На пазар във Варна - тема 63

• 36 431
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Не е учебен.

# 586
Вещица, за всяка страна е различно и се променя непрекъснато. Най-добре е 2-3 дни преди пътуването да се провери актуалността. По едно време за Нидерландия трябваха и ПСР с давност 48часа и антигенен тест (с давност май 4часа преди началото на полета), сега не е така. Всеки петък Робърт Кох институт обявява промените за различните страни и влизат в сила от 0,00ч в неделя. За Гърция не знам къде се следи.

допълвам
Прояверява се на сайта на текущото посолство. Там се подменя текущата информация , винаги е указано до кога важи и кога се очакват промени. Какви промени се очакват винаги може да се намери в пресата. Нещата се менят наистина доста неочаквано , ту тест, ту тест и карантина, ту тест карантина и след това пак тест. Самоте срокове варират ту 72 ту 48. То зАтова има вече и лаборатории работевщи в неделя. Всяка държава е за себе си. Ако се движиш с прекачване ставаш разноглед.

# 587

В МОН пише :

Неучебни дни

19.05.2021 г. – ДЗИ по БЕЛ
21.05.2021 г. – втори ДЗИ
25.05.2021 г. – неучебен, но присъствен ден за училищни, просветни и културни дейности

# 588
Някой вземал ли е сертификат за ваксинация от РЗИ? Интересува ме на общата опашка ли се чака с тези за ваксиниране, или е на друго място.

И аз се интересувам специално за РЗИ

# 589
  • Варна
Вашият ЛЛ може да Ви го разпечата. Става също с КЕП или код от ЗК. По-малко ще чакате вероятно.

Последна редакция: вт, 18 май 2021, 09:19 от Blue Turquoise

# 590
  • Варна
Пак да си върна въпроса за кладеничар в околността?

# 591
  • Варна
Търся българска боя за памук, в реален магазин. Засега само онлайн намирам.

# 592
  • Варна
Хладилен техник, който ходи на адреси?

# 593
А профилактика(почистване) на кондензатора на сушилня някой да е правил? Техник, фирма? Rolling Eyes

# 594
Привет, мнения за д-р Пламен Христозов, кардиолог в клиника Нова?

Няма близък час за доктора, който искам, затова търся друг вариант. С ДЗО сме, затова предпочитам Нова, Санита, Сити Клиник, Надежда, ДКЦтата.

# 595
Препоръчвам др Чонкова в Медикал Лайф.

# 596
alethea, благодаря, но току що успях да запиша час за доктора, който ни беше първи избор. Нещата се случват доста по-лесно, откакто открих сайта superdoc!

# 597
О,да и аз само него използвам.

Изключително полезен Сайт.

# 598
Здравейте. Малко off topic.. Може те ли да ми препоръчате басейн за тренировки без басейн Приморски защото там почти е заето за граждани и часовете не ми допадат.

# 599
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Здравейте, освен Лаборекспрес, в кои други лаборатории правят тестове за наличните антитела след прекаран ковид?

Общи условия

Активация на акаунт