Дванадесети клас - първите профилирани

• 49 958
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
  • Русе
Но те са млади и ентусиазирани още.
И искат коли, Ролекси и екскурзии. Ама няма лошо, искането мотивира. Аз на неговите години исках да опозная космоса и какво от това.Космосът все още е непознаваем.

# 451
  • столицата
Безос след малко лети Simple Smile

# 452
  • Русе
Безос след малко лети Simple Smile
Е то и Брансън на 70 години се понадигна, току да стигне извън атмосферата. Така че има време. Аз имах по-големи амбиции. От гледна точка на някои от теориите на квантовата физика, може и да стане моята работа. Ако вселената е безкрайна и нагъната, следва че всички възможности някъде ги има и са достъпни.

# 453
  • София
Мама Меца честито пълнолетие на момчето ти!
Да е здраво и да постига всичко с лекота!
Новините от днес:
https://m.dir.bg/dnes/obshtestvo/maturata-po-profesiya-stava-zadalzhitelna

# 454
  • Русе
   Това нали го има в Закона за училищното и предучилищното образование от няколко години

"Чл. 132. (1) Учениците, успешно завършили ХІІ клас, стават
зрелостници и придобиват право да се явят на държавни зрелостни
изпити и на държавен изпит за придобиване на професионална
квалификация.
 (2) Зрелостниците, обучавани по училищен учебен план, който
осигурява профилирана подготовка, придобиват средно образование
след успешно полагане на задължителен държавен зрелостен изпит по
учебния предмет Български език и литература и на задължителен
държавен зрелостен изпит по профилиращ учебен предмет.
 (3) Зрелостниците, обучавани по училищен учебен план, който
осигурява професионална подготовка, придобиват средно образование
след успешно полагане на задължителен държавен зрелостен изпит по
учебния предмет Български език и литература и на задължителен
държавен изпит за придобиване на професионална квалификация – по
теория и практика на професията.
"

# 455
Любимите air Jordan. И може би първите, които носи вече втори сезон без да се разпаднат
Здравейте,
приемам съвети , от къде мога да закупя такива обувки, че се видях в чудо;
Някой пазарувал ли е от https://stockx.com/
Извинявайте ако съм извън темата , но търсачката ме доведе тук Simple Smile

# 456
  • Русе

приемам съвети , от къде мога да закупя такива обувки, че се видях в чудо;

Моят син си ги търси сам. Посбедните си ги намери в OLX за 250 лв. На мен не ми хареса само цвета - бяло-червено.

# 457
Здравейте.
Честито пълнолетие на момчетата ви - Амбър, Ели и Мама Меца. Да са здрави и щастливи!
Моят младеж е на море с приятели, а преди това беше с нас цели 14 дни. Не ни се е случвало да сме толкоз време заедно тримата от години.
 Безгрижно му е.
 Като се върне иска да поработи малко, ако си намери нещо - ок съм.

Пораснаха децата, ей. Кога им избирахме раници в начален курс, а сега коли ще избираме. Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 юли 2021, 13:26 от emonaem

# 458
  • Русе
Само да са здрави. Много го мисля моето дете. С тези тълпи туристи и тези вируси. Измаря се най-вече от продължителното стоене на слънце. Не се оплаква.Чуваме се всеки ден. Струва ми се по-зрял докато говорим. Радвам се,че се справя сам и не мрънка, но ми се къса сърцето. Това лято ми е криво и като никога  чакам скоростно да се изниже август.

# 459
  • столицата
Честито на всички рожденици! Нека бъдат здрави е щастливи!
Амбър, няма как за не ги мислим и жалим. И така цял живот.

# 460
  • sofia
Растат децата!
Моят няма желание да работи някъде. Активно се занимава с всякакви простотии вкъщи, на баща си помага, в градината ги юркам и двамата. Почна листовки да решава, но още не е почнал курс.
Докато бяхме на море, ходихме да видим негов съученик, почнал работа в хотел. Прекарахме 2-3 часа на плажа и съученика въздъхна, сякаш носи огромен товар на гърба си и не е ползвал отпуск 2 години, "Ох, трябва да ходя на работа"... а му беше едва втория работен ден Satisfied

# 461
Моля, знаете ли при подаване на Декларация 7, коя дата трябва да впишат и съответно от кой месец започва плащането на здравните осигуровки от страна на зрелостниците - от 1 юни или от 1 юли? Т.е., училищата до кой месец са осигурявали учениците? Колебая се, защото матурите бяха през май и не ми е ясен юни месец, а във ФЕГ не си вдигат телефона.

# 462
  • Русе
Моля, знаете ли при подаване на Декларация 7,

По добре попитай в другата тема

https://www.bg-mamma.com/?topic=1140877.msg43164184#new

Ние тепърва ще започваме 12 клас

# 463
Хайде и при нас е голяма радост. Днес Роско навършва 18 години.  Снощи чака да мине 12 часа и ми казва: " е, какво ще ми кажеш", аз пък спокойно отвръщам : " че какво да ти кажа", а той" е, вече съм пълнолетен, голям съм, попадам в групата на възрастните". Какво е това бързане да стане голям....... Да е жив, здрав и по-разумен ми се иска на мен, а пък той да си пожелава каквото иска и да му се сбъдне.

# 464
  • Русе
Честито! Жив, здрав и много успешен да е набора!

Общи условия

Активация на акаунт