Ритат със крачета, махат със ръчички, есента посрещат МАЙските душички!

• 14 403
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
  • София
иночка, колко е хубава бетинка и пораснала, а столчето много ми хареса Simple Smile
суперско е!

калиа, от грозде няма начин да не се изакате, опитай, 1,2 лъж. не повече и почакай.

# 151
  • София
Bubilina дано скоро да се отърсиш от шока,който си преживяла и помни,че Господ може и да забавя,но не забравя,дано скоро злосторниците да си го получат.
 Аз уж мислех таи седмица да захранвам и постепенно да заместя обедното ядене ама Иван неможе да си стои още на задника и се чудя какво да правя,накупих пюрета и оризова каша купих Thinking,мисля си освен да почна с малко каша,пък дано не качи много,че иначе докторката пак ще ни се кара.

# 152
Bubilina  , ох много лошо ooooh! много неприятно.Стискам ти палци да се съвземеш и на никой повече да не се случва Praynig Скоро на моя близка се случи подобно нещо ,дебнали са я да излезе пред блока за малко с детето и тогава.Много е лошо.Важното е,че не сте се засекли с тях,че стреса  тогава е по-лош..Дано да се отърсите от това. Praynig

# 153
  • Русе
   Здравейте!
   Добре, че пак има мач и се уредих и аз за компютъра Mr. Green През деня нещо не мога да смогна Crazy
   Бубилина, много съжелявам за това, което сте преживели, наистина голям стрес, дано бързо да забравите  Hug
  Мимозка, и Дари издава едни такива странни писукащи звуци, с мъжа ми я кръстихме Дарин-Делфин Joy А Жулката страшна мадама, винаги нагласена, пу-пу Grinning
  Ирка, много е хубаво столчето на Елла, със здраве да си го ползвате! А какви блузки си и купила... Страхотни! И на Бетинка новата люлка е много хубава и момата вътре-също Wink
  И като стана дума за нови работи-честита шапка на Румката! Ама да знаете и Дари каква шапка има... Утре ще я снимам и ще ви я покажа, че има и едни сладки пантофки към нея. Любителките на шапки да очакват вклюване от нас.
  Анита, ако този момък Криси е още свободен-вземаме го! Хем хубавец, хем от Варна и много смел, ходил чак на Мадара!  Пък имаме и същата количка като вас, само че синя.
  Аз захранването го почнах от рано, но карам по-бавно. Не съм заместила цяло ядене още, до сега съм въвела моркови, картофи, тиква, тиквичка, ябълка, круша, банан. Много им се чудя на тези пюрета-дори на ХИП имат едни такива странни комбинации-със сметана, извара-а са за деца над 4 месеца newsm78 За сега не мисля да купувам такива. Давам и каша Фризокрем, но като я свършим ще продължа с банановата на Хумана, много я хвалят.
  Да си призная и аз не съм правила никаква зимнина Embarassed Освен това и аз като ЛаДиДа съм все с кутиите при мама, много не ме бива в готвенето Embarassed
  И сега вече последно, че стана много дълго-Дари вече смени репертоара и по цял ден повтаря бу-бу-бу, също ам-ам-ам, а понякога, но много рядко ма-ма-ма. Знам, че е случайно, ама така ми се стопли сърцето, като го чух за първи път Heart Eyes

Последна редакция: ср, 11 окт 2006, 23:43 от Mimeto78

# 154
  • Плевен
Здравейте!

Bubilina много съжалявам за случилото се, почувствах се много кофти като го прочетох и си представях какво сте видели като сте влезли у вас. Подкрепям съвета на Кабранска newsm10 и по този повод да ви кажа колко ми е изтъкъл акъла с кърмата. Преди няколко дни , когато беше циганското лято излизахме с майка ми и Траяна, но не в квартала , а по- далече. Като се прибрахме майка ми с Траяна се качиха преди мен , че аз да кача количката...на следващия ден майка ми ми съобщи , че не съм била заключила, но не ми казала веднага за да на се уплаша...та аз май съм канила крадците у нас....
Иночка много готина люлката, електрическа е доколкото видях... замислям се и май ще е удачно за дългите зимни дни и ние да имаме и такова занимание!
От няколко дни се каня да ви питам нещо ( нали сме си свои ) абе как сте със секса  luvbed смисъл мерак имате ли, че аз нещо от много занимания не се сещам, мъжо все ме наобикаля, пък и то апетита идва с яденето.... ама яденето е още малко
Аз се поразписах понеже снощи се понаспах и съм все още свежарка, но не знам какво ме очаква тази нощ. Какво му стана на това дете, преди като си заспеше се будеше след 2, а сега 22,10 заспа и преди малко пак изрева та се успокоявахме....дали са зъбки, мамите на озъбили се бебчета моля да споделят!
В този дух честито озъбване на Нелката, дано и другите така лесно да избиват!!!
Чао и лека от нас! smile3531

# 155
nandi , чорапогащниците не ни стягат на нас, ама аз по принцип купувам по-големи. Вярно, дългички са, ама и мен ме е страх да не му се отпечатат картинките по краката.
Кафе пия безкофеиново, но мисля и аз да почна с кофеин скоро. То не стига ,че цената му е двойна, ами все едно пия чай от печени чушки  Sick Ах, ама сравнение ...  Joy Винаги на това имам вкус от безкофеиново кефе
За  luvbed - аз желание по принцип имам (е, по-рядко от преди...) ама съм все толквоа уморена, или трябва да оправя бебето, да го приспя, да се изкъпя, да почистя .... и мъжо ако нещо ме е ядосал - разминава му се. Нещо напоследък правя всичко аз + домакинстване (че нали свеки се изказа, че 3 дни не съм мила чиниите  #2gunfire af) и за  luvbed все не остава време...
Та, мерак при нас има, ама време нещо не намираме  Rolling Eyes Ама аз през деня нещо не мога ..  Embarassed Blush
Bubilina, и аз съм на мнение, ч ене трябва да се товариш толкова. Важното е че сте добре и сте заедно  Heart Eyes Hug
Иночка, страхотна люлка! Обаче бебка е много по-страхотна  Mr. Green Heart Eyes
Кабранска, Ивко голям певец, беееее  newsm76 Идеше ми по едно време да го гушна...ама нямаше как  Confused Гушни го от мен  Hug
Ванилка, Миа също е много сладка как пее  Grinning Цункай я по дупето  Mr. Green
Аз отивам да лягам ,че стана никое време  Tired

# 156
Здравейте, мами на вече заспали беболинчета!!!

Честито на месечничетата и на озъбилите се малчовци!:bouquet:

Ние по цял ден сме навън в градинката пред блока, само притичвам с Марти без количка да го накърмя или да направя АМ и пак навън...

Бубилина, много неприятно, но както са ти казали и останалите мамички - здраве да е... Представяш ли си да бяхте се прибрали и те да тършуваха - ужасявам се, като се помисля... Всичко се връща - те ще си получат заслуженото, рано или късно...

Марти ме побърква, плаче..., по скоро мрънка, чеше зъбите- дано скоро да излизат, че големи мъки...

Да се похваля, снощи Марти си откри атрибута - намери си го и започна да си играе и да се смее... и ние със него...

И ние имаме проблем с акането, пробвах термометър, сапунче, сокчета, ама не става нещо...

Обещах ви снимки с новата количка...

# 157
Ето още една в цял ръст да се видят и новите ни дънки... фръц  Laughing

# 158
Честито на всички новите придобивки-шапки,столчета,люлки и колички!!  bouquet
Шуши каква ви е количката?Много са ви готини дънките Peace

Момичета искам да ви споделя нещо весело ,което ми пратиха ,ноооооооо предупреждавам ,че е малко дивотия да не се изненадате  Embarassed

http://www.youtube.com/watch?v=h5gojMWlx14&mode=related&search=

# 159
  • София
Еххх, друго си е да се задържиш в къщи повече време, днес успях и да попрочета и да пиша.
Бубилинка, ей че ви се е насъбрало. И аз си мислех, че прекарвате страхотна почивка с малката Ники, а то какво се случило с вас. Това с крадците е много гадно, имаш чувството, че са омърсили всичко до което са се докоснали гадовете. Важнато е, че вие сте живи и здрави и беба вече оздравява.
Нашето разстройство май ще се окаже също в резултат на гаден вирус. Педито каза да му давам прахчета Ентерол и само на кърма. Много се притеснявам обаче да не се обезводни. Не иска да пие чай, нито вода, като му допра шишето до устата и почва един хилеж та по-смешно нещо от това няма. утре евентуално мога да му дам пюре от ориз, картофи и моркови, но се надявам да мине от прахчетата.
Зимнина и аз не съм правила, ще ползваме замръзените продукти и готови пюрета. Като гледам доста се събрахме тия дето не сме си приготвили  зимнинка.
За кърменето и ние сме в отбора на селскити клюкарки, очите ни са ей такива  smile3506 през цялото време, като цялата процедура трае не повече от 5 мин.
Калиа, честити първи зъбки на Нелката, вкусно, вкусно да гризка всичко с тях малката палавница.
Ионичка, това столче е страхотно, обаче Бетинка е толкова сладка, че направо го засенчва.
Ванилка, Миа страшна певица. И Калоян обича да пее на същата мелодия в легълцето, така че сме тренирани и може дует да направим,ако искате.
Айде лека и спокойна нощ от нас smile3524

# 160
ЕЕ Мимозке много яка реклама на Фанта. Преди си я пийвах доста. Сега заради кърменето спрях.  Laughing

Забравих да честитя на Смайли християнчето. Да и е живо и здраво. И честито зъбче на Нелия.

