Ритат със крачета, махат със ръчички, есента посрещат МАЙските душички!

• 14 400
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
Мами,много се радвам,че са ви харесали моите похождения по магазините вчера.  bouquetТо имаше и други работи,ама пусти мързел...по някоя време може да ги снимам.Днес ми се случи нещастие.Аз нали съм кьорава и нося лещи,та днес ми се счупи едната.Предвид цените тук,направо се разплаках.Ама умничко съм бе!Поръчах ежемесечни,които са доста по-евтини.Но нося твърди и ще видим как ще е с тези.
Анита,както вече ти е казала Мимозка,столчето е Чико.Малко разяснения да дам,да имам тема да говоря Laughing.Има два вида/подобни на външен вид/.Chicco Happy snack има голяма кошница за играчки отдолу и седалката му пада назад.Chicco Polly/моето/ има няколко предимства над него:1."подложката" за крака,която може да изправяш и сменяш височини,така че като се пусне седалката столчето става легнало,2.има седем височини3.табличката може да се маха,така че детето да яде с вас на масата,4.табличката се състои от 2 части,от които едната се маха и е разпределена на сектори,5.самата седалка и облегалка се състои от 2 "слоя".Когато детето порастне,махаш единия и столчето става по-просторно.6.Долу на крака има малка табличка за теб,която бебето не може да достигне.Понеже е до 3 год възраст.Пиша всичко това,защото виждам,че има и други "навити" и да знаят горе-долу какво представлява.Имаи  предвид обаче/ако братовчед ти го носи/,че тежи 9 кг! и е 100 паунда.Другото/Чико хапи снак/е 50.Ани,точно за твоята коса става въпрос и ако не я харесваш,режи смело-вземам я!
Пеизи,честита квартира.Мноог е гадно да се местиш,чувстваш едно такова :на гости".Но идват коледни празници.Като украсиш къщата,ще стане "твоя".А и хората са по-дружелюбни,сигурна съм,че ще намериш приятели.
Иги,успех с диетата,пиле.И мен това ме чака.
Ладида,нали ми получи лц?Че аз някои път уж пращам,пък...Кази на твоя Петър,че за да си направя труда да донеса фотоапарат и да снимам,това с готвенето не се случва всеки ден.Но за негово успокоение и моят Петър излиза самостоятелно с малката,бута количка и къпе.И даже е много горд.а аз не му давам много.Нали ги знам жените как се заплесват по бащи с бебета.С мен и това е! Naughty
Кабранска,ще се подмазваме то се видя.Само да доиде зимата и ще видя аз какви са тези юнски моми Crossing Arms.Пък и хубави гледам.Ама ние ще купим каквото трябва-семки,бонбони като си идваме.
Галя,ами тои Ивко ако продължава да се заплесва така,разваляме годежа и веднага вземаме Благо.Така ми легна на сърцето това сладко човече...и едно русичко,красиво.

# 136
Хе,най-накрая и аз да се разпиша,че нещо пак сме на "въпреки" със сървъра,но като се замисля и той к`ъв зор вижда...уж сме все заети,все време не ни стига,пък Embarassed...ама днес съм зарязала всичко и съм се омотала тука с едни одеала и никакаво навън,че май вчера от миткане съм настинала/дано да не е нещо вирусно или грип Praynig/ цял ден ще се лекувам и почивам активно,че утре сме на имунизация/пък педито е на майната си,а татито се е заветрял нейде из Добруджанско и я си дойде ,да ни закара,я не/...И си пия промишлени количество чай/който не понасям хич Sick/ и импровизирам с хомеопатия...ама не се плашете,такива досадници като мен,лесно не издават багажа...
Но,като чух ,че се обсъжда темата с кафето-просто не устоях и сега си вдишвам парите на една огромна чаша...щото и аз съм от кофеинозависимите/в много тежка форма/ и просто нямам отказване...е,поне съм ги намалила на 2 дневно/но кофеинове,защото това с безкофеиновите, е хем вредно-че кофеина се извлеча с химикали,дето дразнят стомаха-хем е само заблуда,че си пил кафе Grinning/..А и въпреки че и Ивчо пие покрай мен/не директно,но все минава нещо през кърмата/пак си е много спокоен и спи по много Crazy
Гледам,че пазара на булки и ергени вече е надскочил рамките на нашата тема и е придобил общофорумски размери....Аз,да си призная дълго се чудех дали да се разпиша и там...и дълго се въздържах,ама като видях,че Калинка и Божа,са пуснати в обръщение-не останах по-назад Wink
Ирка,само със семки и бонбонки няма да минете-като си идваш  да вземете да донесете от онова отлежалото..."уиски" май се казваше...аз честно предпочитам"чистото малцово" Mr. Green
А накрая,понеже има една приказка,че "очи които не се виждат се забравят"-да черпя два днешни клипа на Ивчо,че да види Елла що е то чаровен мъж/пък и всички първи резерви, и още незаписалите се поради разсеяност ,ухажорки/
http://www.youtube.com/watch?v=lJK9jwNpA2I
http://www.youtube.com/watch?v=AlC6zdgmIbk
...........идеята беше да ви покажа зъбчето,аам пусто като ни е такъв "близнашки" характера.... Crossing Arms

# 137
Кабранска вие нас в девета глуха ни оставихте  Thinking ти забрави май,че бяхме първи и щеше да го пращаш зет на морето  Crossing Arms А-ма -ха  Naughty
Ирка това ли е твоя стол?

http://www.pakostnik.com/productdetails.php?id=78
Ако е този тук не обяснено така добре и подробно функциите му каквито ти си обяснила.Ако наистина дава всички тия възможности и аз такъв ще си взема.
ВИФ как ще те забравим бе душа  Laughing Няма такова нещо,пък с двама младежи ще сме обградени от внимание  Joy
ФИ голяма кукла имаш пу пу.
Те всички са куклички.

# 138
  Благодаря за топлото посрещане!
  Все още не съм успяла да ви изчета до край.Гледам обсъждате за кафето.В началото пиех 3 в едно,ама като си внуших,че го прави капризен и нервен и спрях,ама така ми се пиеше.Неиздържах и пак го почнах,една курмачка ми каза,че си пиивала по едно и нищо не действало.Реших ,че ще пия безкофеиново.За него чух вредни неща.Спонели сте ги и така вече си пия нормално кафе и незабелязвам да пречи на съня на Ради.По едно на обяд.
   И ние се разсейваме по време на кърмене.Преди четях книга,сега само да я хвана и спира поглеждаме строго и аз оствам книгата и той продължава.Ама опасни тия бебчовци.

# 139
  • София
Кабранска, само ако ни беше видяла като ви гледахме с Велизар клипчетата каква "другарска любов" се родиии... Mr. Green Хилил се е с глас нашият и скача, чак пищя... Party Ти викаш на Ивето "ААааааа" и Велизар и той:"ААаааааа ееееееееее!" и с глас се смее...
 hahaha Хи хи хии, така не се бях смяла скоро... Joy Joy Joy

# 140
Ааа,разкрих я Кабранска.Тя на всички обещава Ивко.Иска конкуренция да създава,че да е по-скъпо уискито.Е,нали си мои човек,ще прежалим 200-300 лири Wink.Ти се оглеждаи за хубави заведения,че аз вече за багаж мисля.
Мимозке,точно това е стола.Аз ходих да го видя преди да го поръчам и в деиствителност е много хубав.
Хич не обичам кафе,но обожавам миризмата.Та ще се навъртам около вас като си направите

