Интензивна и ефективна хидратация с Mixa Hyalurogel! Спечелете комплект за грижа за кожата

• 12 621
  • 334
  •   1
Отговори
# 60
Не ползвам нощен крем, но много бих искала.

# 61
До сега не съм използвала нощен крем.Вечер само почиствам лицето с мицеларна вода.

# 62
  • Враца
Рядко използвам нощен крем, а се се каня да започна редовно, но това е като с диетата, все отлагаме. Иначе правя маски веднъж месечно, нанасям хидратиращ крем след измиване на лицето всеки ден.

# 63
Да, използвам нощен крем. Рутината ми включва задължително през деня слънцезащита, а вечер освен нощен крем (на определени места, защото кремът е срещи пигментни петна) и доста добра хидратация с друг крем.

# 64
От години ползвам дневен и нощен крем за хидратация, като се стремя да са от една марка .Винаги преди нанасяне - почиствам кожата с лосион или тоалетно мляко.

# 65
Не използвам нощен крем, но напоследък все повече се убеждавам, че трябва да започна. Иначе ползвам дневен крем съобразен с моя тип кожа.

# 66
  • София
Рядко ползвам нощен крем, иначе ежедневно хидратирам кожата си с дневен.

# 67
  • София
Да, използвам нощен крем за лице.
Задължително измиване вечер и премахване на грима. Ползване на дневен, нощен и околоочен крем.

# 68
  • Ямбол
Нанасям нощен крем след почистване на лицето, като преди него нанасям и серум.

# 69
  • на последния етаж
Да, използвам нощен крем. А рутината ми включва още и серуми, маски, както и редовно почистване, добра хидратация (включително пиене на много вода) и винаги слънцезащита.

# 70
Вечер почиствам кожата си с мицеларна вода, нощен крем.
Сутрин измивен гел и дневен крем. През слънчеви дни ползвам и   UV защита .
Пия  много течности и се старая да спя поне 8 часа нощем.

# 71
  • Wonderland
Използвам нощен крем, както и мицеларна вода преди това. От време на време серуми и маски слагам. Имам проблем с пигментация на места и поради тази причина слагам винаги слънцезащитен крем. А сега заради бремеността съм още по стриктна. Пия много вода и гледам да не бъда недоспала.

# 72
  • София
Сутрин измивам с гел и нанасям серум, в топлите дни следва и слънцезащитен крем. Вечер отново измивам с гел, пръскам биологична вода от лавандула и нанасям нощен крем.

# 73
  • Велико Търново
Винаги почиствам лицето от дневните замърсявания и грим, след баня нанасям нощен крем. Обичам кожата ми да е свежа.

# 74
Всяка вечер ползвам вечерен крем,почиствам с мицеларната вода и сутрин нанасям дневен крем

Общи условия

Активация на акаунт