Ритат със крачета, махат със ръчички, есента посрещат МАЙските душички!

• 14 385
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
Ето:

Столчето ми хареса,защото има 7 височини и облегалката му пада изцяло назад "в легнало положение".Става до 3 годишна възраст

# 106
  • София
ей, ирка, стрхотно е столчето , дрешките също.
все се каня да те питам, къде точно сте в Англия?

# 107
Ирка,не с лошото,моля..... smile3506ние само ви тествахме и то к`во стана-вие веднага на първия срещнат се метнахте....Но нищо,ще се направим,че не сме видели....пък ти няма да видиш какво си изловихме днес в парка/младо гадже-юнско/
..че и с Христинка  на Пепсън се видяхме,че и те ще нви изоставят,обаче през декември сме се разбрали направо да ангажираме заведение и още от сега и вас ви пишем в списъка.За задника-твоят мъж да не ходи с вързани очи из Лондон...че като съм чувала акви са Англичанките Sickмай нещо се е сбъркал newsm78/а зе теб няма да кажа нищо-освен,че ние тук чакахме нещо страшно затлъстяло,а накрая като се появи едно девойче нежно...та да се чудим-Ирка ли е това,не е ли????/
А и  за Катето,като се прибере-да знае,че ще я посрещнем както си му е редът-и не го сънувай Събота пазара,че то там такава цигания е в момента....ще те водим по към центъра,че като гледам ти на какво чисто и подредено си свикнала...
Шапката на Румен е направо убиец...ние вчера също си правихме модно ревю на шапки...ама нещо не ги харесваме много като моден аксесоар...
Олчето,ми той твоя Веблизар много палав изглежда-пък гледам нещо смелост още му трябва....
И Макси на Виф-голям сладурко.....абе наше лошо няма... smile3521
Даа се запиша и аз при мамите дето друго освен кърма не дават и не са давали-ако не се брои банана дето батко му го натъпка в устата....биберона дето тати му го топна в бирата и една лъжица от сладолед/но тя си беше почти облизана Mr. Green/
За обръщането-абе не се притеснявайте,бе мами-то по-спокойно за вас....и аз се притеснявах,че Сами не се обръща-а той,направо почна да се изправя/замалко да прескочи от кошарата надолу,на косъм го хванах #Crazy/,,и докато си виках това дете не пълзи-той на 9 месеца проходи...
За бънджита не мога да кажа нищо/май скоро не се е случвало да нямам мнение по-някой въпрос newsm78,а?/,но за проходилката-колкото и да е отричана-да ви кажа от опит-за мами дето са по цял ден сами си е спасение...щото то все и нещо трябва да се свърши...е естествено ,не бива да се прекалява....
Ние пак замрънкахме....зъбите  май пак почнаха да ни нервят...До после....

Последна редакция: вт, 10 окт 2006, 19:34 от Анонимен

# 108
 Ирка, честити ти покупки Hug И ние извадихме столчето, подарък ни е, но си го харесахме, с много полужения и 3 таблички, които се махат и се мият. То хубаво, ама Йончето не ще да яде пюрета newsm78 От няколко дена я пробвам с морковено и сладък картоф, но настава голяма борба, маха с ръце, мята се и в резултат изцапахме всичко. Затрих едно ново комплектче дрешоци smile3538
  Благодаря за топлото посрещане Heart Eyes
  много ни хареса в Бг, бяхме по цял ден навън , така лесно се гледало бебе там. Кръстихме малката заедно с племенника ни от Испания, на 1,5 година. По късно таткото ще качи снимки на нашия сайт и ще ви пусна линк. За сега може да сложа една като вас.