# 141
  • София
Мерси за комплиментите, много сте мили Hug  bouquet
Ще гледам и ръкавичките да снимам да ги покажа, обаче нещо все не мога да се организирам, не ми стига времето и все съм на тръни, че Румката ще се събуди (допреди малко двамата дремвахме). То докато ошетам вкъщи, не че всичко е оправено, ама това е положението и за писане не остава време Sad
Иначе подаръка мъжо го донесе от Швеция, а пък другата седмица го пращат от фирмата в Новосибирск (без майтап) и приемаме поръчки за ушанки Wink. По тоя случай пък ние ще сме малко на гости в провинцията и дано майка ми да помага повече, за да имам време за нет Sunglasses
Днеска бяхме на консултация, детето за 3 седмици наддало 350 гр, ама докторката каза, че за тоя срок си било в нормата и няма нужда да дохранвам. Днес за първи път Румчо яде пюре - купих му тиква с ябълка на Хип и му се услади, май ще си ми е ящничко детето, много се кефи на лъжичката. Педиатърката каза да почнем с плодови пюрета постепенно да се захранваме 2 седмици на обед, като го кърмя след това, а пък по-нататъка плодовото се давало следобед, а на обяд почваме зеленчуковите. Аз от толкова много информация оставам с впечатлението, че всеки различни схеми прилага и общо взето и аз не знам кое е най-правилното и затова ще слушам педито и ще въвеждам постепенно храните.
Лекарката почти забели напълно и пишката, че от едната страна кожичката беше нагоре и аз уж се опитвах да направя нещо, ама не ставаше. Сега 3 дни ще мажем с едно антибиотично кремче да не би да го щипе детето като пишка (и то 7 лв, малко много ми се видя, ама нали е за такова важно място... Rolling Eyes)
А, щях да казвам, че Жулито много готина с дънковия костюм и с шапката, облечена е винаги по последния писък на бебешката мода Laughing, а Диманка и тя много сладка с розовата си рокля.
Иги, казвай каква е диетата ти, че ако не трябва прекалено силна воля и глад, може и аз да я пробвам  Praynig
 bouquet Hug

# 142
Здравейте, да се отчетем за днес - цял ден сме на разходка, но сме кисели - носим се на ръце и бутаме количката. Сега Ния спи, дано да е така и през ноща.

Бях ви обещала снимки, ама нещо не можех да се справя - сега ще ви пусна, ама по какяв дълъг начин, сигурна съм, че не е най-точния. Препратете ме да прочета някъде - сигурно сте обяснявали, ама аз не съм била в час Laughing

Та сега да се включим и ние в латино-сериала с две снимки от кръщенето:

Лека вечер на всички малки душички и на мамите.

# 143
Здравейте МАЙ-ски мами и сладки беборани!
Първо да честитя на всички месечковци - много зраве, да папкат здраво пюренца и много акани дупенца!
Страхотни са нашите бебоци - кой от кой е по-по-най ....!
Честити нови покупки - със здраве да си ги ползвате!

Бубилинка, много ми стана тъжно, че Никол е прекарала гадния вирус..., а ние си мислехме, че се топка на някой басейн край Албена...

Толкова го мислихме и накрая решихме, че ще правим еднодневни екскурзийки с татито (че нали е в отпуска), но ето че гадния вирус не ни подмина. Но важното е, че вече сме добре. Но сега да ви се оплача от нещо друго, че направо не съм на себе си още. Вчера в жилището ни са влизали крадци - по сред бял ден. - между 11 и 13,30 часа, всичко са преровили, търсили са пари и злато, просто нямам уми да ви опиша гледката .... Съжалявам, че ви натоварваям, но просто ви чувствам близки и реших да споделя с вас. Вратата ни е метална, с касова брава и т.н., а бе уж неотваряема, но полицаите казаха, че от няколко месеца са запознали  и тези вичи да ги отварят ... Добре, че като се прибрахме бяхме с тати, че иначе аз просто ако бях сама не знам ... не ми се мисли. Много ми е мъчно, че даже и на Никол в креватчето са се ровили, взели са и всичките златни бижута, които и ги подариха, те се мънички за бебенце, и за мен бяха много ценен спомен .... Спирам, че пак се разплаках, пък и като се замисля, че човек в собственото си жилище не може да бъде сигурен - просто незнам. Съжалявам още веднъж, че натъжавам темата - пазете се! Важното е да сме живи и здрави!
за сега спирам, че пак се разстроих!
Много   Hug на малките дупенца!

