Всякакви въпроси относно съдомиялните - тема 25

• 35 482
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • От Луната
Аз бих взела и по-добра марка, но няма такъв размер. Ако взема по-малка, на 45см, ще ми зее дупка в шкафа на кухнята.

# 361
Аз бих взела и по-добра марка, но няма такъв размер. Ако взема по-малка, на 45см, ще ми зее дупка в шкафа на кухнята.
Дупка може и да не зее, ако се монтира една плоскост, същата като кухнята. Ама дали ще има същия цвят?!

# 362
  • София
Здравейте, издирвам съдомиялна с височина 60см, ширина 55, дълбочина 60. Видях в Зора модел на финлукс, но няма наличност, вероятно е стар модел. Дали има други надеждни модели с тези размери? Прерових интернет и всички големи магазини, но не откривам нищо...
Благодаря предварително!
Това което си гледала, по-добре, че не си го взела. Препоръчвам ти читава машинка тип купбче - аег (Размери (В x Ш x Д 43.8 x 55 x 50 )  или бош (Размери В/Ш/Д 45.0/55.1/50.0), но не знам с боша с тези 55,1см, да не е прекалено широк и да не може да влезне, измери си пак мястото. На мястото отгоре (около 15 см) може да се сложи плоскост точно над миялната и да е отворен рафт или да се монтира чекмедже, ако намерите същия цвят и някой дърводелец да ви го изработи.

# 363
Взех си таблетки Финиш и не съм доволна от измиването. На всичкото отгоре взех 2 големи кутии, щото бяха на промоция. Съдомиалната е АЕГ и миеше задоволително със Феъри.
Някакви идеи? Нещо да добавям за по добър резултат?

# 364
  • София
Взех си таблетки Финиш и не съм доволна от измиването. На всичкото отгоре взех 2 големи кутии, щото бяха на промоция. Съдомиалната е АЕГ и миеше задоволително със Феъри.
Някакви идеи? Нещо да добавям за по добър резултат?
На каква програма и градуси?

# 365
  • UK
И аз съм с АЕГ, от Fary минах на Finish преди няколко дена и съм малко по-доволна. Но на мен Fary винаги са ми били с много силен аромат.

# 366
Дупка може и да не зее, ако се монтира една плоскост, същата като кухнята. Ама дали ще има същия цвят?!

Сега ще предложа една фантазия, която само майстор може да каже дали ще стане. Да се монтира вградена 45 см, но плоскостта, която се закачва на вратичката/дърво или ПДЧ/ да е 55 см.
Не зная обаче дали монтажът на уреда е технически възможен.

# 367
  • София
Скрит текст:

Сега ще предложа една фантазия, която само майстор може да каже дали ще стане.
Да се монтира вградена 45 см, но плоскостта, която се закачва на вратичката/дърво или ПДЧ/ да е 55 см.
Kak да монтира 45 сантиметрова, като височината на мястото в кухнята й е 60см., а такива миялни са над 80+ см високи? Само кубче би се побрало в отвора с нейните размери.

# 368
И на дългата за тенджери пробвах. По порцелановите чаши остава черта от нес кафето. На 30 минутната на 60° пък пластмасовите купи направо остават мазни. Дори да приемем че таблетките не се разтварят толкова бързо, ама на дългата би трябвало да мият по добре.

# 369
  • Бургас
От таблетките е. И аз не съм доволна от Финиш. Само Куантум горе-долу биваше, но и той не ми хареса колкото Феъри.
Да, малко по-агресивни са, но пък няма нещо, което да не са ми измили.

# 370
Скрит текст:

Сега ще предложа една фантазия, която само майстор може да каже дали ще стане.
Да се монтира вградена 45 см, но плоскостта, която се закачва на вратичката/дърво или ПДЧ/ да е 55 см.
Kak да монтира 45 сантиметрова, като височината на мястото в кухнята й е 60см., а такива миялни са над 80+ см високи? Само кубче би се побрало в отвора с нейните размери.
Да, моя грешка.

# 371
  • От Луната
Благодаря ви, ще измеря пак. В този шкаф имам дъно, дали може да стои върху плоскост.... Ако се прекрои, даже по-голяма ще стане дупката.

# 372
  • Sofia
Здравейте , сензора за гланц свети непрекъснато Обикновено след слагане на гланц на следващия цикъл миене няма вече символ,а сега след слагане на гланц и пускане няколко пъти си свети все още.Някой има ли идея какъв може да е проблема?

# 373
  • Sofia
Някой да е слагал професионална съдомиална вкъщи? Има ли някакви по- специални изисквания- налягане, ток … нещо, което да не ги прави подходящи за ползване у дома?

# 374
Защо ти трябва професионална машина ?

Общи условия

Активация на акаунт