.08.......

# 666
  • Манчестър
Пром ще има на 9 Юли в конната база в Ливърпул, където се провежда Grand National.
Всичко е купено до последния детайл. Явно размерите на моя син са манекенски, защото няма нужда от никаква допълнителна шивашка намеса - костюм три части. Да живее Хуго Бос.
Училище приключиха, но имат тези допълнителни занимания по предмети, които са избрали, но ще бъдат от къщи.

# 667
Моя Дългун проблем с дрехите няма, обаче с обувките..... Още нищо не сме купили защото зависи от обувките.
Само в Кларкс му намирам удобни обувки, но малко модели са подходящи. За училищни обувки му предложиха само един модел... Голям размер, широк крак, висок свод.
Купя ли обувки - грижа нямам.

# 668
  • София
Моят е У10 и не се знае децата от У11 ще имат ли бал няма ли да имат още. Казали им, че може би барбекю на поляна ще бъде ..
За догодина ще видим как ще е.
Doret, 98 процента!? Не знаех, че има такава практика изобщо.
Късмет и весел празник на всички с абитуриенти тази година!

# 669
  • Bristol
Ошетахме го северен Уелс. Осем дни, осем различни дестинации. Успяхме и тен да хванем Simple Smile Сега пране, чистене и утре пак работа Sad
На дъщерята също й организират пром в училището, началото на юли. Щели да разпъват шатри, покриват тревата с нещо, за да не затъват девойките с токчетата и двуетажен автобус  поръчали, който бил пригоден да приготвя и сервира пица, чипс и напитки FriesPizza Допълнително DJ и фотобут са поръчали. Малко тип градинско парти ще се получи, но по-добре от нищо. Дано и времето им е ок Nature Sun With Face

# 670
Здравейте, оправи се времето, стопли се и темата замря 🤣
Как сте момичета? Има ли прясно ваксинирани? Мен ми предстои тая седмица и ме хваща страх леко. Гледам да не чета фейса по темата, че ужасна "п@мия"се излива там. Ние хойкахме из квартала и градината, чак чадър опънахме, че е доста топло.

# 671
  • на малък остров в океана
Аз съм прясно ваксинирана с Модерна. Освен болка в ръката, друго няма. При мен болката в ръката е доста силна, при други е само парене. Явно чипът нещо е заседнал. 😁
Няма смисъл да четеш, освен ако не е от официални и компететни източници.
За всяка ваксина реакциите са различни, отделно всеки по различен начин реагира. Мъжът ми цял ден беше с грипоподобни симптоми след Файзер, докато колежка няма никакви оплаквания.
Ваксина като ваксина.

# 672
  • London
Аз приключих с ваксините, днес ми е май 11 ден след втора доза.

Времето затопли и разходките и умората покрай тях ми идват в повече. Постоянно съм с мускулна треска.Joy Децата обаче умора нямат тия калпазани.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 673
  • Bristol
Аз имам проблем с ваксините. За втората ваксина получих покана уикенда, когато бяхме ваканция в Уелс и я отказах. Мислех, че ще ме поканят миналия уикенд отново, но нашата медикъл практика не ваксинирали тогава, та следващия уикенд. Обаче следващия уикенд ние пак сме заети, ще помагаме на сина с местенето. Мъжът предлага да се ваксинирам и да си остана в къщи, но като знам колко работа ще имат и не искам да ги изоставям. А не искам да се ваксинирам и да се юрна с тях, защото ако организмът ми реагира като на първата, ще съм им само в тежест. Аз много зле понесох първата ваксина АЗ. 6 часа след ваксинирането втрисане, температура 40 градуса, на втория ден свалих до 38.5 и цял ден пак ме държа. На третият, все едно нищо не е било, супер свежа бях. Днес ще пробвам да видя какво мога да направя по въпроса 😔

# 674
  • London
Все пак не е добре да отлагаш много, знаеш че си има някакъв диапазон за слагане.

Общи условия

Активация на акаунт