Румката изби рибата с тая шапка  Hands Thumbsup
  Кабранска, поулекна ни и за нас се намери момък Laughing
  И аз да се оплача, че не спим. Имахме проблем с часовата разлика, а снощи уж вече си легна в нормално време, 8:00 Ч., а пак цяла нощ се буди. Не мога да преброя колко пъти ставах, слагах я при нас в леглото, после пак в нейното, после пак при нас и така до сутринта #Crazy Луда станах. Дано скоро се оправи, че не знам как ще издържа така smile3511

# 109
Смайли -много пораснала Йонката..Браво!Жалко,че не я видях на живо,но догодина ви искаме и при нас HugРумбата има страшна шапка,много ми хареса.
Кажете къде в София има красиви бебешки,плетени шапки с цветчета и подобни, в ярки цветове???
За проходилката мисля като Виф и Кабранска,че не е толкова вредно по-малко да се стои и ще купувам.За бънджито мисля,че е още по-безобидно ако не се прекалява.Това вече го купих ,но искам сега едно друго на Фишер-Прайс.
Кабранска и моя син така не пълзеше и изведнъж на 8м и 1/2 проходи и то стабилно Shocked

Хайде една  "работна "снимка

заедно писахме поста  Joy

а тук от по-рано след разходка с новия тоалет

Последна редакция: вт, 10 окт 2006, 20:56 от mimozata

# 110
  • при палмите и алигаторите,FL
 Misc Baby Bottle  cook  food002 beer Popcorn и ние да почерпи че сме месечничета/егати думата/.По въпроса за кърмата и Соня е само е само е на кърма, и ще бъде до събота, тогава смятам да я захраня с картофче.Крейзи имам питане за тези чорапогашници и Соня има но са и ужасни стегнати, а не са и малки защото пък са и дълги, на  Лео не му ли стягат леле че ужасно объркано стана дано си ме разбрала.Ние днес пак бяхме на голяма разходка и беба си поспа доста добре навън. А от утре сме сами бабата ни изоставя за два дни, но ние ще се справим  с new9 1ironing 1dishes  food002

# 111
привет  bouquet
ето и обещаните снимки от купона днес.добре че имахме един брой баба че иначе нито кафенце щяхме да пием нито цигарка да запалим.във всеки един момент имаше едно бебе което яде и едно което спи #Crazyно пък беше супер Laughing

тук димана чака гостите

ето ни и нас.успяхме да се снимаме всички будни

тук пък сме на разходка следобед

айде утре пак че ми се спинка Grinning

# 112
  • София
Ма много убави тез бебоци, пу-пу, там за кокошките вие си го знаете
Ол4е, сигурна ли си, че девойката е юнска? До Велизар изглежда доста по-малка, браво на теб какъв юнак си откърмила newsm10
crazykitty, поздравления за бебешкия купон
smily_5q , честито християнче, макар и със закъснениеНовичките нещица на Ира и Бубъл определено ме впечатлиха, та по този повод се сетих, че се бях заканила на моя мъж да го водя в МОЛ-а след заплата smile3508, той нещо се дърпа и казва да направим този тур преди заплата, ама не се връзвам smile3527
Ей, каква съм патака да ви почерпя, че и днес имам повод- мойто майче има рожден ден smile3510 beer3 Popcorn breastfeeding Misc Baby Bottle cook
И ние сме от самокърмещите се бебета, все още нищо не съм давала. А пък за зимнината ,единствено направих пюре от моркови във формички за лед, защото са безнитратни, за останалото ще разчитам на магазините. Та по този повод май се включвам в отбора на мързеливите мами newsm03
Още нещо исках да споделя с вас, ама какво беше...
 newsm78
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЧЕТА, много да папкат, слушкат и да са здрави

# 113
Симби честит рожден ден на твоята майка!!  bouquet
Смайли да ти е живо и здраво ,весело и засмяно християнчето!
Ирка -забравих да кажа,че много ми харесват покупките ти.Столчето на ЧИКО ли е ?Тук има подобни май...А блузката особено оная вляво.........ммммммммм много ми хареса.Маже ли и на нас еднааа  Praynig Praynig и като идваш в Бг да ни я донесеш  Embarassed

