Всякакви въпроси относно съдомиялните - тема 25

• 35 274
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • На брега на реката
Ренко, дай марка и модел на машината.

Преди време на единия ми син машината имаше подобни проблеми  и падна доста ровене и търсене.  В крайна сметка,  сменихме цялото рамо, но може някой да намери нещо.

# 646
Бубе,Тека е,това е модела.
Скрит текст:
Голяма греда са, когато се наложи да се търсят резервни части.Преди време търсихме кошница, единствено в представителството на Тека открихме,чакахме повече от месец за доставката. Оторизираният им сервиз,Пан,не предлагат резервни части, въпреки че от сайта им е видно,че могат да се закупят такива.Другия път ще взимам миялна, която е по-масова на пазара ни,и части се намират лесно 😣

# 647
  • гр. Варна
Бубе,Тека е,това е модела.
Скрит текст:
Голяма греда са, когато се наложи да се търсят резервни части.Преди време търсихме кошница, единствено в представителството на Тека открихме,чакахме повече от месец за доставката.
Може да  поръчвате части от тук> https://north.pl/czesci-do-zmywarek/czesci-teka/czesci-do-dw1605 … R01,m3121457.html

# 648
  • На брега на реката
Ренко, то верно нищо не излиза. Егати, късмета.
Може и от друга машина да стане, но кой да каже?!

На малкия ми син е Тека и хич не са доволни,  но тяхната е 45 см.

# 649
Момичета, имам нужда от помощ. От скоро имаме съдомиялна бош, по конкретно модел smv46kx04e. Въпросът ми е как да си направя настройките за солта и гланца? Някаква комбинация от бутони ли е? Не мога да си отрия книжката с инструкции. А също така и вода ли трябва да се сипе при солта, и само еднократно при първото зареждане ли? И колко като количество?

# 650
  • На брега на реката
SsSa, вода се налива само първоначално. След това сипваш сол, докато се напълни отделението. Аз дори, разбърквам с лъжичка за да слегне и пак досипвам. Моята машина е Бош 45 см. и хваща около 1,7 кг сол.  След няколко месеца, като ти светне индикатора, отваряш и сипваш сол, водя вече не е нужно да досипваш!
Гланц също зареждаш и чак след като ти светне индикатора /няколко месеца/.

За настойките и на двете, става с комбинация от бутони. Има го в инструкциите. Потърси внимателно! Ако не го намериш, ще снимам и ще ти изпратя, но в момента не мога!

# 651
Живеем в интересни времена Sad
Искаш помощ и започват да дават акъл за мобилният телефон

SsSa, заповядайте дано съм помогнала
https://media3.bosch-home.com/Documents/9001420010_B.pdf

# 652
Много благодаря Flowers Tulip

# 653
  • Велики Преслав
Мъж с пушка, така и така си на линия, пробва ли да измиеш с новата Бошка?
Ако си молята кажи си мнението.

# 654
Скрит текст:
Здравейте. Снощи пуснах едни загорели съдове, тенджера и доста чинии. На 50°С и машинката се справи брилянтно. Не остана следа от препарата, таблетката се беше разтворила.

Части, особено за машини/ електроника с транспортни дефекти може да намерите в Пан сервиз. Проверете в различните градове в България, може да звъннете на всеки и да питате. Аз от там си намерих пуш бутони на фурната. Друг вариант е да се свържете с фирмата производител, представител за България. Те ще ви кажат колко струва това което търсите. Трети най -добър вариант е да видите в олх/базар.бг. Там винаги има добри находки.
Скрит текст:

# 655
  • Варна
Мъж с пушка, така и така си на линия, пробва ли да измиеш с новата Бошка?
Ако си молята кажи си мнението.

Днеска я монтирахме.Ще я пробвам обаче сигурно чак след нова година.Все още  не живеем в жилището.

# 656
Здравейте, аз да се похваля, от три седмици съм горд притежател на Бош SPV6ZMX23E - 45 см за пълно вграждане. Изключтелно съм доволна до този момент.  Измиване, сушене - супер е. Много дълго се колебаех каква да взема и отлагах покупката, тъй като старата ми още работеше.  Но тя взе да се разпада (уплътнения, метални лайсни...), а и накрая почна и да не измива добре, и реших, че не мога да отлагам вече. Ами, да ви кажа, едва сега разбрах какво значи да са добре измити и изсушени съдовете. За сега съм използвала само таблетки Finish, че дойдоха като подарък, но мисля да пробвам и Fairy, за да видя наистина ли има разлика, и без това свършват другите. Ще пробвам и капсули. Мога спокойно да препоръчам модела на тези, които се чудят. И като функции, и като материали, с които е изпълнена, и както резултат, си личи високото качество, да не й е уроки Simple Smile.

# 657
  • София
Знае ли някой противопоказания за поставяне на съдомиялна (вградена) в шкаф под вградена фурна?

# 658
Знае ли някой противопоказания за поставяне на съдомиялна (вградена) в шкаф под вградена фурна?
yav4e_mrav4e, няма такива. Добре се обмисля при нова кухня за връзките и захранването, а при налична вече се преценява на мястото.
Скрит текст:

# 659
Някой има ли от малките кубчета за 6 комплекта, подходящи ли са за двама човека или не си струват? По принцип търсех за 8 комплекта, но в момента такива до 500 лв, колкото е бюджета откривам само в Емаг, а точно се разправям със сервиза им за друг уред и не искам от там. 45 сантиметровите пък ми се виждат много големи само за двама човека и съм в дилема.

Общи условия

Активация на акаунт