Модни консултации - 54

• 55 499
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте,
И аз в търсене на белите кецове за пролетта дълго време не успях да си харесам. В крайна сметка се спрях на тези Пуми от еко кожа. Моля, ако някой ги има да сподели мнение как са като качество, защото не съм имала Пуми, нося предимно Адидас и Найк.
Благодаря!

# 106
Може ДС то се вмиришат краката.

# 107
  • Пловдив
Моля, препоръчайте ми пивдигащ и визуално смаляващ бюста сутиен,  че чашка между Д и Е на височина 158 см не изглежда добре...Каквото съм пробвала от стандартните магазини е много компромисно.

# 108
Аз върнах едни бели кецове Пума и сега отново сме без обувки за щерката. Simple Smile И тя държи да са бели.

Аз съм вече в гледане за летни сандали.
Знам че на 90% от момичетата тук тези ще се сторят бабешки, но на мен ми трябва удобна обувка за цял ден на работа, свързана с ходене.
Колебанието ми е за цвета.
Тези

https://res.cloudinary.com/merchant/f_auto,fl_progressive,q_auto … 3875edb97b0fd.jpg

Или тези

https://res.cloudinary.com/merchant/f_auto,fl_progressive,q_auto … a11d4526c0915.jpg

# 109
  • София
Сандалите в бежово ми харесват много повече от сините.
Белите кецове със синьо също ми харесват

# 110
Офф и аз поръчах едни бели кецове на Vans, но не съм сигурна дали ще ги задържа, май искам подметката да е малко по-дебела. Тези са:

Ще ги пробвам и реша тогава, но и аз се оглеждам за друг модел.

Иначе и аз стигнах до заключението,  че ми трябват нови сандали и поръчах тези. Дано ми хареса как ми стоят, че много ме кефят, а и ми се струват удобни, като джапанчици Stuck Out Tongue Winking Eye

# 111
Офф и аз поръчах едни бели кецове на Vans, но не съм сигурна дали ще ги задържа, май искам подметката да е малко по-дебела. Тези са:

Ще ги пробвам и реша тогава, но и аз се оглеждам за друг модел.

Иначе и аз стигнах до заключението,  че ми трябват нови сандали и поръчах тези. Дано ми хареса как ми стоят, че много ме кефят, а и ми се струват удобни, като джапанчици Stuck Out Tongue Winking Eye

Зара са, нали? Много те моля, дай отзиви като пристигнат дали са за тесен, или широк крак.

# 112
Да, от там са Simple Smile Ще дам отзив като дойдат тези дни.

# 113
За широк крак са сандалите, то си им личи. И с каишката между пръстите, дано не е тежка подметката.

# 114
В търсене съм на бански.
Търся сайт/магазин за бански или от две части, или цял. Изискването ми е да НЕ Е бикина, а прашка/бразилиана.
В H&M има страхотни горнища, но пък долнищата са все широки и не нося такива.

# 115
В търсене съм на бански.
Търся сайт/магазин за бански или от две части, или цял. Изискването ми е да НЕ Е бикина, а прашка/бразилиана.
Не знам от кой град сте, но ако има магазини Немски център при Вас, препоръчвам да търсите бански в тях. Предлагат много хубави маркови и на евтина цена. Миналата година се сдобих с 4 чифта от тези магазини, а изобщо нямам нужда от бански.

Essentiall, на мен ми харесва модела на сандалите. На ден изминавам по 10 км и знам какво значи да си с неудобна обувка. Повече ми допадат сините. На 36 години съм, не съм бабка. Simple Smile

# 116
  • София
В търсене съм на бански.
Oysho за мен са царе на бразилианите, повечето им модели са с такива, , обаче на сайта им в момента са доста малко моделите бански.
Етам са другите, които препоръчвам. Харесвам ги много и са супер като качество.

# 117
В търсене съм на бански.
Oysho за мен са царе на бразилианите, повечето им модели са с такива, , обаче на сайта им в момента са доста малко моделите бански.
Етам са другите, които препоръчвам. Харесвам ги много и са супер като качество.
Еха, Ойшо ми харесаха! Мерси! От тук ще си взема бански, но нека отворят мола и тогава Simple Smile)

# 118
  • София
Тази блуза с какво бихте я съчетали? Панталон? Пола? Не съм с добре изразена талия, за сведение.

# 119
Тази блуза с какво бихте я съчетали? Панталон? Пола? Не съм с добре изразена талия, за сведение.

Може ли да добавиш и цветна снимка, че поне аз, нямам ясна представа каква е блузата откъм материя и модел.

Общи условия

Активация на акаунт