Пъзели 31

• 40 109
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Наредих пъзела на Art, тъкмо ми хареса и неприятна изненада - за първи път ми липсва част и не я намирам:( Който е писал на Озон за липсваща част, как са му отговорили?

А не беше особено лесен и не ми се реди изцяло наново...

# 631
  • Мадрид / София
Направи си я липсващата част. Изрежи от картон формата ѝ толкова пъти, колкото е дебелината на частиците. Слепи ги една с друга,  така че да стане висока колкото останалите. После потърси от списания цветни петна с подходящ на липсващата част цвят и ги залепи върху картончето с формата на частицата. Като изсъхне частицата я сложи на мястото на липсващата част. Ако са гланцирани сложи отгоре малко безцветен лак. Обяснението е дълго, но като почнеш да го правиш е бързо.

# 632
Не пазя вече пъзели, а ги продавам. Затова искам да са всички части.

# 633
  • Варна
Започнах един Eurographics. За толкова години редене на пъзели не бяха ми попадали толкова шантави като форма и размер части. Не че се оплаквам, забавно е. Но имаше доста стружки/прах в кутията както и неотделени едно от друго парчета при рязането. Бях набелязала още три от тази серия, но ще си ги спестя определено.

# 634
Който е писал на Озон за липсваща част, как са му отговорили?
В тази тема на 10 страница е ставало въпрос, има вариант да ти предложат да си вземеш само липсващото парче от пъзел, който ти носят нареден.

# 635
  • София, България
HighSpeed e права, сега имах време да погледна - има още намаления.

Даже част от пъзелите, които вече бяха намалени са намалени с повече - някои бях запомнила например, че са с по 33-35%, сега са 38%, има и намалени, които преди изобщо не бяха.

Hot SummeR, много труден пъзел! Наистина е ужасно ако няма някое парче, просто да се пукнеш. Пиши какво е станало с озон, уж са много отзивчиви, освен когато решат да не са.

# 636
  • София
Вижте какъв симпатяга намерих. Възможно ли е дървен пъзел да изглежда толкова реалистично? Не че ще тръгна да го купувам на тази цена.
https://www.amazon.de/KUNYUAN-H%C3%B6lzernes-Erwachsene-herausfo … toys&sr=1-181

# 637
  • Варна
Реших да дам още един шанс и поръчах два по хиляда на Касторланд. Пък и са много намалени. Нещо става с форума обаче и не мога да кача снимки.

А, получи се.

Последна редакция: вт, 17 авг 2021, 20:55 от HighSpeed

# 638
  • София
Hot Summer, на мен ми пратиха чисто нов пъзел, а аз им върнах този с липсващото. После го продадох както си беше чисто нов, една мацка му се зарадва доста Simple Smile

HighSpeed, веднъж ми се е случвала такава мизерия с Eurographics, но от много наредени техни. Сега имам два, които скоро ще започна - ще кажа как са били и те (градинската серия).

# 639
  • София, България
HighSpeed, наистина са прекрасни двата пъзела, които си поръчала. Дано да са добро качество, защото наистина цените им са повече от отлични. Кой е пъзелът на Eurographics , който редиш сега?

Аз още редя този с къщите, много, много е хубав, но вчера нямах време да редя нищо и днес се надявам да го завърша. Така е нарязан, че едва наредих рамката, пълна лудница.

https://socialni.bg/vreme-karantina-deset-neochakvani-polzi-pazeli

# 640
  • Варна
Ето този.

# 641
  • София
Е, поне е готина картинката му, HighSpeed Simple Smile
Ето ги моите таитянки на Bluebird. Парченцата изобщо не бяха онези дребосъци като на 3000-ка. Самият пъзел страхотен за редене, бих казала по-скоро от по-занимателните и не твърде лесни (но не и труден).
А ако някой ден съм адски богата, ей тъй както не разбирам от изкуство, няма да си купувам оригинали на Пикасо, а ще си намеря тази точно картина Simple Smile

# 642
ToniShu, той Гоген хич не отстъпва на Пикасо. Картините му са от порядъка на 300 милиона.
Пожелавам ти да станеш толкова богата, че да си позволиш Таитянките

# 643
  • Русе
Да,наистина цените са още надолу.Не на всичко,но някои са с лев-два по-ниски
Аз за момента си взех три,но май няма да са последни,:flushed:при такива намаления
Тези си взех

# 644
Идвам да похваля Озон:) Отговориха ми така:

"Здравейте,можем да изпратим нов пъзел,за да си намерите липсващата част или да заредим стойността му като кредит в профила Ви. Поздрави!"

Иначе снощи отворих първия ми на Eurographics и на първи поглед ми допадна:)

Общи условия

Активация на акаунт