На пазар във Варна - тема 63

• 36 429
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Здравейте, освен Лаборекспрес, в кои други лаборатории правят тестове за наличните антитела след прекаран ковид?

Лина, Кандиларов. Постоянно текат реклами, има и ваучери.

# 601
  • Варна
В Статус също правят

# 602
Търся си някакви ролки, с които да си къдря косата. Въобще има ли начин без маша или преса? Къде мога да намеря ролки в града?

# 603
  • Варна
В "Елитис" съм виждала. Има цял стелаж с консумативи за салони

# 604
  • Варна
Като ученичка ползвах парафинови, топлят се в тенджера, мигновен ефект и траен.

# 605
Здравейте,днес ми се счупи тялото на ръкохватката на кафемашината.В ужас съм,машината ми е Saeco Poemia.Някой да знае откъде мога да си намеря такава част?

# 606
  • София
Сервизите продават резервни части. Ако пазиш документите, виж кой е обслужващият ви сервиз и ги попитай. В интернет ми излезе vaevbg.com
Ръкохватка открих тук и тук, ако искаш с поръчка.

# 607
  • Под Слънцето
На спирката на Патриарха по Владислав посока Автогара има маг за части за кафемашини. Минаваш в локалното след спирката и гледаш от дясно. Един от първите е.

# 608
  • In transit
На спирката на Патриарха по Владислав посока Автогара има маг за части за кафемашини. Минаваш в локалното след спирката и гледаш от дясно. Един от първите е.
Даже е точно ъгловия магазин.

Нели, Това е фирмата. Може да ги питате и по телефона. https://www.valensia96.com/bg/info/rezervni-chasti/

# 609
  • Варна
Здравейте.Днес работи ли синята зона?

# 610
  • Варна
Здравейте.Днес работи ли синята зона?

Що да не работи - нито е почивен ден, нито е празничен.

# 611
Някой с препоръка за солна стая? Ще ходя сама, имам задна хрема, която ме мъчи от месеци. И въобще какво се прави там 40 минути, само седиш и блееш? Или може книга да си вземеш да четеш?

# 612
Имате ли отзиви за Ladyfitzone и груповите тренировки?

# 613
  • Sofia
Някой с препоръка за солна стая? Ще ходя сама, имам задна хрема, която ме мъчи от месеци. И въобще какво се прави там 40 минути, само седиш и блееш? Или може книга да си вземеш да четеш?

Седиш и си почиваш и дишаш. Едва ли някой ще каже нещо за книга, по-скоро преди гледаха да не събират болни и здрави хора. В кой район търсите?

# 614

Седиш и си почиваш и дишаш. Едва ли някой ще каже нещо за книга, по-скоро преди гледаха да не събират болни и здрави хора. В кой район търсите?

Около Катедаралата. Гледам сега една на Братя Шкорпил, има разнопосочни мнения. Май ще пробвам там, че ми е най-близо.

Общи условия

Активация на акаунт