Ритат със крачета, махат със ръчички, есента посрещат МАЙските душички!

• 14 393
  • 282
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро мами и бебета Simple SmileАз една сутрин да стана по-раничко и никой нищичко не писал тук,а вечер не мога да ви смогна(че ние още сме по цял ден на вън)Днес е петък 13-ти знаете ли newsm48.Ха сега по темите-Танче моето момче от 2 дни не иска да яде и пада голямо молене и изхвърляне на мляко,каша и т. н. и аз реших проблема с лека ръка-минаваме на 5 кратно ядене през 3.5-4 часа и детенце е спокойно и не се гониме с шишето по цял час.Пробвай -четох ,че децата сами си разреждат яденето когато са готови.Сиска това за викането и при нас е така(То даже не е викане,а пищене ) и аз предолагам че си пробва гласа,защото определено го прави когато се забавлява,а не че е сърдит-луда поудявам и глуха-оглушавам JoyЛек и приятен ден от нас и после пак  love001

# 226
  • София
[quote това за викането и при нас е така(То даже не е викане,а пищене ) и аз предолагам че си пробва гласа,защото определено го прави когато се забавлява,а не че е сърдит-луда поудявам и глуха-оглушавам
[/quote]

и миа така кряка, че и ркещи на моменти, като не й обърна веднага внимание... точно си откриват гласа мисля и аз.

# 227
Честити 5 месеца на Ева!

Ивайла вече папка пюренце, много й харесва,  но после пак цялото мляко си изяжда не го намалява. През деня яде през 3 часа, но прави големи паузи през нощта, от 9 вечерта до 6 сутринта спи.
За крещенето - и тя по цял ден пищи и още не й е омръзнало, обръща се на всички посоки, а снощи и пръстите на краката искаше да ги сложи в устата. А вече заспива сама, оставям я и излизам, пее си известно време и заспива, ако съм  в стаята се разсейва.

За домакинството - и аз сама се справям, свеки живее в съседния вход, но не си предлага помощта пък и така ми е по-добре, сутрин пера, простирам, вечер гладя и готвя и т.н.
А като ви чета май всички свекита безпарични, а иначе едни на екскурзии ходят, моята двд си купува, но нямат пари.

Много са следки бебоците със шапки и ние  почти за всеки тоалет имаме шапка.
Ирка много добре изглеждаш, а Елла като я видях на тази снимка страшно много ми заприлича на Ивайла, да я нацелуваш.

# 228
  • Русе
 Ето един поздрав и от нас-любимата ни поза в креватчето Mr. Green

# 229
  • Пловдив
Здравейте и от нас!
Ееей, страхотни са бебоците... и мамите също   bouquet
Ирка, много сте сладки двечките, ама Елла наистина голямо момиче станала, а тебе да не съм те чула пак да кажеш нещо за големия г.з  Naughty И Петър с мен ще се разправя, ако пак ти говори така и не ти помага - нали се знаем с него  Wink Да го поздравиш все пак от мене, де
Момичета, от вторник реших да захранвам Калина с оризова каша, но нямам особен успех засега  Rolling Eyes Първият път й дадох правина от мен с оризово брашно, но плака после целия следобед, в сряда не дадох, вчера готовата на Блевит я гледаше странно и после изплю половината (от 2-те лъжички), а днес дадох разредена с кърма каша, но пак не беше очарована  Confused Какво ще я правя не знам...
 иначе според теста на Смайли е готова  newsm78 за захранване
Ванилка, и аз се справям сама, ноооо с помощта на таткото - поне не чистя и не мия чинии в нашта къща - той го прави  Blush Свекито я нямаше цяло лято, но в неделя си пристигат, но пък от нея помощта е, че идват вечер като е най-кисела и я доразревават  #Crazy
Добре че е мама, тя ми е много добричка, въпреки че работи намира време за нас  Heart Eyes

# 230
  • София
Да се отчета за вчера Simple Smile
Преди 3 години на вчерашния ден мъжо ми се престраши да ми покаже, че ме харесва  Embarassed и станахме гаджета.  Heart Eyes Казвам престраши, защото преди това миткахме по Софийските кръчми, ама само като приятели и аз се опитвах да го сватосам с всичките си приятелки  Heart Eyes Та тогава човекът пийна 1 водка повече и придоби смелост.  hug Аз не съм страшна много  Simple Smile та така.
А вчера бяхме поканили малко приятели на гости и си изкарахме чудесно. За приготовленията цял след обед се мотахме тримата из кухнята - аз, Деян и Стоянчо - като последният седеше в шезлонга върху кухненската маса и даваше наставления с викове  Joy Joy Joy, защото и той е открил гласа си и го изпробва.
Деян благодари на всички за милите думи и каза, че ви черпи по една бира (почитател и еbeer2

# 231
И ние се завърнахме от разходка.
За пюрето вече с кеф г яде, но после като дам цица и си мисля че всичко изцоква, хич не намалява, че като дам цяло пюре не знам дали ще се усети че само това му е яденето.  Flutter

Дарито голяма сладуранка станала. Heart Eyes

А като ви чета май всички свекита безпарични, а иначе едни на екскурзии ходят, моята двд си купува, но нямат пари.

