Пъзели 31

• 40 105
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • София, България
Ето ги къщите на Master pieces,  уникален пъзел беше

# 646
  • Мадрид / София
Някой да е редил този? Много ми харесва и съм на път да поръчам.

# 647
Пъзела на Buffalo дето го редих месец (на седмица имам по около 2 часа за редене) го купи една мацка и ми го показа нареден за няма и 24 часа откакто го беше взела Flushed

И да ви покажа какви красоти съм загледала на Elena Essex - https://www.amazon.co.uk/s?k=elenaessex&crid=2GORTRXVCJNX2&a … b_ss_ts-doa-p_1_9
Много са ми красиви, ако вземат да ги намалят може и да поръчам. Само дето Габиели (доставчика, който ползвам за Англия) в момента не доставя...дано да почнат скоро пак.

# 648
  • Варна
Готов. Не знам обаче дали бих си го причинила отново. Нито картинката, нито марката. Очаквах повече от Eurographics, особено на тая цена. Много странно пасващи си парчета и много боклук.

# 649
HighSpeed, а в картинката какво не ти хареса? По-труден ли е колажът от много малки картинки в сравнение с една голяма? Аз имам няколко от този тип в "любими", но се колебая.

Бухтичка, красиви са тези пъзели, но не предизвикаха у мен желание да си ги купя веднага (слава богу!) 🙂

# 650
  • Варна
Не, не беше особено трудна за редене картинката, но не ми допадна колаж от множество малки. Не е моят просто. Иначе това е за забележителности в Австралия. Бях сложила в Любими същите на същата марка за САЩ, Канада и Мексико, но се отказах. Заради качеството най-вече. Не е само прахта, а и това, че като ги редиш, не ляга хубаво на масата пъзела, има неравности, на места стои на бабунки. Явно заради това, че парченцата бяха сравнителни малки и със странна форма, при рязането някои са леко огънати.

# 651
  • София, България
Аз имам една позната от фб, която ми показа кои пъзели смята да продава, а тя си купува само страхотни пъзели и реших да ги взема всичките, сега я чакам да ги подреди и да ми ги прати, май почти е готова.
Даже й показах темата тук и дано се включи, защото реди страхотни неща.

Тези дни нищо не съм редила, защото така зверски се тръшнахме в нас с вируса с повръщането - по ред на номерата - първо малката, после аз, накрая мъжа ми. Първите 24 часа са незабравими. Та още сме в София, а уж щяхме да седим 2 дни. В Айтос ме чака почти нареден един пъзел на Falcon, който вече показвах тук, че съм го започнала.

# 652
  • Русе
Ето и от мен един Clementoni-1000.Много добро качество,довечера ще тествам дали свети.Флуоресцентен е

# 653
  • Мадрид / София
Ето и от мен един Clementoni-1000.Много добро качество,довечера ще тествам дали свети.Флуоресцентен е

Точно този бях го грабнала в Лидл и после го замених с друг (Лондон). Не че е лош, но Венеция си ми остана като мерак. Пък и цената му е една смешна - 5€.

# 654
  • Русе

Точно този бях го грабнала в Лидл и после го замених с друг (Лондон). Не че е лош, но Венеция си ми остана като мерак. Пък и цената му е една смешна - 5€.
Аз и Лондон си взех и чака ред.Този с Венеция са го издали във вариант 500ч

# 655
  • Варна
Започнах единия Касторланд. Приятно съм изненадана. Никакъв прах в кутията, парченцата са една идея по-тънки от това, което харесвам, но са здрави, добре изрязани, личи си къде пасват и леко матови. Ще взема да ги реабилитирам. Предвид ниската им цена май ще се радваме на съвместна работа оттук нататък.

# 656
Аз харесвам Castorland.
Ето до къде съм с Eurographics:

Мона Лиза, бързо оздравяване! Много е гаден летният вирус😖

# 657
  • София, България
Hot summer,  благодаря ти. Нас ни държа само 2 дни, но беше уникално. Този пъзел с водопада изглежда много, много красив и ужасно труден.

High speed,  и аз така бях изненадана от Кастораланд. Определено ще купувам от тях.

# 658
Пъзел Schmidt от 1000 части - Мечо Пух Blush

# 659
  • Мадрид / София
Продавам този пъзел, не отварян. Само дето съм в Испания и ще го изпратя от тук.

Общи условия

Активация на акаунт