Всякакви въпроси относно съдомиялните - тема 25

• 35 460
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
А да не би да сте сменили препарата/таблетките? От солта всичко, описано от вас, може да се случи, но не и да се надраскат съдовете. Непрофесионално ми е мнението.

# 406
  • Русе
Това ми е странно, че ползвам този вид таблетки от години

# 407
  • София
Всичко си е затворено. Настройките са правилни. Препарати съм слагала само при съдовете. В мястото за сол изобщо не може да се бръкне камо ли да се мие. Последно мия с таблетки.
Аз помислих, че в отделението за сол си слагала разни неща. Ако таблетките имат сол, може да е предозирана солта, но надраскването е от таблетике, няма как да е от солта, т.к. при добре затворена капачка, тя се разтваря, минава през йонообменника и т.н. Пробвай с друг измиващ препарат. Може партидата на тези да е лоша.

# 408
  • Перник
Уред втора употреба бих взела само, ако наистина не мога да си позволя нов. Честно казано предпочитам ново Беко пред старо Миле, ама аз съм доста гнуслива.
1000 лв не малък бюджет за миялна.
Вижте и в магазините за уреди с транспортни дефекти.

Аз съм на същото мнение. И вече 3 месеца ползвам Беко. Първа миялна ми е, така че я избирах само по размер. Позната, която има "хубава марка" от години ми беше на гости, оглежда я подробно да намери кусур и не успя Grinning Мие си идеално с таблетки Медикс 76 бр. за 18 лв. Grinning А, и е доста тиха. Като съм била у спомената позната  и миялната работи, все едно плиска вода из кухнята. Вярно, че и нейната е доста по-стара, де.

# 409
Явно темите пак минаха на вълна "Беко" ...
Турски боклуци , много бързо развалящи се ..

# 410
  • Перник

Имат 5 години гаранция, поне толкова ще изкара Stuck Out Tongue Winking Eye

# 411
@blueberry

Коя марка 45см, свободно стояща бихте си купили, ако се чудите за цена/качество?

# 412
  • София
Имам Беко от 10 г. тогава купихме най-евтиния модел защото живеехме на квартира, еми супер доволна съм от нея, измива и суши перфектно, пускам я всеки ден.
Явно вече от дългата употреба леко копчето за пускане е потънало, както и лампичките са се изместили спрямо отворите им, сигурно не и остава още много живот и направо се ужасявам какво ще избера. Моята е 45 см,  но се води за 10 комплекта и побира много, с долна кошничка е, тези с горната табла хич не ми се нравят...
Преди 3 дни поръчах на майка ми Candy от Емаг, кубче, но е висока 60 см и вътре е с две кошници. Пробвахме я с лидълски таблетки, беше забравила да купи гланц, добре изми всичко, но като се отвори след известно време има доста капки по стените, вратата и тавана и, иначе съдовете бяха сухи, надявам се  причината да е липсата на гланц де, понеже при моята няма такова нещо - вътре си е суха...
Чета, че Кандито е с кондензационен тип сушене, моята нямам идея с какъв е, но нито отварям вратата, нито нищо ...

# 413
  • София
...Мие си идеално с таблетки Медикс 76 бр. за 18 лв. Grinning ...
Идеално, докато ти надраска съдовете, ама не миялната. Иначе бекото са сполучливи на миялни, за разли от други техни уреди.

# 414
SvetlaK,
Медикс ми съсипа йенска тенджера и някои картинки по чаши. Внимавай. Най-агресивният препарат, който съм ползвала. И не повторих.

# 415
Иначе бекото са сполучливи на миялни, за разли от други техни уреди.
Бяха ...
До преди няколко години ..
Вече примамват хората само защото са евтини , и имат хиляда програми , половината пълни измислици ..
Имат спец.програма за замърсени пластмасови неща ...
Със студена вода ..
2 или 3 часа ..

# 416
То повечето марки уреди не са това, което бяха преди години. Да изтраят без повреда в гаранционния срок, пък после я ремонт, я нова!

# 417
  • Перник
Иначе бекото са сполучливи на миялни, за разли от други техни уреди.
Бяха ...
До преди няколко години ..
Вече примамват хората само защото са евтини , и имат хиляда програми , половината пълни измислици ..
Имат спец.програма за замърсени пластмасови неща ...
Със студена вода ..
2 или 3 часа ..

Кутията Медикс е вече на привършване, засега не съм забелязала щети по съдовете.

За другите уреди - пералня и печка Беко работиха на макс. 15 години. Можеха и още. Пералнята смених, защото една вечер отказа да се включи. Половин час по-късно ММ успя да я накара с малко насилие Grinning Нещо някъде се било откачило според него. Да, ама аз вече си бях поръчала новата Stuck Out Tongue Winking Eye Новата пералня пак е Беко и има по-малко възможности за избор на програми от старата.
Хладилник с фризер купихме преди година - работи си нормално Simple Smile
Ниската цена е едно от нещата, заради които харесвам марката - като се повреди след 5 години уред за 500 лв. и ми поискат 300 лв. за ремонт, просто ще си купя нов Simple Smile

Между другото, имат възможност за гаранция 10 години на двигателя, ако уредът се регистрира на сайта им до 90 дни от покупката. Открих го случайно Simple Smile
Печката си работи, просто сменихме къщата и кухнята Simple Smile

# 418
  • София
Така, де, но тук за съдомиялни става дума. Нямам лично моя, но тук и в предишни теми доста хора са споделяли, че за съдомиялни Беко не са това, което са били преди години. То общо-взето е така с повечето уреди, както W казва. В наши дни избираме уред по уред, не толкова по марка - поне с такова впечатление оставам.

# 419
  • Русе
Днес забелязах и друго, като че ли пълни вода, мие един цикъл, изпразва и започна да издава един и същ звук като че ли върти перките един оборот изсвирва и спира и пак наново, но вода вътре няма. Явно не пълни повече вода, но нагрява, защото като отворя се вдига зверска пара. Съдовете явно не се изплакват от препарата? Смених програмата с такава за изплакване само да видя какво ще е и тъкмо почна сряха водата.

Общи условия

Активация на акаунт