Цистит - традиционно и алтернативно лечение - 8

• 28 121
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
С Цистостоп за превенция, да, но сега при тази криза си доказах, че не може да спре кризата. Вземах го 2 денонощия през 2 часа и през нощта, като си навивах часовника. Еми не стана. Монурала наистина го спира поне за 3 дена, което все пак ти дава малко време докато изчакаш резултат, идеш на лекар...а при острите цистити и той е напълно достатъчен. При хроничните вече не. Не може да излекува, но като гледам и другите антибиотици май не могат. Май ще си живея на монерал като гледам докато не се натровя...

# 211
Искам да ви попитам, дали при уро-инфекции левкоцитите в урината са повишени, или не? А за антибиотик и аз не знам, зависи от инфекцията сигурно. Имам чести позиви за уриниране и през нощта са особени изразени...Сега чета, че хубаво би било да се пропие антидепресант Имипрамин хидрохлорид (Тофранил), защото уж спира позивите...и успокоява пикочен мехур..Как да го купя този антидепресант..Може би наистина е свързано с нерви, нервни окончания по стенките му..., знам ли.

# 212
Емма, съдейки, че съм трета година с Ешерихия, не.
Моята ПКК е нормална.
За АД съм скептична.
Дъщеря ми се напикаваше като малка, един лекар беше предложиш, отказах.

# 213
Моите левкоцити са били в норма също. Даже при проверка с лакмус излиза, че няма инфекция, а всъщност има Ешерихия.

# 214
Здравейте момичета!
Преди 2 седмици направих цистит. Оправих се с ципрофлоксацин и уринал акут. Беше много тежка криза. По средата на тая седмица пак имах предциститни симптоми и изпих в два последователни дни 2 монурала.
Онзи ден настинах и оттогава насам имам парене и напрежение долу, без да ме боли. Днес от аптеката си взех уринал акут и монирал. Започнах уринала, моля се да не стигам пак до монурал, не и преди да дам стерилна урина в понеделник и да посетя уролог.
Знаете ли какво ми е, аз даже не мога да предположа?
Как да задържа положението до понеделник, за да имам що годе точни изследвания?

# 215
Не си се оправила. Цистит е, недолекуван. Не отлагай антибиотика, защото така ще си докараш хроничен цистит.

# 216
Не си се оправила. Цистит е, недолекуван. Не отлагай антибиотика, защото така ще си докараш хроничен цистит.
Благодаря ти! 5 дни го пих този ципрофлоксацин.
Благодаря много за отговора!

# 217
Извинявам се, не видях, че сте пила АБ. До понеделник си вземете чай от мечо грозде, много облекчава. Дано бързо открият причината, знам колко е неприятно...

# 218
Аз, ако пускам само обикновена урина, всичко е перфектно.

# 219
Аз, ако пускам само обикновена урина, всичко е перфектно.
DeVa®, на какво точна да пусна урина за изследвания, за да се види инфекцията? Стерилната урина не ми показа нищо, а симптомите са същите. Или не пускам я правилно. Урината при мен никога не потъмнява. Винаги ли потъмнява урината при инфекциите?

# 220
Освен мечото грозде бих добавила и екстракт от червена боровинка, облекчава страшно много.

# 221
Не поТъмнява, а по-скоро се обезцветява. ПоМътнява.

# 222
Първа сутришна урина след тоалет средна струя. (Въпреки, че аз съм пускала и без тоалет, и не първата и пак са излизали бактерии)
Ако стерилната е без бактерии си струва да пуснете пакет за ППБ ( уреаплазма, микоплазма..) ако и там няма нищо в България не знам дали го правят Microgen тест, много детайлно изследване, на което повечето пъти излизат бактерии, който са в по- малко количество.

# 223
Освен мечото грозде бих добавила и екстракт от червена боровинка, облекчава страшно много.
Пия уринал акут. Днес бях първа пушка пред Рамус. Имате ли представа за колко време излизат резултатите от такова изследване?

# 224
Не знам, Емма.
При мен излиза бактерия, но само на стерилна. И не винаги първа съм пускала, случвало се е да е следобяд.
При теб може да не е инфекция, а нещо неврогенно.

Общи условия

Активация на акаунт