То имаше и други работи,ама пусти мързел...по някоя време може да ги снимам.Днес ми се случи нещастие.Аз нали съм кьорава и нося лещи,та днес ми се счупи едната.Предвид цените тук,направо се разплаках.Ама умничко съм бе!Поръчах ежемесечни,които са доста по-евтини.Но нося твърди и ще видим как ще е с тези.Анита,както вече ти е казала Мимозка,столчето е Чико.Малко разяснения да дам,да имам тема да говоря
Пеизи,честита квартира.Мноог е гадно да се местиш,чувстваш едно такова :на гости".Но идват коледни празници.Като украсиш къщата,ще стане "твоя".А и хората са по-дружелюбни,сигурна съм,че ще намериш приятели.
Иги,успех с диетата,пиле.И мен това ме чака.
Ладида,нали ми получи лц?Че аз някои път уж пращам,пък...Кази на твоя Петър,че за да си направя труда да донеса фотоапарат и да снимам,това с готвенето не се случва всеки ден.Но за негово успокоение и моят Петър излиза самостоятелно с малката,бута количка и къпе.И даже е много горд.а аз не му давам много.Нали ги знам жените как се заплесват по бащи с бебета.С мен и това е!

Кабранска,ще се подмазваме то се видя.Само да доиде зимата и ще видя аз какви са тези юнски моми
.Пък и хубави гледам.Ама ние ще купим каквото трябва-семки,бонбони като си идваме.Галя,ами тои Ивко ако продължава да се заплесва така,разваляме годежа и веднага вземаме Благо.Така ми легна на сърцето това сладко човече...и едно русичко,красиво.
/ цял ден ще се лекувам и почивам активно,че утре сме на имунизация/пък педито е на майната си,а татито се е заветрял нейде из Добруджанско и я си дойде ,да ни закара,я не/...И си пия промишлени количество чай/който не понасям хич
/ и импровизирам с хомеопатия...ама не се плашете,такива досадници като мен,лесно не издават багажа...
/..А и въпреки че и Ивчо пие покрай мен/не директно,но все минава нещо през кърмата/пак си е много спокоен и спи по много 

ти забрави май,че бяхме първи и щеше да го пращаш зет на морето 
Ти викаш на Ивето "ААааааа" и Велизар и той:"ААаааааа ееееееееее!" и с глас се смее...
Хи хи хии, така не се бях смяла скоро...

2 броя отдоле. Вчера цял ден не искаше бибата и не спинка, а днес като я изплю още веднъж нещо ми просветна и си сложих пръста, а то каква била работата... : Много ми стана кеф.