# 114
Привет от нас със Сиска,
Много ни е мъчно за всички, но ... Имам толкова много работа по фирмите и въобще не отварям темичките ни, че отворя ли ги ... не ме търси повече.
Гледам бебоците и не мога да повярвам?! Велизарчо, Йоанка и Иво са страшно пораснали, а Макси и Жулката изглеждат като големи деца.  Димана, Миа и Румен са прекрасни. Абе страшни са ни майските дечица.
Ние сме добре. Растем, учим се на нови номера. Искаме да бъркаме на мама в носа и устата и най-вече искаме да сме седнали. Ето и снимков материал

А днес се опита да ме имитира като издавах звуци с устата наподобяващи конче как бяга. Ако мога по-късно ще сложа и клипче. Така ме изненада детето  newsm78
Целувки на малките сладурковци  newsm51

# 115
Колко са красиви бебенцата! Румен, Ивчо, Жулката, Елла, Миа, Велизар, както и всички други (няма да ми стигне темата, за да ги изброя) са страхотни.
А уговорките и сватосването са като в латино сериал.
Дано утре да мога да снимам и нашето гардже. Че да го видите колко е пораснал и колко интересен е станал.
И ние сме само на кърма. Не знам как ще сме със захранването. Течностите ги плюе, обаче налапа сандвича ми с пастет и се облизваше.
Днес цял ден спах както когато бях бременна. Или съм настинала или е вирус. Спах около 6-7 часа през деня и след малко пак лягам.
Мъжа ми днес изгуби ключовете от колата и не можахме да излезнем никъде. Добре, че привечер ги намерихме, иначе утре щяхме да ходим пеша на лекар...
Щяхме да ходим да оправят люлката, но той се хвана и я погледна сериозно. И сега си работи отново  Laughing  Оказа се, че е сложил повече калай, когато е слагал адаптора и щом го махна моторчето си тръгна.

Лека нощ

Криси се събуди

# 116
  • Велико Търново
Дубрутро и от мен!Аз,ей тука на с димящо кафе да понапиша нещо,че аз по принцип съм си голяма "уличница".Вятър,дъжд не ме спират за разходка,само дъжда да не е проливен,че аз ще се измокря. Mr. Green

Bubble,,страхотна е шапката на страхотно момче,със здраве да си я носите.Божа още няма никаква и още караме с ленти да сме красотни Heart Eyes.
Vif,чуден сладур е Макси идва ми всичките да ги нагушкам,ама вие го свършете вместо мен,че съм в дълбоката провинция Mr. Green.Като ги показвате тези сладури ние мамите на девойки точим лиги,особено аз smile3534.
Олче,на Велизар от сега не може да му се устои,а като порасне да му мислят девойките.Ще има ред сълзи,ред сополи и други такива любовни синдроми
Ирка,покупките са страхотни Peace.Пожелавам му на този стол да е вечно омазан и Елла дълго време да го ползва със здраве.Блузетата са много хубави!
Кабранска,много ти отива и женско.Замисли се newsm78.
Смайли,да ви е живо и здраво християнчето.Много е порастнала Йонката!
Мимозке,Жулката голяма хакерка бе.В дънковия комплект съм влюбена.Вчера харесах на Божа яке и маратонки за скромните 200лв. и като казах на баща и щеше да ми се случи  #2gunfire.Те 300лв. са му дали на него за дрехи,абе чудо.
Fy,Сиската голям бонбон.
Ох,отивам,че закуската ще ми изгори докат съ уливам тука!Хубав ден на всички и  Hug!

