Цистит - традиционно и алтернативно лечение - 8

• 28 190
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Уростим може да се пие и при наличие на бактерии.

# 601
  • На брега на реката
Благодаря ти, Дева!

Другото, което е интересно е, че имам само леко дразнене в долната част на мехура. Нямам чести позиви, нямам усещане за тежест. Нямам болки.

# 602
Какви билки пиеш? Освен Цистостоп.. което не е билка де.

Неоренал и чай на Ламбрев.
Но, да си призная, тези двете ги пия в съвсем малки количества- по веднъж на ден.
Главно разчитам на Циститопа Хроно.
Аз мислех, че е билка, с червена боровинка Grinning

Трябваше да почна Уроваксом , но док каза- в никакъв случай, щом има бактерия Sad

# 603
  • На брега на реката
Връщам се от ЛЛ.
Изписа ми Бисептол за 2 седмици и каза да си продължа с Уростима. Каза, че е добре да го пия 3 месеца, след което 3 месеца почивка и още един курс с него!

# 604
Връщам се от ЛЛ.
Изписа ми Бисептол за 2 седмици и каза да си продължа с Уростима. Каза, че е добре да го пия 3 месеца, след което 3 месеца почивка и още един курс с него!

Така ми каза и уролога, дълъг курс(за Уростим, ако реша да пия него).
Не знам коя ти е лична лекарка, ама ти изписва по-адекватно лечение от някои уролози Grinning
Стискам палци да помогне.

# 605
  • На брега на реката
Дано, благодаря ти!

Дай Боже, всички да намерим помощ!

# 606
Да, наистина имаш добър ЛЛ, Буболина.
Успех с Бисептола.
Как ти го изписа?

# 607
  • На брега на реката
Благодаря ти, Дева!

2х2 т. през 12 часа, за 14 дни

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 13:48 от Бубoлина

# 608
Дано да ти помогне!
И аз така го пих, 10 дни.
Но нямах полза.

Вземай и Микомакс или подобно, за гъбички.
През 3 дни.

# 609
  • На брега на реката
Започнах Бисептола от вчера и снощи, след втория прием, ужасно ме заболя стомаха. Започна гадене и 3 часа след приема повърнах.
Явна няма да мога да го пия и сега съм в изходна позиция!
Ще ходя отново в понеделник при ЛЛ.
Чудя се, дали ако се взема и неща за предпазване на стомаха от рода на Омепразидите, дали няма да мога да го пия? Някой да е имал такъв проблем?

# 610
Да не си го пила на гладно?

# 611
  • На брега на реката
Не, след вечеря го пих.

# 612
Започнах Бисептола от вчера и снощи, след втория прием, ужасно ме заболя стомаха. Започна гадене и 3 часа след приема повърнах.
Явна няма да мога да го пия и сега съм в изходна позиция!
Ще ходя отново в понеделник при ЛЛ.
Чудя се, дали ако се взема и неща за предпазване на стомаха от рода на Омепразидите, дали няма да мога да го пия? Някой да е имал такъв проблем?

Аз...след години прием при гнойни ангини, в един момент започнах да повръщам от него.
Явно някаква непоносимост.
Може да имаш слаба алергия, пила ли си преди?

# 613
  • На брега на реката
Пила съм, но в детските си години.  Добре съм сега, но преди него, пия Омепразид.

# 614
Пристигам с пресни пресни изследвания.
Пуснах, за всеки случай, пак обща урина.Ами, там са си гадовете...То се очакваше.
И понеже намалих на половина дозата на цистостопа, са повече от миналия път(тогава бяха 17).
Ще си пия антибиотик, то е ясно, но гадното е, че реално нямам оплаквания и така да го почна...
Обаче сексът е от голямо значение.Не съм правила от последната криза и съответно се чувствам добре, състоянието е сравнително под контрол.

Общи условия

Активация на акаунт