Цистит - традиционно и алтернативно лечение - 8

• 27 696
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
Имам всички циститна симптоми - често уриниране (през 20-30 мин) неотложен позив, дискомфорт до лека болка при пикане, мътност.. Ако е само леко мътна не ме притеснява, но с напредването става ужасна, а сега и болка в бъбреците...Това е криза, обостряне с изолиране на бактерията.

# 196
Пандорина, много съжалявам, че не си добре. Дано поне този АБ ти помогне. И от двете антибиограми ли го дават като подходящ?
Аз държа глава над водата за сега, пък да видим. Ама то колко пъти една и също-АБ и след кратко време гадината идва пак.

# 197
Да, двете антибиограми са S отгоре до долу на всичко. Само преди 2 седмици е имало R, сега S. А няма кск да е друга бактерия.
Лори,ти приключи ли го Таваника? Сега пиеш ли нещо?

# 198
Пандорина, значи е друг щам на същата гадина. Аугментина непременно пий с Микомакс, защото от него много се гъбясва. И силен пробиотик. А ти как понасяш фуролина? Не ти ли се гади от него?

# 199
Пандорина, значи е друг щам на същата гадина. Аугментина непременно пий с Микомакс, защото от него много се гъбясва. И силен пробиотик. А ти как понасяш фуролина? Не ти ли се гади от него?
Не, но това щеше да е най-малкия проблем на фуролина. Ще го вземам 2х1, дано в тая доза да не ми даде някакви кофти поражения. И дано има ефект де. Четох си записките от преди когато съм била на тая терапия...що шокове и паники са били с мътилки през ден, имало е моменти, когато съм се разминавала на косъм от криза...не мога да издържа пак това...не знам...

# 200
Пандорина,ти си под огромен стрес! Разбирам колко ти е трудно. Всички сме в този ад,  опитай да си малко по-спокойна. Не изпадай в ужас при всяка мътилка. Просто си кажи, че дори и да настъпи криза, ще се справиш със пускане на стерилна урина и лечение след това. Мен най-много ме ужасява да съм в криза и да трябва да издържа цял ден на работа. Ти поне си вкъщи. Няма да забравя преди няколко години работех на другия край на София. Ставам една сутрин в 5ч и след първото пишкане виждам, че кризата започва. Към 6 вече тръгвам. Едва се довлякох до спирката, качвам се на трамвая и едва издържах три спирки. Толкова ме болеше, а аз издържам на болка, толкова ми стана лошо, че седнах на тротоара. Представи си каква гледка съм била, сигурно са ме взели за луда или надрусана наркоманка. Дойде мъжът ми да ме прибере. Поне у дома каквото и да е, все ще се справиш. Виж сега Аугментина дано помогне, но гледай да си по-спокойна, защото да не си довлечеш други болести. Прегръщам те и ти пращам искрена молитва да премине кризата.

# 201
Пандорина,ти си под огромен стрес! Разбирам колко ти е трудно. Всички сме в този ад,  опитай да си малко по-спокойна. Не изпадай в ужас при всяка мътилка. Просто си кажи, че дори и да настъпи криза, ще се справиш със пускане на стерилна урина и лечение след това. Мен най-много ме ужасява да съм в криза и да трябва да издържа цял ден на работа. Ти поне си вкъщи. Няма да забравя преди няколко години работех на другия край на София. Ставам една сутрин в 5ч и след първото пишкане виждам, че кризата започва. Към 6 вече тръгвам. Едва се довлякох до спирката, качвам се на трамвая и едва издържах три спирки. Толкова ме болеше, а аз издържам на болка, толкова ми стана лошо, че седнах на тротоара. Представи си каква гледка съм била, сигурно са ме взели за луда или надрусана наркоманка. Дойде мъжът ми да ме прибере. Поне у дома каквото и да е, все ще се справиш. Виж сега Аугментина дано помогне, но гледай да си по-спокойна, защото да не си довлечеш други болести. Прегръщам те и ти пращам искрена молитва да премине кризата.
Благодаря мила Лори, и аз от все сърце ти желая да нямаш повече кризи❤️

# 202
Днес урологът ми е изписал електромиография на таза да се види, какви рецептори предизвикват позивите за уриниране нон-стоп, нещо споменяваше коренчета дето се дразнят..Правил ли някой това изследване?

# 203
На ръка и на крак ми е правена ЕМГ.

# 204
На ръка и на крак ми е правена ЕМГ.
Не, урологът ме праща на таза...от цистити, уретрити имам чести позиви за уриниране и той казва да направя това да се види, как да се лекува...

# 205
Пандорина, как си днес?

# 206
Не знам какво да кажа. Сутринта видях че почва да помътнява и взех 3 ти Монурал. Но преди час пак изпиках зверска мътилка. Така, че не знам как съм. Обезнадеждена, стресирана, безпомощна. Пак по цял ден ровене в нета и търсене на нещо.. И все едно и също, т. е. нищо. Това е, според мен и с тоя АБ няма да стане и сигурно ще има трети. Ти как си?

# 207
Не знам какво да кажа. Сутринта видях че почва да помътнява и взех 3 ти Монурал. Но преди час пак изпиках зверска мътилка. Така, че не знам как съм. Обезнадеждена, стресирана, безпомощна. Пак по цял ден ровене в нета и търсене на нещо.. И все едно и също, т. е. нищо. Това е, според мен и с тоя АБ няма да стане и сигурно ще има трети. Ти как си?
Монурал е безполезно лекарство. Това е моето мнение!

# 208
Монурал е безполезно лекарство. Това е моето мнение!
А кое е полезно?

# 209
И аз съм на мнение, че е безполезно.
Плюс, че дразни много червата.
Спира временно симптомите, то и с Цистостоп Рапид може.

Общи условия

Активация на акаунт