Столчето ми хареса,защото има 7 височини и облегалката му пада изцяло назад "в легнало положение".Става до 3 годишна възраст
ние само ви тествахме и то к`во стана-вие веднага на първия срещнат се метнахте....Но нищо,ще се направим,че не сме видели....пък ти няма да видиш какво си изловихме днес в парка/младо гадже-юнско/
..че и с Христинка на Пепсън се видяхме,че и те ще нви изоставят,обаче през декември сме се разбрали направо да ангажираме заведение и още от сега и вас ви пишем в списъка.За задника-твоят мъж да не ходи с вързани очи из Лондон...че като съм чувала акви са Англичанките
май нещо се е сбъркал
/а зе теб няма да кажа нищо-освен,че ние тук чакахме нещо страшно затлъстяло,а накрая като се появи едно девойче нежно...та да се чудим-Ирка ли е това,не е ли????/
/,,и докато си виках това дете не пълзи-той на 9 месеца проходи...
,а?/,но за проходилката-колкото и да е отричана-да ви кажа от опит-за мами дето са по цял ден сами си е спасение...щото то все и нещо трябва да се свърши...е естествено ,не бива да се прекалява....
И ние извадихме столчето, подарък ни е, но си го харесахме, с много полужения и 3 таблички, които се махат и се мият. То хубаво, ама Йончето не ще да яде пюрета
От няколко дена я пробвам с морковено и сладък картоф, но настава голяма борба, маха с ръце, мята се и в резултат изцапахме всичко. Затрих едно ново комплектче дрешоци

Луда станах. Дано скоро се оправи, че не знам как ще издържа така
Румбата има страшна шапка,много ми хареса.

и ние да почерпи че сме месечничета/егати думата/.По въпроса за кърмата и Соня е само е само е на кърма, и ще бъде до събота, тогава смятам да я захраня с картофче.Крейзи имам питане за тези чорапогашници и Соня има но са и ужасни стегнати, а не са и малки защото пък са и дълги, на Лео не му ли стягат леле че ужасно объркано стана дано си ме разбрала.Ние днес пак бяхме на голяма разходка и беба си поспа доста добре навън. А от утре сме сами бабата ни изоставя за два дни, но ние ще се справим с new9

но пък беше супер 

, той нещо се дърпа и казва да направим този тур преди заплата, ама не се връзвам 

и като идваш в Бг да ни я донесеш 

.
.
.Пожелавам му на този стол да е вечно омазан и Елла дълго време да го ползва със здраве.Блузетата са много хубави!
.
.Те 300лв. са му дали на него за дрехи,абе чудо.
! 

и така: отне ми около месец, че и повече...но работи
). Ако обича да се сгушва в теб - пробвайте таткото да го гуши, ако обича да се люшка - пак таткото да люшка. Нашия обича песни, та тихичко му пеем
и така - имай в предвид, че съм го оставяла и да се дере по 1-5 минути, ноооо стигне ли се до дране - давам цицата! А за лактацията и стимулирането - ами то хормона е с най-високи стойности от 3 до 8 сутринта и на мен ми се случват 2 кърмения в тоя период (в 5-6 и 7-8) - така, че не съм забелязала намаление в млеко-производството, по-скоро като забравя да пия течности се отразява.
- нека си поцока) - Никола хапва между 30-50 мл рядка каша. Яде перфектно, не бута с езика, отваря голяма уста за лъжичката - абе кеф! Искам и пюре да дам сега та почвам с морков! Трябва да намеря 2-3 неща, дето му харесват на малчо, за да има какво да яде докато ме няма, защото моите цици повече от 10-15 мл не пускат при цедене (а на пробно кърмене - даваме 140 - 160 мл от цица) и няма да стане с цеденето - както си го мислех

. Не се ли отразява това на бебчо? И на мен ми се пие, но засега карам само с безкофеиново. Май трябва да пробвам нормално 
.
, съжалявам че не изброявам поименно - да не пропусна някой.
/