Пъзели 31

• 40 114
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Май още намаления има...

# 616
  • Русе
Май още намаления има...
Аз не мога да видя нови намалени неща,но може и да изпускам нещо

# 617
Поне в моите любими няма никакво движение. Още ще се наложи да чакам

# 618
  • София, България
Ето го нареден на Кастораланд,  беше страхотен.

Никакви забележки по качеството нямам.

# 619
Много ми харесва този Касторланд, излъчва уют.

# 620
Ето го нареден на Кастораланд,  беше страхотен.

Никакви забележки по качеството нямам.

И през стъклото гледаш снега ♥️. Само аз ли харесвам всички пъзели, които мерна 😊

# 621
  • Варна
300 парчета, точно като за следобедното кафе. Не ми отне даже и един час, но ми напълни очите Simple Smile

# 622
  • София, България
HighSpeed наистина е много хубав!

Аз идвам само да препоръчам, ако някой се чуди дали да си го вземе все още от намаленията. Започнах много намаления на Master pieces с шарените сгради - страхотен е, дебел картон и уникално нарязани парчета, това вече наистина са нестандартни части. Без плакат е обаче, явно малките кутии са така.

https://www.ozone.bg/product/pazel-master-pieces-masters-of-phot … ight-canal-500pc/

# 623
  • София
Май всички в неделя сме редили пъзели:satisfied: И аз завърших моите криви къщички. Голямо забавление ми беше, и клоните се държаха прилично и се наредиха бързо.
Мона Лиза, ти питаше за сравнение между  пъзела на Anatolian  с бухалите и този на Educa.  На Едука са една идея по плътни, почти незабележимо, и се редят много леко. На Anatolian ми се захващаха парчетата, ако се наложеше да извадя някое. И на двете марки редя за пръв път и може мнението ми да не е съвсем точно.
Не можах да направя хубава снимка, в действителност пъзелът е много по-красив и с плътни ярки цветове.
ПП. Моля, ако може на лични някоя добра душа да ми обясни как да намалявам размера на снимките за да не заемат толкова място.Rage

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 19:27 от sali

# 624
Май всички в неделя сме редили пъзели:satisfied: И аз завърших моите криви къщички. Голямо забавление ми беше, и клоните се държаха прилично и се наредиха бързо.
Мона Лиза, ти питаше за сравнение между  пъзела на Anatolian  с бухалите и този на Educa.  На Едука са една идея по плътни, почти незабележимо, и се редят много леко. На Anatolian ми се захващаха парчетата, ако се наложеше да извадя някое. И на двете марки редя за пръв път и може мнението ми да не е съвсем точно.
Не можах да направя хубава снимка, в действителност пъзелът е много по-красив и с плътни ярки цветове.
ПП. Моля, ако може на лични някоя добра душа да ми обясни как да намалявам размера на снимките за да не заемат толкова място.Rage

Разкошни тия къщички! Кога ги купувахте, май сега ги няма

# 625
  • София
Купих ги от магазина на Малчугани, и в сайта им ги има дадени
https://malchugani.com/educa-17091-byalo-i-podredeno-karla-dzher … -pzel-500-chasti/
И тези много ми харесват, но не ги намирам из нашите сайтове.

# 626
  • София
Още един Clementoni е готов. Започнах таитянките на Гоген - обичам Bluebird, супер е за редене!

High Speed, много успокояващо изглежда този малкият. Супер сладък!
sali, аз снимките си ги пращам на себе си във Фейсбук, после ги мятам тук Simple Smile

# 627
  • София
Ха-ха, Тони, лесно ви е на вас младите да мятате насам, натам. Това и внукът го може, но аз - не Blush  Благодаря за съвета, утре ще пробвам.

# 628
  • София, България
Sali, всички рисунки на този художник са страхотни. Чудесни цветове, точно такива обичам! Не се притеснявай за картинките, не са големи, той сайтът си ги оразмерява автоматично като ги качва, има единствено изисквания да не е много голям самият файл, защото иначе няма да се качи.

Тони, уникален пъзел, как много ли беше труден?  И аз много, много харесвам Bluebird, само парчетата са ми една идея по-ситни от желаното.

Аз ако направя сравнение между Кастораланд и Анатолиан, по един съм редила от двете марки, Кастораланд е много по-добре.

# 629
  • Варна
Добро утро Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт