Модни консултации - 54

• 55 500
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Моята капсула:
Скрит текст:
Уффф, написах огромен, подреден, красив пост, какво за мен е базова чанта и какви типове трябва да имам в една капсула от чанти и форума заби (още в събота вечер) и ми изчезна цялото творение, за което загубих 45+ мин да го пиша и илюстрирам Sad

Та затова накратко:
1. Ежедневни офисни типове- аз обичам структурирани, изглеждат ми по "сериозни" и по "бизнес" и някак си оживяват и скучните, консервативни офисни визии. Държа да имам черна, светла неутрална и 1-2 цветни за акценти на монохромни визии.

2. Ежедневни неофисни - ГОЛЕМИ меки чанти и раници. Колкото по-големи, толкова съм по щастлива! Последните години не мога да си намеря хубава и голяма кожена раница, след като ми откраднаха последната и отказвам да си купя компромисна (ползвам лаптопската, фотографската и една на HUNTER, заради която никога повече няма да купя нищо друго на тази марка!). За път са най-комфортни големи и платнени, за да не тежат и да се перат лесно.

3. Кросбодита - чудесни и за ежедневни задачки тип - "в колата - от колата - тичай да вземеш децата" и за път, когато държа всички документи и карти да са ми пред очите и за вечерно излизане. В тази графа слагам и чанти за кръст, в които събирам телефон, кредитни карти, ключ за колата - тези за кръст ги нося и по диагонал и на рамо, далеч не винаги се препасвам като Балканджи Йово!

4. Елегантни, вечерни, чанти за повод. Имам и 2 клътча, които нямат верижки и не мога да си ги увися по себе си, случвало се е и да ги нося по изключение.

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 20:01 от Agent Provocateur

# 121
  • София
Тази блуза с какво бихте я съчетали? Панталон? Пола? Не съм с добре изразена талия, за сведение.

Може ли да добавиш и цветна снимка, че поне аз, нямам ясна представа каква е блузата откъм материя и модел.
Ето една, единствена е на светъл фон. Материята е кадифе с кожа. Не ми допада показаното съчетание с дънки.

# 122
  • София
Блузата е страхотна!
С тези дънки ми харесва. Виждам я добре с черен или лилав панталон тип цигара. Бих я носила и с пола от черна лицева кожа.

# 123
  • София
Блузата е страхотна!
С тези дънки ми харесва. Виждам я добре с черен или лилав панталон тип цигара. Бих я носила и с пола от черна лицева кожа.
Имам кожена права пола до коляното, но си мисля, че ще стане много коженото  близо едно до друго. С прав панталон ще пробвам как ще е. Благодаря за предложенията ✌🌷

# 124
Тази блуза с какво бихте я съчетали? Панталон? Пола? Не съм с добре изразена талия, за сведение.

Може ли да добавиш и цветна снимка, че поне аз, нямам ясна представа каква е блузата откъм материя и модел.
Ето една, единствена е на светъл фон. Материята е кадифе с кожа. Не ми допада показаното съчетание с дънки.

Блузата я виждам също с панталон тип palazzo (панталон с широк крачол). Нещо от сорта:

Иначе, на мен ми харесва така с дънки тип чарлстоун и висока талия Two Hearts

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 16:58 от Dewi D

# 125
  • София
Със свободен крачол ще се получи, понеже съм размер L на Зара и 42 при H&M. Хич не съм фиданка и трябва да се съобразя с фигурата си най-вече 😀

# 126
Агент, както и се досещахме малко, твоята капсула е голяма Grinning Красива и стилна, но има 2 капсули поне.
 За мой срам, онзи ден търсих какво е капсулен гардероб. Ми то бедна работа, от всичко по 3 Joy Та имате ли си капсули, малки или големи?

# 127
  • София
Аз трупам повечко, за да мога да избирам и накрая да нося малко.

# 128
Имах капсула преди години като бачках с дрес код. Гардеробът ми беше строго делови и общо взето всичко с всичко се съчетаваше без да е бездънен.
Сега имам от всичко – циркът е пълен.

# 129
Агент, както и се досещахме малко, твоята капсула е голяма Grinning Красива и стилна, но има 2 капсули поне.
 За мой срам, онзи ден търсих какво е капсулен гардероб. Ми то бедна работа, от всичко по 3 Joy Та имате ли си капсули, малки или големи?
Ooo, ама това е желаната капсула Simple Smile wishful thinking, както му викат местните, не че имам всичко, което искам да имам Grinning

# 130
  • Виена
Капсулният гардероб грам не ме вдъхновява, нямам желание да се огранича с малко и взаимно съчетаващи се дрехи. И без това трябва да се огранича предвид даденостите на фигурата, други ограничения ми идват в повече. Купих си жестока анти капсулна пола в зелено и кафяво от бенетон Simple Smile има две опции за носене, демек върти се.

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 20:47 от bombolino

# 131
Сандалите самоходки ми допадат и двата цвята, аз също бих се колебала. За мен не са бабешки...
Блузата в черно не знам как бих я носила, по- скоро не бих заложила на подобен модел +size с немалък бюст...такива блузи ме уголемяват.
Аз искам да ви питам дали имате впечатления за тези чанти:
https://bardoartworks.com/blogs/news/bardo-bag-6
За еко кожа идват малко скъпи, но пък са много красиви. Побутнете ме или ме откажете, моля Laughing

# 132
  • София
Аз имам наблюдение - нищо особено за цената си.

# 133
Абсурд капсула за мен.

# 134
Ако по някаква причина се наложи да имам капсулен гардероб, ще изпадна в тежка депресия.

Общи условия

Активация на акаунт