Ритат със крачета, махат със ръчички, есента посрещат МАЙските душички!

• 14 391
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
 Здравейте и от нас!Леле,изписали сте доста нещо за една седмица!Много ми липсвахте.Незнам какво сте обсъждали,ще чета после.
  Преместихме се на новара квартира благополучно,добре че времето беше супер.Добре,че и майка дойде да помага,че от таза промяна бебо стана нервен,кисел,че и хремав стана.За сега само на Стеримар сме,така каза лекарката.Дано му мине,че толкова ми е мъчно като го гледам да диша трудно.
   От лятно време на зимно,леле какво промени.Тук на новото място ми е много самотно,няма ги моите комшийки,но се надявам скоро да се запозная с нови мами.
  Лек ден за сега от нас,като наваксам с четене ще се включа в обсъжданите теми.
  Ще кача в албумчето снимки от срещата на 30.09,че тогава нещо бг-мама бавеше и неуспях!
    bouquet

# 121
Добро утро!
Аз нали докато не изчета всичко и не пиша, и вчера не успях да днес дочитах и ми се е събрало доста да пиша.
Моя мъж три нощи не е спал да работи ден и нощ и горкия едва издържа и с детето не могат да се видят. Но се надявам вече всичко да приключи и да си върнем стария ритъм на живот.

Ирка искам да те питам за чия коса споменаваш че ти харесва, моята или на другата Ани. Не ми се вярва да е моята, че аз хич не си я харесвам. Само като и ударя една боя става плътна и хубава, но нали не ми се ще да я горя и си ходя така.  Laughing А блузките дето си ги купила за Елла са разкошни. Голяма мадама ще е с тях! И столчето е много хубаво . И ние като Юнос имаме едно подарък, но на мен не ми харесва особено и ще си купим друго. И обувчетата на Ивчо на Кабранска много си ги харесах. И аз ще се поогледам за по модерни обувчета.

Ванила , ще почерпя за хубавата приказка че приличам на Ивко! Всеки ми твърди че на тати си приличал.  Thinking

За разсейването докато сучи, наистина от около месец ми го прави този номер. Не ми дава да говоря или някой да ми говори, понякога и телевизия не мога да гледам. И аз като Катето преди докато кърмех и си провеждах телефонните разговори, но вече не става.  Simple Smile

Страйпер, моля те кажи за люлката. Какво представлява, ако може и снимка. Ако така сама се люлее и аз да си намеря такава , че ми омръзна да друскам шезлонга да го приспивам.

# 122
  • София
Аз за да не повтарям другите, ще перефразирам една сентенция: "Майско грозно нема". На всички сладурковаци много целувки.
Евка е малко понастинала, ама с това отвратително време, човек не знае как да ги облече. Вече съм извадила и дебели дрехи, но все си мисля че е рано за тях, ама май не е.
За нашата одисея със захранването няма да се повтарям, така че се броя от тия дето са само на кърма.
И накрая честито на всички празнуващи и на тези с новите придобивки (особено прекрасните тоалети и шапки).

# 123
Ей, месечковци, да сте живи и здрави! Много да слушкате и папкате! Simple Smile Heart Eyes

Бъбъл, Рум4о голям хрусанчо сладуранчо. Таткото много добре е улучил какво ще му отива на детето, страшен е с тази шапка!

Смайли, Йонката много пораснала, променила се е като че ли и една пухкавка, добре си похапва сигурно, пу-пу! Да й е честито кръщенето, нека бъде едно щастливо и разумно християнче!

Ирка, страхотни блузки! Много много сладки, представям си Еллка колко гордо ще ги разхожда! със здраве да ги носи! И да кажа - може да си я земем Елла за Благо, аз си я харесвам Simple Smile или Благо да го пратим при Елла.// Той в Англия има 2-ри братовчед, син на 1-ви братовчед на мъжа ми и една украинка.

