Модни консултации - 54

• 55 504
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте. Дъщеря ми много хареса  дънки- висока талия, широк крачол. Обаче не мога да се възприема. Все още ли са актуални тези модели?

# 136
Да, много актуални.

# 137
Капсулен гардероб за всеки означава нещо различно. Не е непременно по 1, 2, 3 от нещо. Харесва ми идеята на капсулния гардероб - помага за носенето на наличните дрехи, а не при пълен гардероб, а аз да чудя какво да облека. Откакто започнах да прилагам система, вече нямам този проблем. Тоест, вдъхновяващ е, но за мен например е до момента, в който всички (почти) дрехи могат да се съчетават една с друга или всяка дреха може да се съчетае в поне няколко екипчета. В бройките се ограничавам с оглед на мястото което имам за съхранение, а то не е голямо, но и стига за доста повече от 3 или там колко. Примерно за обувки вече нямам място и ако купя чифт, трябва да разкарам чифт. Мястото ми за дънки също е на предела на капацитета си, но има няколко чифта за махане, та им търся заместител и т.н. Изобщо не е задължително да се влиза в някакви официални рамки по отношение на капсулата и да се следват строги правила. За мен затрупването с парцали които не нося, не ми носи удовлетворение, точно обратното, затормозява излишно.

# 138
Моят гардероб е пълен хаос. Имам нужда от онези от предаванията, които идват, преглеждат и те карат да изхвърлиш поне половината неща.

Благодаря за сандалите, просто знам че тук се показват далеч по-елегантни и различни неща, но аз отдавна залагам на комфорт на краката, та колкото и да ми харесват, вече дори не купувам такъв тип обувки.

# 139
Здравейте. Дъщеря ми много хареса  дънки- висока талия, широк крачол. Обаче не мога да се възприема. Все още ли са актуални тези модели?
Актуални са много и страшно удобни.От друга тема четох,четох и се навих .Вече имам два чифта и чакам трети .Едните са черни отзад,отпред сини.Мъжът ми ме гледа учудено,приличала съм на Мишо Шамара,но свикна .В дупето стоят много добре ,и наистина няма такова удобно нещо за мен поне.Просто трябва да уцелиш своят модел.

# 140
  • София
Аз трябва да си потърся подходящ модел. Имам едни, но с тях съм точно като слон - огромно дупе и огромни крака

# 141
Пак стигнахме до чарлстоните, широките крАчоли и високите талии Simple Smile Високите талии са много удобни и са модерни от няколко години отново. Добре, че се разкараха ония ниски дето ти изпадат панталоните от задника с тях. Крачолите също започнаха да стават все по-широки.

# 142
Оох, като ученичка имах едни дънки - средно висока талия, уникално седяха на дупето!  И още от него надолу се разширяваха безобразно много.
Може би нещо такова бяха:

С мъка се разделих с тях, когато ми омаляха. Но пък от тогава подобно нещо не съм слагала. Сега така съм свикнала със скини дънките (а също и клиновете), че не си представям пак да обуя такава ширина Rolling Eyes

# 143
нямам капсулен гардероб

# 144
Оох, като ученичка имах едни дънки - средно висока талия, уникално седяха на дупето!  И още от него надолу се разширяваха безобразно много.
Скрит текст:
С мъка се разделих с тях, когато ми омаляха. Но пък от тогава подобно нещо не съм слагала. Сега така съм свикнала със скини дънките (а също и клиновете), че не си представям пак да обуя такава ширина Rolling Eyes
И аз имах такива, излязоха малко след като ластичните дънки станаха демоде Laughing моите ги скъсах от носене. На мен ми харесват, бих си купила пак, ако попадна на добър модел.

# 145
85% от времето в гимназията се носих с клоширани дънки, джинси, панталони, въобще не възприемах стесняващ се крачол, а прав - с много уговорки.
Обаче много се мърляха и ръфаха подгъвите. А като завали, като се намокри този крачол и зашляпа по краката - голяма гадост. Зиме - вятър вее необезпокояван отдолу. Та, колкото и голям сантимент да имам към тях, мисля, че няма да се възползвам от текущата вълна.

Колкото до идеята за капсулен гардероб - страшно ми харесва. Бях започнала да мигрирам малко по малко към такъв. Започнах да забелязвам как стоят цветове и кройки, към какви дрехи все не посягам, към кои посягам, когато съм без вдъхновение (т.е. са ми сигурен комфортен избор). Разчистих доста, потествах комбинации в свободното време, приготвих се за следващия сезон и... дойде пандемията. Оттогава работя изцяло от вкъщи и спрях да имам представа от какви дрехи имам нужда (с изключение на клин и тениска), затова временно съм позамразила процеса. Е, все още разчиствам и допълвам с по нещо и мечтая, де.

От чанти не разбирам.

# 146
Не знам какъв ми е гардероба, но в 90% от дрехите ми могат да се комбинират. Много рядко купувам нещо, което не може да се комбинира с наличните ми дрехи.
Последно в миг на умопомрачение си взех такова яке и сега седи в гардероба и се чудя какво да го правя.

# 147
Дънки с такива крачоли последно гледах в hm и ми прилоша. Така се притесних, че няма да открия с тесен. 😅 Тези дънки ги ненавиждам от ученическите години още. Ниска талия не нося от години. Даже имам 3-4 чифта скини с ниска талия и наскоро ги обух вкъщи от сантимент. Може да съм 46 кг, но в това нещо приличам на бабек. И постоянно имах усещането, че ще ми паднат от задника, не знам как съм ги носила. Сега нося само два модела - скини с висока талия и крачол малко над кокалчето и mom.

Относно капсулния гардероб, моят е такъв, просто капсулите са от различни планети. 😅 Имам един огромен гардероб, може би около 4 метра, който е пълен с дрехи, плюс раклите на дивана. Обаче едно с едно не се съчетават и редовно купувам на копчето балтон. Да ми се чуди човек как го постигам като цветове почти не нося, а дрехите ми са предимно в черно, тъмно зелено и бяло за лятото. Но е факт, че нищо с нищо не се съчетава, бият се материи, стилове, кройки, абе пълен тюрлю гювеч. Но ми е леко на душата и ѝ правя гъдел като купувам неща само защото ми харесват, а с какво ще ги нося ще му мисля после.

# 148
  • Street of Dreams
Напоследък страшно харесвам обувките на Airsrep ( A. S. 98).Имаю едни стари боти, които обаче рядко съм носила. Тази зима си взех и ботуши. Красиви са, но съвсем не са толкова удобни, колкото изглеждат. Подметка та нещо ми идва твърда и при малко по-дълго ходене ме заболяват "възглавничките" на крачетата.

Сега съм си харесала два чифта сандали - много са им красиво моделите изобщо, но се страхувам да не стане пак така. Пък не са евтини.

Някой има ли наблюдения от марката?

# 149
  • в Кошера
Скрит текст:
Скрит текст:
И аз имах такива, излязоха малко след като ластичните дънки станаха демоде Laughing моите ги скъсах от носене. На мен ми харесват, бих си купила пак, ако попадна на добър модел.

Издължават силуета, скриват тук-там по нещо излишно, харесвам ги, но с идея-две по-прибрани крачоли и висока талия. Peace
Даже обмислям тези от доста време:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт