Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (5)

• 65 961
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
Нерде го снима ми в Турция подробности не знам .
 Мернах че са почнали подготовка .
 Споко ще играе в Сон Яз . Няма да го гътнат , стига че убиха героинята на Фунда . Сега Савджъто страда , ама предполагам ще му намерат нова жена. Така става у сериалите страдат пет дена и ....

Не страдай Пепелче продюсера те кани при него и ти дава знак.

Каро, сякаш мернах че е за Ексен може и да съм се объркала Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 13 юни 2021, 14:36 от femmi2

# 586
А, да, сега видях. За Ексен е. Не съм обърнала внимание, само запомних, че няма да е по тв-то.

# 587

HeartCupidNature FireNature Fire
въй бееее ! Страст, сексапил , романтика , красота и пеизажи.
 Танци , погледи , могледи , хубави тела и лица . Чок саджък . Огън! Как да го опишеш Flushed
Пожелавам им да се хареса на зрителите и да се задържи.
Първите два летни сериала не стартираха добре.

Последна редакция: нд, 13 юни 2021, 18:56 от femmi2

# 588
Ох, олекна ми за савджъто. 😀
Ама нещо ме разочароваха с тези напускания на важни герои, че не зная какво да очаквам.

След голям прескок от почти всички серии 😀гледах 1 еп. на новия сезон на Вратата и взе, че ми хареса.
Ама аз обичам младите да страдат, като стане всичко по мед и масло и не ми е интересно.
Не зная дали ще продължа, но докато си харесам нещото за лятото, ще ги поддържам. 😀

# 589
Ebru Sahin ще оглави Destan през новия сезон, който ще бъде отново по ATV.

# 590
Ебруто май пак залага на подобна роля. Не мисля, че може да се повтори успеха на Херджаи. Wink
Снощи гледах Мениджърите. Предполагах, че ще измислят нещо между Кърач и Гюлинка, но ми се иска да не задълбават в тая посока, с Джейда си е добре. Диджлето продължава с драмите...
Айде утре вечер Островната приказка. Да видим какво са снимали. Wink

# 591
Кари, Кърач с Гюлинка не го искам, но и Джейда не мога да харесам и това си е.
И защо е тази омраза към Диджле, нещо не разбирам?
А бе, за мене е лош човек и това си е, но и аз малко не гледам задълбочено напоследък, та може да съм пропуснала важен детайл, който да оправдае поведението ѝ.

Светълче, сега докато избирам нещо от лятната колекция 😀, загледах Моята сладка лъжа.
Ти май го харесваше и препоръчваме. 🤔
За Фуркан Палалъ досега не съм си изградила твърдо мнение и сега е така - ту ми харесва, ту - не.
Обаче заради него все пак  ще изгледам докрай сериалчето, малко на бързи обороти.
Ще надникна лекичко и в Чукурова, просто да видя там каква му е ролята и как се справя.

# 592
На мен ми харесва Джейда (Озге). Нали е шефка и е лоша в историята, трябва да мачка беззащитната Диджле и всеки да я спасява. Писна ми от тая неувереност на Диджле, време е да се вземе в ръце и да разбере, че е жена, а не момиченце и да се отстоява.

# 593
Дениз Оур ще вземе участие  в Червената Стая. Каква ще бъде ролята й не пише.
Гледала съм я най много във Фериха. Иначе в ЖИ също участва.  Там не е богаташка. Е, тя у Ферихата беше заради мъжа си такава.

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 17:32 от femmi2

# 594
Аз май никъде не съм я следяла. Сещам се само за драмите й с Реха Мухтар за попечителството над децата. Май по едно време имаше и рак. Като погледнах в уикито не е имала лесен живот. Първия й мъж застрелян, едно дете със синдром на Аспергер, близнаци, разведена, сгодена... Живот. Иначе ми изглежда сладка.

# 595

Утре е денят на приказката Gift Heart

Имаше рак Дениз Оур по време на Фериха беше с перука , тоест в ПЕ продължението без Хазал Кая.
Също и Вахиде Перчин със същата болест и тогава изпратиха героинята й на село заедно с малкият Йомер.
Имаше кадри извън сериала  как се сбогуват.

Иначе Дениз има близнаци.
Това е новият и мъж .
Не изглежда добре на вид младоженеца .Smirk Името  е Ердинч Гюленер. От скоро са снимките нови.  

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 00:51 от femmi2

# 596
Този съм го гледала някъде. Важното е те да са щастливи. Тя май не си ги избира по хубост. И добре прави.

# 597
Красотааа ! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 00:52 от femmi2

# 598
Айчата ми напомня на Айшвария и Ана Бренда, даже доста. И тя участваше така в доста тъпи сериали все в главни роли.

# 599
OGM отново ще екранизират книга на Gulseren Budayıcıoğlu. Този път е Kral Kaybederse. Ако някой знае за какво, споделете.

Общи условия

Активация на акаунт