Ритат със крачета, махат със ръчички, есента посрещат МАЙските душички!

• 14 397
  • 282
  •   1
Отговори
# 255
Честит рожден ден на Пилето   bouquet И на всички месечковци Hug
Пипив дано ви кажат хубави теща французите и да си отдъхнете.А за снимките - като пишеш поста на лентата над полето за текст първата картинка вляво на долния ред -щракаш върху нея и между скобите копираш линка за снимката,но той трябва да завършва на jpg    .Това е много важно!!
Ох да ви се оплача .Жулката такъв рев от 18,30 до 22 ч нищо не я усмирява само докато кърмех и дремна малко,та тогава мълча и после такова дране,че прегракна .Сега гласа и е много странен . Rolling Eyes Направо ми се разказа играта ,в чудо се видях.Не са зъби,а май дето батко и днес не я остави да спи и тя се изнерви и превъзбуди.Но и на него сега му се "взе" акъла и следващия път ще внимава.Ох сега спи и аз още не мога да дойда на себе си Shocked Shocked
Забравих какво още щях да пиша.
Не ми хареса едно мнение на наша мама в Кърмаческия и утре ако не забравя отивам да опровергавам Crossing Arms

# 256
Здравейте Май-чета!
Ние с бебето пак се поизгубихме за няколко дни. Бяхме на гости на моите родители малко да ни поглезят. Звучи все едно сме ходили кой знае къде, а то е просто на другия край на града  Grinning . То и не беше кой знае какво глезене, защото се бях амбицирала да правя лютеница, но пък имаше желаещи да забавляват бебето. А лютеницата в крайна сметка баща ми я пресоли, та се наложи да добавяме от всичко допълнително, ама карай - така пък стана повече като количество  Party .
Освен това за първи път возих сама бебето в колата (досега все таткото ни транспортираше). Имах леки притеснения дали ще се държи прилично по пътя, но реших, че най-лесното е да отбивам някъде и да го успокоявам. Не се наложи, обаче. Седя си момченцето отзад в кошчето, игра си, гледа си и в края на краищата на финала винаги беше заспал.
За жалост гостито не мина без сакатлъци - май ми се запуши каналче на едната гърда. Поне аз на такова нещо го оприличих. Досега 5 месеца се кърмим без проблеми, туй чудо как стана изведнъж незнам. Веднага взех мерки - горещи душове + масажчета, по-честичко кърмене и нощеска компрес със зелево листо (тази нощ пак ще си направя, за всеки случай). Определено мисля, че ситуацията е овладяна. Хвала на този, който го е измислил това с листото. Май и лецитин се пиеше, ама не съм си взимала. Сега се чудя  ooooh!  запушването от какво се получава. Дали може да е от храна (аз режими и диети не спазвам никакви, и по ракийка си пийвам даже при уважителни поводи)  newsm78 . За всеки случай няма и да спя известно време по корем.
Лека нощ на всички. Отивам и аз да открадна някоя минутка сън, преди малкият гладник да се е събудил с претенциите си.

# 257
Набързо да ви прегледам и да бягам в леглото,че ако и тази вечер пак ставаме през половин час,ще лудна/причината снощи беше Сами,който така се беше уплашил от счупеното стъкло,че явно сънуваше кошмари/....тая вечер сме без особенни щети по къщата и затова разчитам и да се наспим...А аз уж седнах за малко тука,ама Змейковица като ми прати одеве една програмка за рамки на снимки...и отидоха два часа....
Честит рожден ден на Пилето със закъснение-дано и по-често се обажда/или поне да ни чете/
Честито и на месечковците..да са живи и здрави и много обичани и обичащи....
Пипив, и аз стискам палци да мине всичко добре,и дано повече да не ви се налага да ходите по болници...А ние сме в Градската градина -на центъра-отстрани на малката детска площадка...като е хубаво времето и не сме болни/както съм аз в моменто-че нещо и синузита сега ме стегна/...ако искаш ми звънни на 0899587383/Люба съм/или 0886858654/пак аз/и някой друг ако има път към Пловдив-да звънка...
Имар,вече съм на ръкавите и засега ще става жилетка с качулка,но явно все си подценявам чедото и вече N-ти път разплитам...а иначе , и аз се запалих от мамите в градината/а Яна е наше момиче...голяма сладурка/, а одеалце съм плела-вълненко,за Сами,и върши страхотна работа,но то не е по модел-аз нещо все на импровизация го избивам...
Шуши-Хамомилата на капки ли ти е ,или на гранулки?..ако е капки-раздрусваш мощно около 20-30пъти /или удряш шишето в/у книга/ и отсипваш една-две капки директно в устичката или в много малко вода и даваш, а ако е на гранули-разтваряш 5 във малко вода и в двата случая гледаш поне 15-тина минути преди и след това да не приема друго/а от опит ти казвам,че при нас и при двамата има ефект/
Сега да ви оставям,че нещо пак се разсмърчах...отивам да се напаря с вряла вода и да се гушна при моите момчета....пък утре ако има време ще ви покажа какво сътворих/с рамките/
Ирка-да нацелуваш Елла от Ивчо... Wink