Алекста , каква е тази люлка дето се слага на касата на вратата? Може ли снимка. А тази люлка стол на Бетинка и аз я бях харесала, но продавачките от Бертони ме разубедиха да си я купя, защото била за много малко дупенце и бързо щяла да омалее. Иначе е на батерии и ми се струва голямо удобство. затова съм навита на стола за хранене на Чиполино, че е по широк и пак на батерии се люлее и статично положение има.
Бунилинка, наистина ужасно преживяване сте имали, но гледай само напред и важното е че не се е случило нещо непоправимо. А след твоя пост и после като прочетох поста на ванилка и направо тръпки ме побиха. Аз както си чета тука на тъмно и всички спят и чак страх ме хвана. ..... Ама тая реклама накрая ме развесели, дори и мъжа ми се събуди и ми избуча нещо.  Mr. Green

Ирка и ти ме разсмя с тая коса! Да я отрежа и да ти я пратя , но само ако Кабранска ми прати нейната. Peace

Лусмар засегна въпроса за секса, та да си кажа, че имам голям мерак за секс , ама няма. Нещо май не ми се полага на последък.  Sad

# 161
Бубилина,много съжалявам миличка.Но,както и другите момичета са казали,извадила си голям късмет.Представи си,че са някои изроди и те бяха нападнали.Особено гадно ми стана,че са ровили в на детенцето креватчето.Мръсни гадове,тъпкано да им се върне.Ще му купиш по-хубави златца и пак ще са ти спомен.На една приятелка,когато се връщаше от Бг,и загубиха багажа.Намери се след седмица,не знам си на кое летище.Но тя оставила там дамска чанта забравила,че вътре има златни неща.Откраднаха златен пръстен на малката и сестра,която почина преди няколко години.Това е непоправима загуба,но представяте ли си какъв "късмет" ще донесе на крадците?Мъчно ми е още като се сетя.
Калиа,честити ви зъбки!Да са здравички и бели.
Ванилка,ами тя Миа направо си пее!Браво на детето,то ясно каква ще я правим.
Иночка,люлката ви е прекрасна!И едни весели цветове!
Шуши,много ми хареса вашата количка.Тук няма такива хубави.Пу,със здраве да си я ползвате.И дънките от носене да ги скъсате.Аиде лека от мен

# 162
Ани,пращай я косата...пък аз до седмица ще ти пратя моята...че както е тръгнала да пада....Пък и тъкмо моя Асен ще наминава пак към вашия край/даже преди малко като се върна от командировка и ми разправя,че в Шумен го заглеждали мами с колички...и в Силистра също- и колкото и несвойствено за него да звучи-предположил,че може да са наши-форумски...`щото по-рано все ми викаше"Виждаш ли,че още съм вървежен...."За  luvbedпроблеми нямам,даже този път и по-ранко възобновихме нежностите,но и аз като Крейзи от време на време ,с възпитателна цел се скатавам/като ме е ядосал/,че то иначе оправия няма....
А аз да ви се похваля,тъй и тъй съм вързана вкъщи цял ден..а се засрамих да вися тука/че то и вие нерви имате и скоро някой ще ме  #2gunfire/,та извадих преждите и даже цял гръб изплетох...сега остава и да реша какво точно плета,но тия дни ще ви покажа крайния резултата...дано да не е хубаво времето,че да не ми секне ентусиазма покрай разходките/но то не пречи и в парка с плетката/мале,с това май вече сериозно ви ядосах Blush

# 163
А аз да ви се похваля,тъй и тъй съм вързана вкъщи цял ден..а се засрамих да вися тука/че то и вие нерви имате и скоро някой ще ме  #2gunfire/,та извадих преждите и даже цял гръб изплетох...сега остава и да реша какво точно плета,но тия дни ще ви покажа крайния резултата...дано да не е хубаво времето,че да не ми секне ентусиазма покрай разходките/но то не пречи и в парка с плетката/мале,с това май вече сериозно ви ядосах Blush
Ей, ша се сбабичосаш...По-полечка, ранко ти е много да се разкарваш навън с плетката..  Mr. Green Сори, не се сържах.  Hug
Ако щеш ми вярвай, вчера изкарах едни прежди да плета шапка. Игли за плетене не съм хващала от 6-годишна  Joy

# 164
Крейзи,да си имаме уважението...,моля!!!Аз може да съм стара,ама съм запазена...а и ние в Пловдив освен ,че кърмим по пейките може на ръчен труд да се отворим.../даже вече има няколко мами-кой с плетка,кой с гоблен,ама така,то с това кърмене-не се знае накъде ще се изчанчим... newsm78/
А,ти що не спиш?Пък после нямало време за  luvbed,а?и за да не ме питате същото-моят любим беше толкова скапан,че от вратата-през банята и в леглото

Общи условия

Активация на акаунт