Мимоз, пак си я накиприла твойта кукла Жулка. То бива бива, ама и не бива чак толкова - хубаво дете, хубаво облечено, и умно на туй отгоре - книги четеее, на компютър пише ... ее де!  Laughing Heart Eyes

Честит нов дом на Пейзи! И скоро да си намерите дружки!

# 124
Галя, мерси,мерси!Да ви покажа каква ми е умница-хубавица,че да не ни забравят младежите  Joy
Анита  и твоя син е сладур,че ще ни мяза и на тоалета  hahaha Столчето на Ира/не ,че мен питаш/ е на ЧИКО.При нас се продават на много места така,че спокойно можеш да си вземеш.Аз също го харесвам.
Кафе и аз пия ,но по едно.А за безкофеиновото нещо бях чела ама с туй ЕГН  newsm78
Пейзи дано скоро си намерите нови приятели!

Embarassed

Последна редакция: ср, 11 окт 2006, 11:00 от mimozata

# 125
  • Велико Търново
Мимозке,слабост моя пия по четири пет на ден,а кафе пия от преди петнайсеттина години Simple Smile.

# 126
Ау още не си бях изпила кафето и гле"й   к"ви глупости пиша.Сори  Praynig Отивам да редактирам  Embarassed

# 127
  • Варна
Мимозка, Сиска, благодаря за бързите отговори. сега слънцето се усмихна малко, ще взема да облека детето и да изляза навън да пия едно кафе с ОГРОМНО удоволствие Simple Smile

# 128
  • В сърцето на любимите мъже!
И аз пия по едно кафе на ден, понякога по повече, не съм забелязала да влияе на Момчил, защото сутрин като станем, аз пия кафе, после го кърмя и после заспива... та... не му влияе мисля.

Добре дошла на Пейзи, честита нова квартира.

Аз да ви се похваля (или оплача) съм на диета... за пръв път от година и половина насам... Ами кърмене, кърмене, ама то не се търпи вече мойто положение, та днес ми е 4-ти ден, не съм се теглила, но се надявам скоро да се отчета с добри резултати!

Приятен ден на всички...

Целувки по дупетата на бебоците, а нашата мила Нели  Hug Hug Hug Той Момчо е като мече и ако я гуше наистина, може и да я задуши, ама виртуално може... Wink

# 129
И ние сме само на кърма и ще изчакам до 6-я месец. Вчера докито каза, че мога да минавам, ако искам на 5-разово хранене. И моята мома нали си е послушна, пропусна ми веднага храненето в 6 Peace! Така че и двете се успахме днес! Сега и аз ще пия кафенце. Аз също пия кафе. Не мога без доза кофеин. Гледам да не прекалявам, но си пийвам! Ирка столчето е супер, аз още не съм взела, но трябва да се замисля. Бънджи и проходилка не мисля да купувам, но мисля за люлка, от тези които се закрепват за касата на вратата.
Честито на всички които празнуват! И много са сладки бебоците, направо..........исках да спомена някой поименно, но списъка ми излезе доста дълъг............... Така че много целувки на всички!

# 130
  • Варна
Аз като видях слънце и така се разбързах да излизам..... Мимозка, надявам се да има и други хубави дни и да си направим обещаната Варненска среща. А и да запознаем децата  Simple Smile
Пейзи, честита квартира и дано скоро се почувстваш "у дома си"!

# 131
Аз като видях слънце и така се разбързах да излизам..... Мимозка, надявам се да има и други хубави дни и да си направим обещаната Варненска среща. А и да запознаем децата  Simple Smile
Пейзи, честита квартира и дано скоро се почувстваш "у дома си"!
дано дано,само ад ми понамалее работата и ще се явим  Laughing

# 132
  • Варна
Аз, да не остана и аз по назад за Варненската среща, да не ме пропуснете ей .... че ще ви се сърдим виртуално поне 2 дена  Crossing Arms

