Всякакви въпроси относно съдомиялните - тема 25

• 35 453
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Мисля че постигнахме консенсус за нова. Тази ми хвана окото и май е с по-стабилните дръжки на кошниците, въпреки че докато не се види на живо нищо не е сигурно. Някой има ли я да каже впечатления?
https://techmart.bg/%D0%A1%D1%8A%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%8F%D … 0AEG%20FFB83730PM

# 421
Аз от 1 месец съм с тази от линка по съвет от тук.
Доволна съм от измиването и то доста, сравнена с предишното ми Беко, което беше на 2 години ( сложих го в селската ни къща).
Изсушаването на програмата 1.29 мин, поне на пластмасовите кутии не е УАУ, но е добре.
От перката на горната кошница капе ужасно много вода при разтоварването след измиване, ама това е бял кахър.

Като цяло съм доста доволна.

# 422
Ние по-скоро сме се насочили към свободно стояща или с преден видим панел(врата), защото и ще се преправя кухненското заради нея. Моята от линка ми отпада. Не ми харесва това копче за включване отгоре на вратата. Щом ще е свободна искам всичко за управлението ѝ да е отпред. За сравнение, обаче нямам пари за тази, а много ми хареса Grin https://m.miele.bg/domestic/dishwashers-2510.htm?mat=11070820&am … 7310_SCi_AutoDos# Приемам предложения за нещо подобно,но под половината от тази цена. Grinning

# 423
  • София
Днес забелязах и друго, като че ли пълни вода, мие един цикъл, изпразва и започна да издава един и същ звук като че ли върти перките един оборот изсвирва и спира и пак наново, но вода вътре няма. Явно не пълни повече вода, но нагрява, защото като отворя се вдига зверска пара. Съдовете явно не се изплакват от препарата? Смених програмата с такава за изплакване само да видя какво ще е и тъкмо почна сряха водата.
Възможно е да има проблем с помпата, която качва водата до перките и от там да е проблема. Извикайте техник или ако е в гаранция, се обадете на сервиза.

# 424
  • Русе
Днес забелязах и друго, като че ли пълни вода, мие един цикъл, изпразва и започна да издава един и същ звук като че ли върти перките един оборот изсвирва и спира и пак наново, но вода вътре няма. Явно не пълни повече вода, но нагрява, защото като отворя се вдига зверска пара. Съдовете явно не се изплакват от препарата? Смених програмата с такава за изплакване само да видя какво ще е и тъкмо почна сряха водата.
Възможно е да има проблем с помпата, която качва водата до перките и от там да е проблема. Извикайте техник или ако е в гаранция, се обадете на сервиза.
не е това, защото първия цикъл на миене си мие без проблем всичко работи. повече ми прилича на нещо по програматор (платка) започва както трябва и завършва както трябва, но ми се струва че някъде по средата зацикля и момента с плакненето го пропуска.

# 425
Здравейте, какво е мнението Ви за съдомиялните на Тека

# 426
Здравейте, има ли съдомиялни, които са по-плитки от 60 см? Търсих по сайтовете и не намерих, но все пак рекох да питам и експертите в темата Grinning Става въпрос за широчина 60 см

# 427
Здравейте, има ли съдомиялни, които са по-плитки от 60 см? Търсих по сайтовете и не намерих, но все пак рекох да питам и експертите в темата Grinning Става въпрос за широчина 60 см
Е как не си намерила ?
Ето ти първия срещнат линк ...
https://techmart.bg/%D0%A1%D1%8A%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%8F%D … %2045%D1%81%D0%BC

# 428
Не знам не става ясно ли, но не става въпрос за широчината, а за дълбочината. Повечето са дълбоки 60 см, а при нас има една тръба отзад, заради която ще надстърча доста.

Намерих два модела на Горение, които са 58 см, но пак са много. Компромисен вариант е съдомиялна широка 45 см, но хич не ми допада така

# 429
Ами тя и 45-сантиметровата е около 60 см дълбока.

# 430
  • Sofia
Ами тя и 45-сантиметровата е около 60 см дълбока.

Може би може да влезе до тръбата.

# 431
  • Варна
Става въпрос за широчина 60 см

Не знам не става ясно ли, но не става въпрос за широчината

Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes

# 432
Здравейте, има ли съдомиялни, които са по-плитки от 60 см? Търсих по сайтовете и не намерих, но все пак рекох да питам и експертите в темата Grinning Става въпрос за широчина 60 см [а не за 45дм]

Шантал, точно това е идеята

# 433
Последно – под 60 см широчина или дълбочина ?

# 434
  • София
Става въпрос за широчина 60 см

Не знам не става ясно ли, но не става въпрос за широчината

Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes
Жената търси 60-сантиметрова, голяма съдомиялна, която да е с дълбочина по-малка от 60 см. Не само един размер може да е 60 см. Не е добре да се разделят думи от контекст (първоначалното изказване, в цялост, е съвем ясно).

Общи условия

Активация на акаунт