Интензивна и ефективна хидратация с Mixa Hyalurogel! Спечелете комплект за грижа за кожата

• 12 624
  • 334
  •   1
Отговори
# 75
Споделете с нас дали използвате нощен крем във вашия ритуал за грижа? Какво включва цялата ви рутина, за да запазите кожата си млада и подхранена?
Да, използвам нощен крем.Слагам след почистване с тоалетно мляко и измивен гел.Сутрин обтривам с розова вода, след това слагам дневните кремове, а сега вече и слънцезащита отгоре.

# 76
Използвам нощен крем. В грижите за кожата залагам на доброто почистване и след това намазване с подходящите кремове, осигуряващи добра хидратация.

# 77
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Нямам никакви нощни кремове, най - много използвам дом. кисело мляко и яйчен белтък с мед. Може да пробвам и нощно кремче, ако ми понася на кожата бих ползвала. Досега използваните кремове не ми понасят, получавам зачервяване и пъпки. Домашно приготвяните са супер за сега.

# 78
Рядко използвам нощен крем. Повече използвам дневния крем за хидратация и почистване на лицето.

# 79
Използвам нощен крем. Почиствам и хидратирам кожата.

# 80
Използвам нощен крем на Миска, серум за лице и олио за лице за нощната рутина, също и околоочен крем.

# 81
  • Вдън горите тилилейски
От няколко години използвам и нощен крем.
Рутината ми включва:
- почистване с измивен гел и розова вода
- серум
-дневен/нощен крем
-периодично маска за лице

# 82
Винаги завършвам с нощен крем в ритуала си за грижа за кожата.
 Цялата ми рутина, за да бъде кожата млада и подхранена, включва: двустъпково почистване - маслено и с измивен гел, серум с хиалуронова киселина, флорална вода, дневен крем, слънцезащита, вечер отново почистване и нощен крем.

# 83
Всяка вечер почиствам лицето, слагам околоочен крем и нощен крем. Сутрин, ако много бързам, пропускам дневният крем.

# 84
Да, използвам както дневен, така и нощен крем. Харесвам и в момента използвам дневен крем с марката Mixa. Много съм доволна от резултатите. Харесва ми аромата, меката текстура и усещането върху кожата. Преди да използвам крем почиствам лицето с измивен гел или с мицеларна вода, а също така напръсквам лицето си с термална вода.   

# 85
Не използвам специален нощен крем.
Гледам да се хидратиране достатъчно .

# 86
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Всяка вечер нанасям нощен крем, почиствам първо с мицеларна вода.

# 87
  • София
Използвам нощен крем. В грижите за кожата залагам на доброто почистване и след това намазване с подходящите кремове.

# 88
  • Велико Търново
Всяка вечер използвам нощен крем за лице! Преди него почиствам лицето си и измивам винаги с хладка вода. Задължително употребявам козметични продукти според типа на кожата и сезона.

# 89
Вечер почиствам кожата си с мицеларна вода ибнанасям флуид преди сън.
Сутрин използвам измивен гел, дневен и околоочен крем. Опитвам се да пия много течности и да консумирам повече плодове и зеленчуци.

Общи условия

Активация на акаунт