Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (5)

• 66 627
  • 767
  •   1
Отговори
# 345
NINA NN силно препоръчвам Личност - много различен е от турските обикновени дизита и играят много добре всички, а и да не забравяме, че темата е много важна, а пък Haluk дори получи Еми награда за ролята си. Бързо се гледа, тъй като са кратки епизодите и върви добре.

# 346
  • София
Лили, много ти благодаря!
Аз изгледах вече първи епизод на "Личност" и наистина  ми хареса. Ще продължа с голямо желание и както казваш си заслужава. До сега не бях срещала нищо за този сериал и преди два дни прочетох, че има превод с български субтитри, но до 3-ти епизод. Ако епизодите са повече ще трябва да премина на руските субтитри. Всичко добро ти желая. Flowers Four Leaf CloverFlowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 347
Nina 12 епизода е сериалът, но ги има всичките с бг субтитри в nu6i и Askim и на други места гледах, че има също. Пиша като го гледаш за мнението по сериала, че ми е инт и ми се иска да го обсъдим.

# 348
  • София
Лили, радвам се , че има български превод. Ще открия преведените епизоди.  Руският език не ми е проблем, защото съм от старото поколение, но при обширни диализи е по добре на български език. Епизодите не са много и се надявам да ги изгледам с удоволствие. Жалко, че не открих  тема в БГ МАМА. Разбира се ще споделя мнението си, а  за сега само ще кажа, че харесвам Джансу Дере и се радвам за нейното участие в сериала. Всичко добро и до скоро.

# 349
Каро ,Уважение ли имаш предвид по блу тв като писа в поста ? Да си разпределят времето и дните за да има за всеки по нещо. Ще се разбере ,ще кажат за дизитата по блу тв.

# 350
Да, Saygı e Уважение, а Bozkır e детективския с Йиит Озшенер, Екин Коч и Нур Феттахоулу.

# 351
Каро , Благодаря .
Забравила съм че снимат и детективски сериал блу тв . Натрупаха се значи дизита и там .

Аджун и писателката - психоложка летят за Доминиканската Република , където се снима сървайвър техния .
 Нацели джак пота с книгите и спечели от екранизацийте.

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 22:48 от femmi2

# 352
Оф и тя една писателка... Скоро четох, в интервю казва, че историите в сериалите не отговарят на истината за нейните пациенти, криела имена, местоживеене. Взимала само начална идея и измисляла други неща, но истинските истории били по-луди и хората щели да си кажат "това не може да бъде".
Струва ми се, че всичко ще си каже тая след време. Smile

Иначе днес нямаше Мениджъри. Sad По един канал хванах Nasipse olur, но така или иначе днес малко гледах от него от един сайт. Глупавичък филм направили, като летните дизита малоумен.

Скоро филм с Боран, Пънар и Йиит.
http://www.ranini.tv/ozel/44294/1/askin-kiyameti-filminin-cekimleri-tamamlandi

# 353

Каро спешъл за теб Hug

Ами нали тайна на пациента , затова се променят нещата.   Забелязвам дори да не е по нейна книга и за други се отнася само идеи се взимат .

Heart Eyes

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 00:20 от femmi2

# 354
Ох, тоз Дениз Джан, много се вълнувам като го гледам. Simple Smile Голям омайник ми е. С малко актьори ми се е случвало, но ми харесва така да има тръпка, да чакам да гледам нова серия. Simple Smile
Има трейлър на Неверния, където новата Асйа казва на нашата Асйа някои интересни неща. Добре са го измислили. Wink
Поздрав с друг сладур Heart Eyes

# 355
# 356
Довечера май ще има Невинност, ако не се лъжа. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 357
  • Свети Влас
Да, гледам го. Да видим, какво ще стане.

# 358
Предния път съм изтървала края.
Скрит текст:
Сега пък се оказва, че Харун разиграва всички. Той знаел и режисирал всичко онази нощ. Rolling Eyes
Писна ми от тази игра, кой е по-по-най играч. Нещо не им се получава на сценаристите. Стана досадно.
Грима на Хюлия много ми хареса тази серия. Не е филтър. Smile

# 359
  • Свети Влас
Да, тук е много по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт