направо съм си за табелка "герой" ....
много покупки.....супер сладурски придобивки....
Те и нашите NEXT-овски дойдоха ама май големички съм ги поръчала за Мони....та снимките по-натам....на каката и залепнаха и вече им е лепнала и "ордени"от супата в градината

Бубилина.....направо ме разтрепери.....ужасно преживяване..думи нямам.....не мога да разбера що за психика трябва да имаш да крадеш и то посред бял ден......не се ядосвай....
Таня.....ние сме на странен режим....от време на време ядем и на 6 часа......иначе.....в 6:30......после в 12......в 16....в 19 и последни към 23 ..... ако дам и не е гладен реве и плюе.....та се храним на поискване
нищо че отдавна не си спомня какво е кърма 
По въпроса за свекитата.......ще се въздържа от коментар .....но .....смятам, че е по-добре да не си го слагате на сърце.....иначе само ще се ядосвате......аз от "моите" предпочитам да ми дадат спокойствие......да не ми се обаждат и да не ми досаждат.......друго не искам...... ама......явно много искам

Пайзи......честита ви нова квартира....много радост и щастливи мигове там

6у6и.....за коритото.....ние сме с анатомично на чиполино и доста време ще мине докато ни омалее.....пък и ни е удобно...че аз го къпя малкия сама.....

Ние чакаме да дойдат някакви французи в понеделник за да я видят и да си кажат тежката дума.

Много здраве и късмет на нея и цялото и семейство!

голяма съм шматка, а детето чак пищи като усети нещо твърдо до венците .... уф, дано излизат най сетне тия зъби наште....
А ако не искам да замествам хранене кога да давам пюрето, вие как правите?

и сега му изпробвам всички функции