Дванадесети клас - първите профилирани

• 50 463
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
Vache - то е ясно, че ще кандисам само да учи...пък после ще се види. Онзи ден й държах реч, че трябва да стане много добър PR, така щото да измести останалите 50-тина за една позиция..Flushed

# 346
  • София
Vache - то е ясно, че ще кандисам само да учи...пък после ще се види. Онзи ден й държах реч, че трябва да стане много добър PR, така щото да измести останалите 50-тина за една позиция..Flushed

Ох, да, в тези професии трябва да си много добър, но пък това е стимул. 🙂

# 347
  • Русе
И на мен са ми мътни малко тези PRи. Но аз съм предубедена към всякакви психо(лог)-ориентирани порфесии и образования. Особено образования. Но не съм инстанция по въпроса.Забелязала съм, че  този тип образование е доста предпочитано. Предполагам че се надяват образованието да им даде инструментариум да владеят позициите в междуличностните отношения. Навярно е както в повечето професии, който го може го може, и е въпрос по-скоро на желание да работиш и да се надграждаш. И без това повечето унита изостават в предлагането на съвременни знания и умения.
   Времената са нови и мисля, че изкуствата и комуникациите ще имат все по-голяма влияние и възможности. Интернетът дава безкрайна платформа за оригинални идеи. Те са генерация Z - на интернета ,изкуството и индивидуализма.
  Много си бия главата с тази извираща нидивидуалност в къщи.  Едвам издържам до тез 18 години,има няма 3 седмици, когато не знам как ще се преобърне светът и ще се върти къдет погледне Негово Пълнолетие.

# 348
  • София
Amber Joy Joy Joy
Ще се намести Негово Пълнолетие много бързо след заветната дата,като разбере,че нищо толкоз не се променя с навършването на 18. Grinning
Maria P много добре се е насочило детето. Hug
Бях на изложение за световно образование и влязох да чуя лекцията за бъдещи професии,една от тях беше Дигитален Маркетинг. Simple Smile
Другите бяха Creative bussines,VR creative и някакви,които не успях да запомня,но според мен децата с художествени и графични заложби ще се окажат най-търсени в бъдеще.
И ние сме вече горди ппитежатели на шофьорска книжка. Blush
Напънали са наборката за яко оформяне на оценки и едновременно с това учи за сертификат по английски.
Вече ходи на първата си дискотека в София с новата лична карта/не че не е ходила 100 пъти преди това  когато бяха на летен лагер две поредни години,ама нали е официално Rolling Eyes / Бяха голяма банда и така,да си призная честно,ми беше по-спокойно.
Да се отчета с дата и място за бала People Dancers
23.05 Балкан хотел/бившия Шератон/
Драма голяма за избора на място беше,но в крайна сметка стигнаха до решение.
По темата с работата,тя си работи от 2 години вече, при моя близка приятелка, 1 ден от седмицата и е много доволна,че сама изкарва някакви парички.Разбира се те и за джобни не стигат,но пък събира и по Коледа и РД вече 2г ни радва с избрани от нея и лично платени подаръчета Blush Heart
Относно пералнята и готвенето ще е като Санака май Joy .
Малкия приключи  с даскалото,но да ви кажа , незнам как инфаркт не получих последния месец.  Rolling Eyes Angry Triumph
Сега си чакам края на Август когато колективно сме на море,надявам се дотогава наборката да не е размислила,че още ми се иска да сме 4-мата. Blush
Иначе тя си има организирани морета с дружки и компанията,вече май 3 на брой. ...Dizzy Face Rolling Eyes

# 349
  • столицата
Ох, да. Очертават се вече морета с приятели. Май с родителите приключиха.
Хайде да свършва учебната година, че се поизнервиха всички накрая- и ученици, и учители. То не, че това я мотивира да седне да учи, ама..

# 350
  • Русе
Резервирал си е цялото лято за работа. Имаха идея с част от класа да отидат на море и да прекара известно време в София с приятел от street work outa , но накрая реши да работи. Още миналата година заяви, че е последното лято с нас и ще се присъединява към нашата компания само за ден два ако е в региона. Израснал е с нашите приятели,отглеждали сме го дружно и ги обича, но си има вече свои, с които има планове и са му по-близки по интереси.
   Дори той се понапрегна от края на учебната година. Съчетава и шофьорския курс. Не съм го виждала скоро над Линукса и да бълника из сайтове. Каза че се е фокусирал над курса и края на училището и не му остава време.
   Има и планове за пълнолетието, които са доста амбициозни, та така или иначе ще се променят нещата ,ама дано да е за добро и щетите да не са значителни.

# 351
  • София
   Има и планове за пълнолетието, които са доста амбициозни, та така или иначе ще се променят нещата ,ама дано да е за добро и щетите да не са значителни.
Определено някак се променят, колкото и да изглеждат, че няма нищо по-различно то вчера Simple Smile Лично за мен се промениха, по отношение на мене си Wink

# 352
  • София
Аз не се и надявам на съвместна почивка с набора това лято. Категорично не влизам в неговите планове за семейно море. Не иска дори уикендите да идва с нас на вилата. Нито един уикенд и при никакви обстоятелства.
Сигурно е нормално, но на мен ми е тъжно, че чак толкова иска да бъде без мен. Sad

# 353
Хм, значи не е само при мен - виждам разлика...и този стремеж да е далеч от нас. Някаква измислена самостоятелност.
Ама по спомен далечен и при мен беше така, а след някоя и друга година исках да ходя пак с нашите насам натам.

# 354
  • столицата
Успокоихте ме. Simple Smile

# 355
Само почакайте да се появят снахите Simple Smile

# 356
  • Русе
Част от приятелския ни кръг е с десетина години по-голям от нас .Децата им са доста големи и имат вече свои деца. Ами и те станаха част от компанията, въпреки че имат свои интереси и среда и живеят в други градове.С удоволствие се включват в мероприятията и врътват маршрута, ако знаят че сме наблизо на море или планина или организират срещи,когато идват в града.
   Всъщност се радвам че има своя среда и не е залепен за мен.Обичам да го слушам и да гледаме заедно нещо, което избере.Разказва и имитира много добре и превръща всяка случка в училище в забавна история. Но пък неговите ценности ,стремежи , увлечения са доста различни от моите и няма как да сме на една платформа. Сам казва - "Знам че ме предупреди за това или друго, но не мога да не го направя и да се уверя сам."

# 357
  • София
Наборът прояви желание лятото да ходи на фитнес. За щастие има достатъчно здрав разум, да иска да е с треньор. Не искам да отиде при някой тип квартална батка и да му подхвърлят стандартни “планове” от нета. Може ли някой да препоръча треньор, който се занимава с подрастващи? За София говоря. Някой от наборите ходил ли е на фитнес така?

# 358
  • sofia
Лельо Ог, преди години ходех в Спайдър спорт. Видях, че още са в Изток. Тогава бяха само двама треньора, но виждам, че са се разрастнали. Препоръчвам с две ръце, особено за начинаещи.

# 359
  • Русе
Прекрачихме в дванайсти клас. По този повод - новото име на темата.

По тоз повод се наградих с едно море, затова съм телеграфно.
Наборът се радва на самостоятелност. До колкото може, че му предстоян изпитите за шофьорска книжка

Общи условия

Активация на акаунт