На пазар във Варна - тема 63

• 37 183
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia
Здравейте,бихте ли ми казали дали има магазини за пчелни продукти в района на Колхозен пазар?

# 541
Магазин за пчелни продукти има до ритуалната зала. Иначе на Колхозния пазар на няколко места където съм виждал да продават мед и пчелни продукти. Но то зависи какво точно търсиш.

# 542
  • Варна
В парк "Възраждане" има ли някакви атракции?
Има люлки, пързалки, катерушки, барче с ел. колички с левчета. Има и велоалейки с рампи.

В парка в Младост, до ледената пързалка, има езерце с водни колела (ако са го напълнили вече с вода).

# 543
Имам още една молба. Може ли да препоръчате школа за деца 4+ за танци, не спортни, а латино или модерни.

# 544
  • Варна
Откъде мога да закупя спирт за горене?

# 545
Момичета,някоя от вас да знае къде мога по-евтино да си изкарам  медицинско за работа и презаверка на здравна книжка,че ми сервираха едни цени....

# 546
  • ВАРНА
От магазини Елба,Вулкан,Практикер, строителни магазини,за бояджийски материали...

# 547
  • Варна
Може ли някой да ми препоръча добра марка за велосипед за 4+ г дете. И съответно магазин.

Ние купихме от Нико байкс на ъгъла на бул. Ген. Колев и ул. Македония. Консултираха ни адекватно. Взехме Драг, точно за 4 годишно дете.

# 548
Имам още една молба. Може ли да препоръчате школа за деца 4+ за танци, не спортни, а латино или модерни.
Е, те латино са част са спортните танци. Иначе съвременни танци и модерен балет има в Creators Dance Center и Огледало.

# 549
  • Варна
Знаете ли лаборатория, която прави бързи антигенни тестове за ковид и работи в неделя?

# 550
  • Варна
Знаете ли лаборатория, която прави бързи антигенни тестове за ковид и работи в неделя?
Лаборекспрес
"
Работно време за взимане на PCR :
7:00-17:30ч ПОНЕДЕЛНИК- ПЕТЪК на ул. Брегалница 4.
СЪБОТА от  7:30-11:30ч
Резултати в деня на изследването. Издават се на английски .
НЕДЕЛЯ от 8:00-10:30 ч  дежурна лаборатория “Лаборекспрес 2000”.

И антигенни  правят 25 лв.

# 551
Откъде купувата качествени памучни мъжки тениски с яка тип Лакоста? Българско или турско производство по възможност.

# 552
Е, те латино са част са спортните танци. Иначе съвременни танци и модерен балет има в Creators Dance Center и Огледало.

Имах предвид да е нещо лежерно и неангажиращо, смес от зумба, салса елементи, латино ритми. Тренирала съм много години професионално спортни танци и точно заради това не искам да я записвам на такива, а нещо за удоволствие.
Благодаря за предложението. На познат дъщеря му е треньорка в Creators, изобщо не се сетих.

# 553
  • Варна

LeoVita , благодаря!

# 554
  • Варна
Здравейте, бихте ли ми препоръчали, добър сервиз за ремонт на лаптопа ми.

Общи условия

Активация на акаунт