Айде дано да е скоро   Praynig

# 133
  • Бургас
Влизам набързичко само, за да ви поздравя и изпратя целувки на малките връбчета! Heart Eyes
Аз съм затрупана с работа и почти не ми остава време да пиша, само отвреме навреме хвърлям по едно око, колкото после да не ми се струпва много за четене  smile3503
Иначе ние с Краска сме добре. Бабите ми (нейни прабаби) я гледат- едната до обед, другата следобед, защото майка ми и тя работи и няма как... Доста време търся вече жена да взема, обаче не мога да правя компромиси за детето си, затова й още съм в процес на търсене... Иначе двете бабета са железни: изпълняват всичко, което им кажа. Не я държат на ръце, спазват й режима, изобщо: доволна съм! Ще имат премии към пенсиите с други думи този месец! Smile Вечер обаче като отивам да си я взема ако знаете само каква радост настава! малката ми душичка вече познава майка си, ураааа! Смее се с глас! Писанката ми тя!

Иначе, Иги и мен ме пиши към даващите само кърма- няма сокове, чайове, води- изобщо нищо! Обаче вече трескаво се готвим за захранването, което смятам да стартирам на 8-ми ноември (или точно на навършването на 6-ия ни месец). Накупих доста пюренца на Хип (зеленчукови), взех и каши (на Хумана и Милупа). Събота и неделя ще направя и един тур по магазините да видя какви други пюренца се предлагат да взема, че на Краска знам ли какво ще й хареса  newsm78.
С две думи- и мен ме пишете към "мързеливите мамита"- нямам намерение да правя и консервирам нищо! И без тва нямам време, а и не съм много по тази част! Аз да ви призная честно много мразя да готвя! Обичам да чистя, но да готвя мразя! Добре, че е майка ми, та почти през вечер ми пълни кутиите за у нас. Иначе я караме на поръчки по тела... Embarassed Слава Богу, че Петракис не е претенция и все още не ме е погнал по тази част. Blush

Ирка, столчето ти е просто супер! Жалко, че си имам, иначе веднага щях да взема и аз такова! а за блузките- думи нямам! Направо, да си призная, добре, че не живея някъде в чужбина-сигурно вечно щях да съм в разход с тези красоти, които се предлагат там.... Crazy
Онзи ден показах и снимката на твоя Петър на моя (онази дето е на печката) и му викам: гледаш ли на хората мъжете как помагат, а ти все ми изтъкваш как други мъже като теб не се срещат. Той моят милия много страда, че другите мъже не правели така като него и едва ли не ставал на смях затова че излизал сам на разходка с малката и я къпел вечер. Вика ми: "кой друг мъж така се занимава с бебета?". Хахава работа, дечковци са ни още май май, живее им се още по тийнеджърски и ергенски! Laughing

# 134
  • София
Здравейте мами и бебчовци. Това е от нас с Калоян за всички, които имат повод за празнуване,  newsm67  Gift  party023 newsm67 че много сме изпуснали и не мога да изброя всички.
Абе много сладинки всички бебчовци на снимките, сума ти време седя и ги гледам, с голям кеф честно си казвам. Да са ни живи и здрави бебчетата все така хубави да ни растат.
Сиска, да не пропусна и аз да спомена, че очите ми останаха в това одеалце. Със здръве да си го ползва сладинката Божа. А пък столът на Ирка и той е страшен.
Калоян миличкия от вчера е с разстройство и сега го чакам да се събуди за да го водя при педито. Дано да не е някой гаден вирус. Имам съмнения, че може да е от пюрето със спанак на Hipp, което му дадох да опита или от жълтък, понеже почнах от миналата седмица да му давам през ден по мъничко да опитва.
Споделете някакъв лек при разстройство. Освен пюре от Моркови или някакво с ориз, примерно, за друго не се сещам.
Иначе от два дни се върти вече, даже сега е заспал душата малка, обърнат на една страна и гушнал една малка възглавничка.
А сега отивам и аз едно кафенце да си направя, че докато ви четох така ми се допи и на мен, пък и имам да наваксвам с четенето.

Общи условия

Активация на акаунт