# 144
  • София
bubilina, не се разстройвай повече. бъди спокойна колкото можеш, знай, че тези нещастници ще си намерят майстора.
който краде от дете рано или късно ще плаче , нали знаеш, че всеки си намира майстора. да е здрава Никол, пък...другото се оправя.
само да ти кажа едно доказателство: свако ми е предприемач земеделец и преди години чакаше черешовата градина да даде плод за пръв път, толкова труд, можеш да се сетиш..и в един светъл ден хора, които завиждат на семейството му му направиха мизерия и отива , гледа всички дръвчета изрязани до корен и разхвърляни по земята.... полицията разпитваше въпросния , в когото се съмняваха, той се закле в детето си....и един ден докато работел с машина циркуляр, от тези дето режат, си изряза пръсти на ръката...мисля, че всичките, ако не се лъжа...едвам не се заклал...та, не е хубаво това, но всичко се записва и нищо не остава ненаказано, дори и след време..

Hug

# 145
Bubilina ,знам,че сга ти звучи страшно трудно,но тегли им една майна и се радвай на живота...разбирам напълно объркването и мъката ти,но това са просто вещи....след всяка загуба идва и печалба....скоро ще има на какво да се радваш...а то и в момента има-имаш съпруг и дете ,които са здрави и това не е никак малко...пък гадовете дето са ви претарашили жилището-то за тях си има възмездие-и аз съм сигурна,че ще ги застигне....
Дано скоро се съвземеш от ужаса който си преживяла...съветвам те да идете с мъжа ти и малката кукла и да си запалите свещички за здраве и късмет....

# 146
  • София
да внеса малко свежест след последния постинг Simple Smile

това е от нас, Миа се опитва да пее, нещо такова, има и акомпанимент  Mr. Green

http://www.youtube.com/watch?v=r87hvzeB9LM

# 147
  • Перник
Здравейте момичета,  Laughing

Bubilina съжалявам за случилото се и аз се натъжих защото и нас преди години ни обраха и то през терасата на съседите (на 5 ет сме) Много е гадно, особенно знам как ти е мъчно за златото, не че е злото а защото е скъп спомен, но както казва Камбанска - тегли им една...

Да ви се похваля - НИЕ СЕ   О З Ъ Б И Х М Е - moresmile 2 броя отдоле. Вчера цял ден не искаше бибата и не спинка, а днес като я изплю още веднъж  нещо ми просветна и си сложих пръста, а то каква била работата... : Много ми стана  кеф.  newsm53

Иначе и Нелката се разсейва като папка, но напоследък много смешно се чеше зад ушенцето докато суче. Когато е по коремче вече се вдига на коленца и започва да се люлее напред назад, докато не се забие на  нослето.  newsm30
Аз ще захранвам от понеделник, но с идеята до месец да заместя едно хранене. Сигурно ще започна с зеленчукови пюренца. Давах няколко пъти сокчета от круша за да акаме, но последния път не помогна.
Момичета, някакъв съвет, освен с термометъра newsm78

Целувки по сладкете дупета, а за Момчо той си знае....  Kissing Heart

# 148
  • Varna
Честито на всички празнуващи.
Bubilina, съжалявам за случилото се .знам че се чувстваш гадно ама мйаната му и сигурно не можеш да се побереш в кожата си ама здраве да е.   знам какво ти е преди 5години от офиса ми едно циганче ми открадна тел.обърнах се за секунда докато ставах от бюрото но преди това си знаех че то влиза за да краде . преди да стана погледнах какво може да открадне и като че ли  за нищо нямаше опасност просто невидях че  тел ми е до  компа. е хванаха го /тел. беше ми подарък за годишнината ни от свадбата и го бях ползвала само10 дни /.По гадното беше че на делото той беше откраднал 56тел  на адвокати охранител и т.н. но се държа толкова нагло няма да забравя как във коридора се смееше и каза и кво сега ще полежа но после пак при вас ще дойда да крада.
 А сега за столчетата  мен колегите ми този уикенд страшно ме изненадаха подариха ни столче люлка после ще кача снимка от този момент  а тово е от днес .

# 149
  • Varna
нещо съм позабравила да слагам препинателни знаци и главни букви така че извинете - ама от вчера правя ревизия и днес май ще будувам през ноща , ако има нощни птици заповядайте да си правим компания.

Общи условия

Активация на акаунт