# 117
Добро утро мамчета,

Симби  - да ти е живо и здраво майчето и на внучета да се радва!  bouquet
Бъбълче - ама много готина шапка - супер! Laughing
Ирка - супер е столчето - искам иаааааааааааааааззззззззззззз, но нямааааа...подариха ни едно - дето много много не ми допада - но няма как подарък е  Wink
Олче за нощното хранене - аз отдавна му се каня нали знаеш...че аз без сън - направо влизам в депресия  Wink и така: отне ми около месец, че  и повече...но работи Laughing! Дебнеш го дребния точно като се размрънка, т.е. да е сънен още и почваш да пробваш, я биберон, я шише с вода, я парцалче с твоя миризма (аз ползвам тензухена пелена), я чайче на Хип (аз имам от това за коликите останало Wink). Ако обича да се сгушва в теб - пробвайте таткото да го гуши, ако обича да се люшка  - пак таткото да люшка. Нашия обича песни, та тихичко му пеем  Wink и така - имай в предвид, че съм го оставяла и да се дере по 1-5 минути, ноооо стигне ли се до дране - давам цицата! А за лактацията и стимулирането - ами то хормона е с най-високи стойности от 3 до 8 сутринта и на мен ми се случват 2 кърмения в тоя период (в 5-6 и 7-8) - така, че не съм забелязала намаление в млеко-производството, по-скоро като забравя да пия течности се отразява.
Иначе - тъй като си спи в леглото - дори и да го гушим, като задреме - айде обратно. По едно време го взимах при мен, ноооо взе, че усети хубавото - и почна да мрънка, та сега и 20 пъти да трябва да го приспивам - все в леглото го слагам, че нали искам и в друга стая да го отделя по някое време.
За захранването - дето бях много ЗА късното - то захраних с кашата на Милупа - и давам 1 път на ден след цокане (за да не заменя някое - имам още малко време докато тръгна на работа  Wink - нека си поцока) - Никола хапва между 30-50 мл рядка каша. Яде перфектно, не бута с езика, отваря голяма уста за лъжичката - абе кеф! Искам и пюре да дам сега та почвам с морков! Трябва да намеря 2-3 неща, дето му харесват на малчо, за да има какво да яде докато ме няма, защото моите цици повече от 10-15 мл не пускат при цедене (а на пробно кърмене - даваме 140 - 160 мл от цица) и няма да стане с цеденето - както си го мислех Wink

Последна редакция: ср, 11 окт 2006, 08:29 от eunos03

# 118
  • Варна
Здравейте МАЙски МАЙчета![/color][/b]  [/color] smile3525
Аз днес съм от ранобудните, реших да ставам рано с първото хранене на Крис и да правя упражнения. Сега взех душ и се чувствам супер. Дано не ме домързи и в следващите дни.
Много сте изписали, едвам успях да прочета последните 2 страници. Сега ще пиша бързо, че малкия скоро ще ревне за цица.
Крейзибрат и Сиска -прочетох че пиете кафе  kaffeetrmker_2. Не се ли отразява това на бебчо? И на мен ми се пие, но засега карам само с безкофеиново. Май трябва да пробвам  нормално newsm78
Иги, и ние сме само на кърма. Ще чакам да стане на 6 месеца, да започне да сяда и тогава ще се борим с лъжицата. За сега наддава добре и за това не искам да давам още каши.
Ира, много сладки покупки си направила. В столчето направо ми останаха очите. Кажи моля те каква марка е, моя братовчед ще си идва от Лондон след месец и може да му поръчам такова.
Мимозке, както винаги Жулката е много сладко издокарана, пу-пу...голяма сладурана  lovekiss.
И честито на всички празнуващи тези дни   bouquet, съжалявам че не изброявам поименно - да не пропусна някой.
Лек ден и много усмивки от мен и Крис /още си нямаме гадже, така че някоя мома ако ни хареса да се обажда Wink/

# 119
  • Велико Търново
[Анита,от цигарите се отказах надявам се за винаги,но на кафето съм му вярна от 15 тина години и не мисля да го отказвам.Пия по три четири големи на ден,защото иначе не се знам на кои хора съм.А пък както съм писала и друг път Божа спи по 12 часа непробудно,така,че при нас няма проблем!/i]

Общи условия

Активация на акаунт