суперско е!
калиа, от грозде няма начин да не се изакате, опитай, 1,2 лъж. не повече и почакай.
,мисля си освен да почна с малко каша,пък дано не качи много,че иначе докторката пак ще ни се кара.
много неприятно.Стискам ти палци да се съвземеш и на никой повече да не се случва
Скоро на моя близка се случи подобно нещо ,дебнали са я да излезе пред блока за малко с детето и тогава.Много е лошо.Важното е,че не сте се засекли с тях,че стреса тогава е по-лош..Дано да се отърсите от това.

А Жулката страшна мадама, винаги нагласена, пу-пу

За сега не мисля да купувам такива. Давам и каша Фризокрем, но като я свършим ще продължа с банановата на Хумана, много я хвалят.
и по този повод да ви кажа колко ми е изтъкъл акъла с кърмата. Преди няколко дни , когато беше циганското лято излизахме с майка ми и Траяна, но не в квартала , а по- далече. Като се прибрахме майка ми с Траяна се качиха преди мен , че аз да кача количката...на следващия ден майка ми ми съобщи , че не съм била заключила, но не ми казала веднага за да на се уплаша...та аз май съм канила крадците у нас....
смисъл мерак имате ли, че аз нещо от много занимания не се сещам, мъжо все ме наобикаля, пък и то апетита идва с яденето.... ама яденето е още малко
Ах, ама сравнение ...
Винаги на това имам вкус от безкофеиново кефе
- аз желание по принцип имам (е, по-рядко от преди...) ама съм все толквоа уморена, или трябва да оправя бебето, да го приспя, да се изкъпя, да почистя .... и мъжо ако нещо ме е ядосал - разминава му се. Нещо напоследък правя всичко аз + домакинстване (че нали свеки се изказа, че 3 дни не съм мила чиниите
) и за
все не остава време...

Идеше ми по едно време да го гушна...ама нямаше как 
Цункай я по дупето

през цялото време, като цялата процедура трае не повече от 5 мин.

проблеми нямам,даже този път и по-ранко възобновихме нежностите,но и аз като Крейзи от време на време ,с възпитателна цел се скатавам/като ме е ядосал/,че то иначе оправия няма....
/,та извадих преждите и даже цял гръб изплетох...сега остава и да реша какво точно плета,но тия дни ще ви покажа крайния резултата...дано да не е хубаво времето,че да не ми секне ентусиазма покрай разходките/но то не пречи и в парка с плетката/мале,с това май вече сериозно ви ядосах
/,та извадих преждите и даже цял гръб изплетох...сега остава и да реша какво точно плета,но тия дни ще ви покажа крайния резултата...дано да не е хубаво времето,че да не ми секне ентусиазма покрай разходките/но то не пречи и в парка с плетката/мале,с това май вече сериозно ви ядосах 

/
,а?и за да не ме питате същото-моят любим беше толкова скапан,че от вратата-през банята и в леглото Препоръчани теми