ааа моето свеки не прави така. Много работи му купуват на Иван. Даже по някога се опитват да ни плащат сметките за ток и вода, но аз не давааааааааааааам.

# 232
Честит рожден ден на Пилето!!!  smile3525 Да е жива и здрава, много обичана и обичаща, безкрайно щастлива и все така слънчева!!!

# 233
Здравейте и от мен на ПЕТЪК, 13-и Simple Smile
Отне ми час да ви изчета, че скоро нямах възможност- скитаме с шуши по цял ден.
А сега набързо- след консултацията бяхме 69 см и 7900 г!!! Доки каза, че сме бъдещи манекенки Simple Smile Почнахме и с кашата, че млякото не ни стига и ревем за него на 2 часа!!!
Засега хапваме Милупа и ни харесва (и на мен  Embarassed). Купих и Хип, с праскови и кайсии и една приятелка ми каза да правя двойна доза, че била разкошна, та да има и за мен  Embarassed
За подсичане използваме един наистина добър крем, даже май съм ви писала за него- сръбски е, на ГАЛАФАРМ- Детска Витаминска Крема!!! Струва 5 лева и е страхотен!!! А даже веднъж в седмицата и намазвам цялото телце с него.
Ето ни сега да ни видите, жалко само че не сме с новите чорапогащи от UK, ама поне сме с фешън рокля Laughing

[img]http://images11.snimka.bg/001340413.jpg/img]
И накрая, но не на последно място- ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ, КОИТО НЕ СМЕ ПОЗДРАВИЛИ. МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ,
А на новоозъбилите се пожелаваме все така да се нижат като бели бисерчета малките зъбки и "да повлекът крак" и за другите МАЙски щръбленца  Grinning
Лек и усмихнат ден на всички Simple Smile

# 234
Втората снимка нещо не излезе, но ви я показвам пак, та даже и още една. Като ни няма ни няма, ама появим ли се.... ще досаждаме  Embarassed

# 235
еййййй, ще ме намразите сигурно, ама исках да ви пусна това, въпреки че може и да сте го виждали:
http://www.zadecata.com/vkuhniata/Zdr_diet_hranene/Zapichashti_r … bvashti_hrani.htm

# 236
  • Варна
Здравейте, мами и сладки бебковци!!!  Hug  bouquet

Олче, аз като гледам колко озъбили се буболечковци има вече, май темата за "бисерчетата" в устенцата е вече актуална.

Айде, да не останем и ние по назад и да ви покажем една морска снимка, да ви повее малко свежия черноморски бриз, и да си спомните за лятото  Laughing
Айде и една от вчера:
и да не останем по назад

Пускам ги малки, че се улях май. Много са изфиняфам  Embarassed

Последна редакция: пт, 13 окт 2006, 15:40 от Vif

# 237
 Честит Рожден ден на Пилето!Много здраве и щастие!
  Ох,ние все така продължаваме да се харним нощем на 2часа.какво му става незнам,не се залугва с бибка и вода.Тъкмо беше поразредил нощното хапване и от вчера пак.Много се ядосвам от това,той милия не е виновен,ама аз още малко така и ще изкрейзам.
  И ние си кряскаме и се кефим на гласа си,понякога ми надува главата,а друг път му аконпанирам.
  Лека от нас!  bouquet

# 238
Здравейте......
Мразя си интернет-доставчиците.....ту го има...ту го няма
а вие цели 6-7 страници сте изписали.....отивам да чета...после ще пиша.....
ЧРД на Пилето ......ама не я видях сред рождениците на началната страница.....нищо....да е здрава и щастлива......
Забелязах че празнуват и годишнини......много любов на празнуващите Simple Smile

А сега да наваксам................

# 239
  • Пловдив
Привет и от нас,
ние вече сме в Белгия и за моя изненада не вали, така че днес се поразходихме, само много ни е мъчно за пловдивската група....ЛИПСВАТЕ НИ...но за коледа ще се видим нали? За да не ни забравите това е от нас

А и пръстчето доста ни се услажда....

Ние добре тръгнахме със захранването, но от морковите и картофите ми се запече детенцето, така се е мъчило вчера, чак със него съм плакала  smile3518, но днес след консултация с педиатъра и тук започваме да ядем карфиол и броколи, те хората тук затова захранват с тези зеленчуци и картоф, все пак всичката целулоза която им въвегдаме е нова за малките им стомахчета и немогат да се справчт горките...извинете ме за дългите обяснения, но ми е и малко мъчно че от понеделник съм отново на работа та сега се чудя накъде да го избия  Grinning

Да не забравя.... Честит Рожден ден на Пилето! Бъди много обичана!
Днес успяхме и ние да си купим шапка и яке (да гивеят намаленията...)

Приятни разходки от нас

Общи условия

Активация на акаунт