На пазар във Варна - тема 63

• 37 197
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
Сметката ти е грешна ! Правиш по 3-4 или да кажем 8 козунака. В пекарната всички материали купуват на едро и ползват сериозни отстъпки.От там себестойностт е по-ниска. Да не говорим за това, колко бройки изпичат наведнъж - от там разхода ток за бройка е доста по-нисък. Така че цена за козунак 3.50 - 4.00 лева си е съвсем нормална. Освен това това е и цената на козунаците/козуначените рула които се продават целогодишно. 
За колело - препоръчвам Емил Йовев. Има ателие във Левски, близко до ТУ. Мисля, че улицата е Димитър Икономов. Човека е много коректен и ще ви даде правилен съвет.

# 436
  • Варна
Здравейте, моля да ми препоръчате изпробвана фирма за кетъринг.
Ползвали сме услугите на The Catering Company. Доволна съм от съотношението качество/цена, обслужването също беше на много добро ниво.

Lan_7, напротив - сметката ми е вярна! Правила съм я на база лични разходи. Не си позволявам да правя сметка на чуждите такива, както виждам в поста ти. Но пък има козунаци за всеки вкус и джб -  със сигурност и по 3-4лв има да се продават Simple Smile

# 437
Цитат
Lan_7, напротив - сметката ми е вярна! Правила съм я на база лични разходи. Не си позволявам да правя сметка на чуждите такива, както виждам в поста ти. Но пък има козунаци за всеки вкус и джб -  със сигурност и по 3-4лв има да се продават Simple Smile

Не ви държа сметка, а казвам, че пресмятането което правите е грешно за формирането на цената в магазините. Надявам се, правите разлика.
На пазара има козунаци от 3 до 18 лева, като високата цена изобщо не е гаранция за качество, както и това, че козунака е бутиков ( на дадена марка ) то той ще е перфектен!
По същия начин днес беше и ситуацията с агнешкото за Гергьовден - цените хвърчат нагоре, а за качеството не се споменава и не се знае.

# 438
  • Варна
Търся адвокат, който е много добър в сферата на неправомерно нахлуване в чужд имот и нанасяне на имуществени щети и евентуално кражби от имота.

# 439
  • Варна
Аз делих бизнес и имущество с бивш (вече) съдружник. Доволна съм от адвокатката, която ме представляваше тогава. Ако желаеш, мога да дам име на ЛС.

# 440
  • Варна
medeamona, благодаря!
Ще изчакам още малко.

Колело преди месец купихме от Нико байкс.
Самият собственик на магазина ни обслужва, защото той и си работи в магазина.
Момчетата в сервизната част също работеха, като явно сервиза им е добър и търсен, защато имаха и чакаща ги работа.
Ние купихме колело на drag и в този магазин имаше много по-голям избор отколкото във фирмения на марката, в който и отношението беше не 0, а -100!
В Нико ни казаха и след месец да отидем с колелото на проверка изисквана заради безопасността, което в друг магазин до сега не са изисквали нито дори споменавали.

В новия на ъгъла на Сливница и Пирин често виждам хора вътре. Явно и той е зареден и с добра консултация или просто удобна локация.

# 441
Около 10 лв.сметнах два козунака домашни -мин. год., без ток, вода, защото тях не мога да сметна Simple Smile Обаче и в купешките от 8 лв.не се знае дали има пр.мл.яйца,..какво има всъщност.
За продавачката на колелета, ако бях аз в ситуацията, на тръгване щях да пусна язвителна отрезвяваща забележка и да си врътна гърба , без да дочакам отг.

# 442
  • Варна
Дайте съвет къде да търся ресни за врати против влизане на мухи. Всякакви модели и варианти ме интересуват, а нямам спомени някъде да съм виждала Confused

# 443
По вулканите и подобните домашни потреби съм виждала от пластмасови пластинки. Струва ми се че на хоуммакс пък  видях от пластмасови меки ленти, като онези старите. Там Бяха на цена до десет лева.

# 444
В Джъмбо съм виждала ресни за врата.

# 445
За бельото аз съм доволна от Роксимата. Имам памучен сатен на 10 г и не е мръднал.  Както разбира се и други комплекти, от всичко до сега съм била доволна.

# 446
  • Варна
За олекотени завивки се питаше-купувам на роксима 100гр/кв.м.
Доволна съм и освен техните размере шият по поръчка като всеки месец до 5то число приемат индивидуални поръчки за текущия месец.
Питах и в сладък сън, но нямат по-тънки от 150гр/кв.м, които са и пух, а не вата и още по-дебели се усещат.
Ние не можем да спим с дебели завивки та тези на роксима са ми страхотни.

# 447
Някой питаше за клинчета за момичета. Днес видях в Гранд Мол вТера Нова и Зара всякакви цветове, дължини, размери.

# 448
Момичета освен във фиола къде другаде може да се купи рокля до около 50 лв. Трябва ми за повод. Simple Smile

# 449
За продавачката на колелета, ако бях аз в ситуацията, на тръгване щях да пусна язвителна отрезвяваща забележка и да си врътна гърба , без да дочакам отг.

Напоследък много често казвам: Всеки отговаря за себе си.
Това, че някой не е на ниво, каквото очаквам, не означава и аз да свалям моето.
+ Не желая и детето ми да асоциира една прекрасна покупка, каквато е колелото с подобни грозни реплики... които едва ли биха отрезвили въпросната “дама”
Не съм и аз тази, която ще я учи как се прави бизнес...
Човек, който не разбере мълчанието ви, няма да разбере и думите;)

Общи условия

Активация на акаунт