# 258
Еххх,момичета,благодаря за комплиментите,ама ги гледах еи така Shocked.Очаквах да кажете,че Елла е много голяма станала,нещо такова.Но къде ме видяхте мен слабичка и 18 годишна?Това,защото не съм се снимала отзад Laughing.Много се зарадвах,признавам.
Пиле,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Пожелавам ти да си много щастлива всеки ден,всяка минута!
Пипиив,аз нали не съм чела две теми,не знаех за вас.Така гадно ми прозвуча,че каквато съм ревла,се разплаках.много,много се надявам и моля да имате добри новини скоро!
Шуши,Марти е като гримиран-с едни прекрасни мигли,розови бузки,пу да го посерат от главата до петите.
Пепсън,Хриси много голяма!Очите ми останаха в тази снимка с роклята.
Прави сте,че прилича на баща си.Поне да няма съмнения Mr. Green.
Десиив,гледам и Иваила има бузки като на Елла-те затова си приличат.
Кабранска,какво четох вчера?Тази история със стъклото маи съм ч изпуснала.То беше много късно.Горкото детенце.И на мен ми се случи като дете,та съчувствам.
Миленка,предадох поздравите.Да видиш,че съм сериозна.

# 259
Хич,не се оправдавай-и със зуум да се снимаш пак си си стройна/само внасяш заблуди сред мамите тука/Аз още веднъж казвам,че ако Ира е дебела-то и аз съм..... WinkПък и за младото-млада си...и това не е подмазване,но немога да заспя докато не те разконспирирам

# 260
  • Бургас
Добро утро на всички ранобудници!  Simple Smile Аз както винаги съм с помпичката пред компа, пийвам кафенце и чакам Бубулини да се събуди!Преди малко изпратих любимия на изпит! Толкова ми е мъчно за него, ама аз съм си виновна! Накарах го да запише второ висше и сега му идва доста на нагорнище на миличкия! Работата му принципно е толкова тежка натоварваща психически, а сега и здраво учене допълнително! Като цяло дисциплината е тежка и иска много четене, но го успокоявам като му говоря, че всички тези усилия, които полага сега всъщност са най-добрата инвестиция за  доброто бъдеще на нашето дете и изобщо на семейството ни!
Стискайте палци да си взема изпита, че доста труд положи тези дни! Praynig
Иначе да ви кажа , че ние с Краска сме добре! Днес ще взема да я наснимам малко, че този месец много се излагаме със снимковия материал! Ходя на работа по цял ден и вечер като си прибера да я снимам е последното нещо за което мога да се сетя!
Днес трябва да ходя на работа пак за 3 часа (от 10 до 13ч.) и ще си я взема с мен! Тя и без това ми е кротанка: ще спинка в количката до мама!
Оставям ви, че трябва да отида да оправям първо себе си сега , а след малко и нея! Цунки на всички сладунчовци сега и на мамитата им! Heart Eyes Hug

# 261
  • Велико Търново
Честито на месечинките!Да растат здрави,да никнат безболезнено зъбчетата и да слушкат много!

Тази сутрин малко се успахме и едното хранене отиде по дяволите Twisted Evil,ама здраве да е.Тук от сега има слънце и деня явно ще е хубав,мисля да се възползваме максимално.Дано днес Божи да е спокойна Praynig.
 Pipiiv,дано всичко при Цвети да е наред и да не получава малката душичка гърчове.Ще се помоля  Praynig!
[color=darkredКате,честит ти лап-топ!Със здраве да си го ползваш Simple Smile.][/color]

Мимозке,две наши мами са ни защитили честта в кърмаческия Heart Eyes!

Отивам да пия кафеееееееееееее,че без него не ставааааа!
Слънчев и хубав ден на всички! Hug

# 262
Добро утро майчета!

Каквато съм забравана снощи забравих да честитя на Пилето. Пиле, честит рожден ден! Желая ти много здраве и щастливи моменти!

Моят мъж снощи удължи леглото на Килиан, защото от малкото вече му се показваха крачоните. Аз се надявах, че сега като му е широчко  ще си спи в неговото легло, да ама не. Пак откара при мен половината нощ  Crazy Tired.
Днес ми е много мързеливо, а толкова неща трябва да правя  newsm28 1ironing wash hang...

Мамчета, за коя тема в кърмаческия говорите?

# 263
Пожелавам късмет и стискам палци на мъжа на Ладида, мисля че Петър се казва!  Peace И да не забравиш да се похвалиш.

# 264
Леле Пипиив ......това с гърча е лошо....дано да ви е последния....и дано французите да кажат че всичко ви е ОК...
Честита придобивка на Катя...да си я ползваш със здраве.
ЛаДиДа стискам палци на мъжа ти.

Ние излизаме......
После ще пишем

# 265
Привет и от нас  Hug

Честит пети месец на Ева! Да оздравява бързо и да се смее и радва още повече Simple Smile
Честит рожден ден на Пилето! Да си много обичана и щастлива! (и да отворят скоро и при вас магазин за детски храни   baby_neutral)
Пипийв, стискам и аз палци всичко с Цвети да приключи възможно най-бързо и да си расте здрава и щастлива!
Кате, със здраве да си ползваш новия лаптоп и все хубави постове да пишеш  Peace
БгВики, то и ние се храним на поискване щото наш`та просто не е за приказки.... Честно казано, аз огладнявам по-често отколкото Никола. Снощи яде в осем, после в два и сутринта го чаках да огладнее, ама той си се смее, говори си... и аз най-накрая в девет му давам - той пак не иска! И сега много ме е яд, че не мога да се възползвам от хубавото време заради пюренцата, които хапва... Вчера го изведох за два часа между храненията. И днес така ще направя, но ми се иска по-дълго да е навън!
Аз му давам все още по половин зеленчуково и след това млекце, после половин плодово и пак млекце и така ще бъде докато педито каже друго.... Аз захраних на принципа първи ден - една лъжичка, втори ден - втора и така до четири и след това 1/2 пюренце (от малките на Хип). Обаче Николчето си е "башка луд" и след това не иска да пие мляко, та му го кусам с лъжичката и той е много щастлив Simple Smile))

Хайде, заминавам да простирам - приятни ви слънчеви разходки Simple Smile

# 266
Здравейте МАЙ-ски мами и сладки беборани!
Честито на месечковците   bouquet - много здраве и късмет!
Кате, честит лаптоп - със здраве да си го ползваш и само приятни и незабравими мигове с него!
Ладида - стискаме палци  Naughty за изпита - да има късмет вашия тати!
Анна, дано малката Ева вече е по-добре, знам какво им е на малките мишоци да имат запоушен нос. Ние давахме физиологичен разтвор.
По въпроса кога да се дават пюренцата - това което съм чела и най-добре да се започне в началото на обедното хранене, но ние по това време обикновенно сме навън и затова го давам в храненето в 16 часа. За кашите - не се препоръчва да се дават при вечерните хранения, че са по-трудно смилаеми.
Хайде, лек и слънчев ден и от нас и много  Hug по дупенцата!

# 267
  • София
привет от нас, излизахме  с една бъдеща мама, пихме по един шейк Simple Smile) и сега се опитваме да спим Simple Smile

http://s100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/?action=view&am … nt=1159447927.pbw

това от нас, мисля, че не съм го пускала.

ЧРД , ПИЛЕ, много радост ти желая и усмивки!
честит лаптоп на катето, голям кеф е да се обнови човек така  Mr. Green
pipi_iv, дано никога повече такива емоции!  Praynig моля се малката Цвети да се излекува скоро, а ти да имаш нужното търпение!  Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 14 окт 2006, 15:03 от vaniliaice

# 268
Танче....вие кърмите ли се още
Ако сте минали на АМ или додаваш.......просто натовари манджите в количката.....защо да изпускаш хубавото време

# 269
Танче....вие кърмите ли се още
Ако сте минали на АМ или додаваш.......просто натовари манджите в количката.....защо да изпускаш хубавото време

Вики, аз давам половин пюренце (съответно остатъка трябва да го прибера в хладилника за следващия път), пък и освен това трябва да го притопля. Няма как да се занимавам с това навън Sad
Но пък сме си и каръци Simple Smile...  Докато чакам да стане обяд и да хапне малкия и навън гледам едно слънчево, хубаво, приятно, топличко.... и щом излезнем и слънцето се скрива специално за нас!!! Та днес си се разхождахме на студ и вятър!
За кърменето - цедя по някакви си мизерни 40 мл на денонощие и то с триста зора: едновременно си стискам гърдата и помпам. То направо си е чудо на чудесата докато се сдобия с кърмата  Rolling Eyes  Обаче не се отказвам да я цедя, докато не спре окончателно!

Хайде, аз отивам да му мия шишетата...
Лека вечер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт