Родителите му го излъгаха и го заробиха с кредит

• 10 435
  • 370
  •   1
Отговори
# 150
Писала съм, че е мой, защото и двата са си лично на мама и татко прехвърлени, без братя, сестри и братовчеди. И затова знам, че ще бъдат мои.
Може и да бъде, но още не е . Технически.
Тъжна работа.

# 151
  • София
Ама, как мятате очаквания на чужд имот?
Ако иска майка ми ще си продаде нейния и ще си отвори спасителен център за колорадски бръмбари.

Всъщност разбрах. На тях им е прехвърлен, ти чакаш същото.
Да са живи и здарви бабите и дядовците, че са градили и са се смазали от работа да ни очуват и да ни дадат нещо в ръцете! От някои даже и хора е станало....

# 152
Ох, мое значи на нотариалният акт да пише моето име.
Това е мое. Другото е чуждо, па макар и на мама и на тате.
Няма проблем, дори да го подарят на комшиите, както казах, аз не съм се набутала там и ми е все едно.Но поне не са ми мрънкали да се бъркам за всяка повреда.

# 153
Ох, мое значи на нотариалният акт да пише моето име.
Това е мое. Другото е чуждо, па макар и на мама и на тате.
Няма проблем, дори да го подарят на комшиите, както казах, аз не съм се набутала там и ми е все едно.Но поне не са ми мрънкали да се бъркам за всяка повреда.
Докато беше твое изведнъж стана "няма значение'' (търкалящо се човече). И не ти е все едно дори и за чужд имот. Имаче нямаше да пускаш тема.

# 154
  • София
Да, де. Разбрахме, че съвсем наготово чакаш. Битовизмите и текущите разходи са си тяхна грижа.
Имот с тежести за ко тий?

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 17:04 от Ms.Gorgeous

# 155
Набутала ? Ти ли ? С какво си се набутала ? Това са неговите пари от неговата заплата. Като ти идва беден, търси по-богат без роднини.

# 156
Ох, стига сте разчитали на някакви имоти след нечия смърт. Хората живеят доста дълго, докато наследиш ще си станала на 50 години, а дотогава как и къде ще гледаш свое семейство? Баба ми е на 95 и си е кукуряк жената. Simple Smile

# 157
Да, де. Разбрахме, че съвсем на готово чакаш. Битовизмите и текущите разходи са си тяхна грижа.
Имот с тежести за ко тий?
Тяхна грижа? Не е съвсем така, като живеят в едно домакинство и всеки месец се очаква тя да покрива недостига, щото... кредитът нали.. Жал ми е за внука, доверил се е, но ако Ани й писне и го зареже, ще си седи сам при баба, а наглата му майка ще му пълни главата как не го е оценила и колко си е по-добре сам... С баба, де.

# 158
Ще си чакат на по 40+ набутани в панелката да стане Тяхна. А за да е такава, ще трябва да погребат майки, бащи, баби...

# 159
  • Варна
Предпочитам родителите ми да са живи, здрави и с акъла си още доста години. Имотите няма да избягат, нито ще ми запълнят тяхната липса.

# 160
Той и принц Чарлз чака 50 години да наследи панелката в Уиндзор, а сега му намекват, че по-добре да бъде прескочен и да я наследи синът му. Тежък живот. Anguished

# 161
  • София
Като чета тук темите и сериозно се замислям дали въобще да имам деца, въпреки, че и вече съм дърт. Ужасно меркантилни, лишени от чувства, материално зависими същества за които смъртта на прародител и родител може да бъде печалба, защото това което искат да притежават никога не е достатъчно

# 162
  • Варна
Такива ще са, ако ги възпиташ така.

# 163
Набутала ? Ти ли ? С какво си се набутала ? Това са неговите пари от неговата заплата. Като ти идва беден, търси по-богат без роднини.
Не ми трябва богат, въпроса е, че все го упрекваха, че взимал голяма заплата (в техните очи 1000лв са много голяма заплата), а нищо не почвал, макар че живеел там.Откакто баба му съвсем не е добре с главата няма да ви казвам колко мълчалив и изнервен е станал, работата не върви, фирмата смени 100 пъти собствениците и, заплатите ежемесечно вървят надолу. А те продължават да искат още и още.Даже и майка му подмята, че като остарее трябва да я гледа, понеже тя гледала него.И друго се сетих, бабката не веднъж е казвала как на някакви нейни братовчеди стегнала етажа да живеят и една стотинка не искала, постоянно натяква, че това е нормално и не вижда нищо нередно.

# 164
Като чета тук темите и сериозно се замислям дали въобще да имам деца, въпреки, че и вече съм дърт. Ужасно меркантилни, лишени от чувства, материално зависими същества за които смъртта на прародител и родител може да бъде печалба, защото това което искат да притежават никога не е достатъчно

С това отношение, и да мислиш, и да не мислиш..? 😁
И заплахите за Околовръстното... къде ли си усвоил тези фини маниери?

Общи условия

Активация на акаунт