Цистит - традиционно и алтернативно лечение - 8

• 28 130
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Какъв е този удар в дланта?
Пандорина, след силен АБ, като Панцеф, не мисля, че Монурал ще ти помогне. Ако го пиеш за утеха, може, но за мен е излишен.

# 151
Pandorina, за чайовете на Айдън Мустафов, за които ставаше въпрос преди време в темата. Вече направих месец с тях, но продължавам още... ще пускам другата седмица стерилна да видим какво е положението... Май и ти беше споменала, че гш пиеш?

# 152
Аз съм пила карфиол. Удар в дланта - така се активират хомеопатични те лекарства. Течните.
Идват събота и неделя и се надявам Монурала да тушира нещата докато ида на лекар. А то чак в сряда имам час. Но поне антибиограмата да излезе, ще го търся по телефонс

# 153
От карфиола нямаше ли ефект? Аз мисля и него да го подхващам след време. Поне няма да навреди, ако не друго...

# 154
Аз съм пила карфиол. Удар в дланта - така се активират хомеопатични те лекарства. Течните.
Идват събота и неделя и се надявам Монурала да тушира нещата докато ида на лекар. А то чак в сряда имам час. Но поне антибиограмата да излезе, ще го търся по телефонс

Благодаря!
Не харесвам хомеопатията и не ги знам тези неща.

Успех с лечението!

# 155
Хомеопатията е голяма сила, но хомеопатите са кът. Истинските. И лошото е че го разбираш на собствен гръб. А и не знам след толкова тъкане с лекарства дали работи. При децата е много успешна щото първо са по-чисти организми, второ не са обременени от мислене. Аз се чудя колко е безопасно да чакам без да рискувам да се качи инфекцията в бъбреците. Днес цял ден имам оскъдна, мътна урина и дискомфорт при пикане.

# 156
  • Габрово
Здравейте  бях обещала да пиша когато получа чая ,въобще не знам от къде е купен само че е от Германия, така че реклами не правя!За сега овладаях цистита но се сдобих с гъби ,омагьосания кръг.И в този ред на мисли си купих едно много старо лекарство моят Аг ми го беше писал преди години полижинакс за бактерии и гъби 2в1.Аз съм сигурна че освен за цистита трябва да се вземат мерки и за влагалище и за стомах т.к системите са близки и лекувайки само едното ефекта е временен .Лечението трябва да е комплексно.За стомаха взема  лактобацили и коластра на една марка 2 те са 110 лв.+де манозата и да кажа че съм много  добре вече след месец мъки и 2 антибиотика  без ефект особен.Ще пратя снимка на чая още не съм прибегнала до него защото  се закрепих и го пазя за зор ако се наложи.Надявам се да видите логика и да опитате нещо от това което на мен помогна може и на вас да помогне ,никога не се знае.Със сигурност  няма да навреди Simple Smile))

# 157
Здравейте момичета, да се отчета. Значи кризата премина в по-тъпа форма. Вчера бях на ръба да посегна към монурала, но исках да дам шанс на хомеопатията..защото ако бях го изпила дотук щеше да е с хомеопатията. Рискувах, защото имах и болка в областта на бъбреците..хубаво е че хомеопаткатами дава обратна връзка по вайбър и ми казва какво да правя. И така вчера след като сменихме схемата и лекарствата нещата започнаха да се подобряват. Урината се поизбистри доста, на моменти беше съвсем ок. Наливах се с вода и цистостоп на всеки 2 ч. Нощест си навивах часовника през половин час да пия вода. Тая сутрин отново има леко помътняване..продължавам с хомеопатията с надежда.
Дева, вече разбрах че наистина може урината да е бистра и да има бактерия..защото на моменти ми е такава, а съм сигурна, че бактерията си стои. Просто нещата са на кантар...Вече нямам сили да се тревожа, да мисля какво може да стане и т.н....продължавам пък каквото стане...

# 158
Пандорина, дръж се! Дано наистина на хомеопатията и е нужно време, за да подейства. Явно си на прав път. Беше споменала, че работиш у дома, т.е не си принудена да излизаш, да пътуваш с транспорт и да си сред хора. Това много облекчава нещата. Аз бих била по-спокойна, че каквото и да става съм си у дома. Мен много ме стресира когато съм в тежък работен ден, а съм с болки и често ходене до тоалетната. А когато гадината е в по-голямо количество и симптомите са силни, направо не се издържа.
На мен таваникът почти не ми помогна, а вече съм пети ден. Малко я попритъпи гадината, но пак си имам симптоми, макар и по-леки и мътна урина. Не знам какво да правя и как да продължа. Лошото е, че всяка сутрин в 7.10 трябва да съм на работа и няма как да занеса урина.Блъскам си главата и как да се справя в това положение.

# 159
Ех, Лори.. съчувствам ти много, но няма ли как веднъж да си издействаш малко закъснение, болничен. Или излизане за малко? Аз наистина имам късмет, че съм вкъщи, защото почти само с това се занимавам, какъв чай да пия, какво билково.. И опитвам да прекарвам много време в медитация. Таваника по антибиограмата ли е? Ти от София ли беше, да ти дам координатите на мойта хомеопатката? Тъпчи се с Цистостоп. И вода с литри. Аз както казах денонощно съм на ЦР.

# 160
Пандорина, радвам се, че се подобряваш! Hug Щом имаш доверие на хомеопатията, дано ти помогне!

Лори, затова мразя ред.смяна, не можеш ни на лекар/зъболекар/изследвания да отидеш.

# 161
Това подобряване е много нестабилно. Сега пак имаше мътилка, след като от вчера и нощта беше доста добре. Притеснява ме че имам болка в областта на бъбреците..

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 15:38 от pandorina

# 162
Излезе ли стерилната урина?
А на обикновена какъв седимент ти излиза?
Пак ти казвам, според мен, мътилките имат отношение към бъбреците.

# 163
Пандорина, да по антибиограма. От София съм.
Дева, все така ще съм до края на юни. Има и някои лаборатории, които работят и събота, но до тогава има много време.

# 164
Излезе ли стерилната урина?
А на обикновена какъв седимент ти излиза?
Пак ти казвам, според мен, мътилките имат отношение към бъбреците.
Излезе Ешерихия разбира се, още няма антибиограма. Пуснах в две лаборатории.Досега никога не съм чакала толкова време преди да взема АБ..какво ще става не знам..почвам пак да се тревожа..защото мътилката се увиличава. бях вчера цял ден само на вода, сега изпих един зеленчуков сок и дали това нещо обърка...не знам...пак съм на изходна позиция да се чудя дали да продължа с хомеопатията или да взимам АБ.
Вчера като почна избистряне бях така обнадеждена....

Общи условия

Активация на акаунт