На пазар във Варна - тема 63

• 36 091
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
От Берьозка купувам само бонбони, те няма как да се развалят Grinning И сельодка под шубой, не съм имала проблеми до сега.

# 661
От Берьозка купувам само бонбони, те няма как да се развалят Grinning И сельодка под шубой, не съм имала проблеми до сега.

При селедка под шубой проблем е, че количеството селедка е постижение на микроелектрониката. На тази цена можеше да не я търсим с лупа под шубата Simple Smile.
Купувам и зефир в шоколаде от сладките неща. Няколко вида съм купувала от него, винаги е на ниво.

# 662
  • Варна
От берьозка купувам доста неща. Бонбоните са ми хит, пелмени често, сьомга за супа замразен набор. Водка и веднъж даже хайвер си позволих Blush Вкусът си е баш руският. А пушената им скумрия е най-добрата на пазара (за нашия вкус)
Със салатите не съм имала проблем - сельодката под шуба съм уцелвала винаги хубава.

# 663
  • Варна
Преди време купувах бонбони, но и те не са като от едно време- Альонка, Мишка косолапьи. Нищо на фабрика Червения октомври няма предишния вкус.

# 664
  • Варна
Аз Мишка косолапый  не помня като вкус, но Каракум бонбоните.... малиййййй точно както ги помня Yum

# 665
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали шивач на тента за шатра? Благодаря Ви предварително! 🍀

# 666
  • In transit
Ужасни неща за тази Манастирска. Баща ми мина заради нея същата процедура миналата година, пак в Темелков. Явно са на процент.

Ох, то да беше само манастирска...
Мъжът ми попадна в същия капан. Димитрова от военна болница(има кабинет в окръжна) му направи направи колоноскопия (Без упойка, тъй де, пропуснали.... А и той бил мъж...). Казала му предварително че ще махне ако види полип, но не го махнала. Не бил за махане, можел да изчезне сам (?!?) . След половин година да отидел пак за колоноскопия... Директно го изстрелях при Мерджанов. Той маха всичко каквото види. Ненапразно е завеждащ на гастрото в окръжна и знае че полип сам няма да изчезне.
Упойката за колоноскопията не се поема от ЗК, заплаща се отделно. Може би е трябвало да го питат, но повечето мъже, които познавам са им правили без упойка и казват, че не е проблем.

# 667
  • Варна
На баща ми му направиха колоноскопия в Терапията без упойка, макар че той искаше, но поради други причини беше без упойка и за него последното нещо, което може да се каже, че е било безпроблемно.
Честно да ви кажа, плаках заради това.
Не искам да плаша някой, като предавам думите на баща ми, но ВИНАГИ с упойка.

# 668
Моля за мнение! Мой приятел (50 год), който не живее в БГ е тук в момента и има нужда от лекарски преглед. Описва следното: Боли ме гърба от дясно на гръбнака, болката минава отстрани и преминава отпред под дясната гърда. В допълнение има и болка долу в ляво в слабините + еднократно кръв при изкашляне. Той няма личен лекар тук и не знае какъв специалист да търси за тези симптоми - гастроентеролог, невролог или друго...? Моля ви за насоки!

# 669
Упойката за колоноскопията не се поема от ЗК, заплаща се отделно. Може би е трябвало да го питат, но повечето мъже, които познавам са им правили без упойка и казват, че не е проблем.

Микки
Тук не става въпрос за пълна упойка, става въпрос за едно дето се вкарва венозно да не  боли като надуват червата. В окръжна( понеже аз ходих да уреждам на майка нещата, пък и по-късно сама минах колоно и гастро заедно, мержданов ми обясни надълго и нашироко какви се правило - Слагали им леко успокоително венозно, да ги отпусне но да са в съзнание, то се изписвало по здравна каса,... а пълната упойка по желание не е по здравна каса) . Но дори онова да те отпусне  на мъжо не са му сложили при Димитрова във военна. Той има кошмарен спомен от него преживяване. Каза, че после при мерджанов като му махали полипа било песен.
Извинете за о***аната история, ама друго си е човек да знае. Питай патило...

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 12:26 от _re_ge

# 670
  • Варна
Здравейте! Преди няколко месеца бяхте препоръчали ремонт на чанти до пазар Чаталджа. Може ли пак да ми припомните къде точно да търся! Благодаря предварително.

# 671
  • Варна
От Чаталджа тръгваш надолу по Марин Дринов. Първата пресечка вдясно, ако не се лъжа това е Столетов. Пада се  блока зад този на Елитис. В стаичката на първия вход на блока има обущар, който прави и това. Мисля, че за него бяхме говорили тук.

Приятеля чужденец според мен да посети невролог, но това изкашляне с кръв също може да наложи и белодробен. Вероятно и снимка.

# 672
  • Варна
Ако не бъркам темите наскоро май се коментираха тук турски стоки и видях, че подготвят магазин близо до парк Възраждане.
Скрит текст:

# 673
Относно оплакванията , може да е жлъчна криза, гастроентерология, но пък има и допълнителни симптоми...

Искам да купя по-голямо количество пълнители за химикал/к/и - от белите , по - дебелите, дето са за по-скъпите химикали.Освен Офис 1, където са скъпи, някъде да сте виждали, зная, че и в Метро ги има...Търся добра цена.

# 674

Общи условия

Активация на акаунт