Модни консултации - 54

• 55 492
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Така е малко трудно, тъй като предполагам снимката не показва точния цвят. Изкарай всички блузки които имаш и почвай да налагаш.

# 91
  • Враца

Купих тази пола, много обичам такъв тип, защото са много комбинативни...но тук сега се чудя цветово с какво да я съчетая.
Бяло, черно, крем, лилаво, дънкова риза..............трябва да пробваш, струва ми се много лесен за съчетание цвят
Скрит текст:

# 92
Не знам какво става с форума,но ми забива за втори път при опит да постна капсулата си и съм кисела и нямам време да го пренапиша пак Sad

Затова слагам видео за "актуалните" чанти:

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 18:14 от Agent Provocateur

# 93
На мен ми няма 1 пост от преди малко. Не виждам причина да е изтрит. Исках да попитам хубави ли са дънките на Страдивариус?
От тук научавам за марката. Загледах този модел (който някой показа, и който пост също го няма вече):

Макар малко да ме притеснява колко висока е високата им талия. (Не искам да ми стяга под мишниците, все пак).
Искам симпли скини дънки, летни, светли, но не 100% изчистени. Т.е. като тези - леко скъсано, за закачка, но не твърде.

# 94
Моделът е със супер висока талия, а не просто висока. Страдивариус имат два вида.
Супер високата талия при мен покрива пъпа, а високата ми е точно до него.
158см съм

На дължина са ми точно до кокълчето.
Аз обожавам и купувам само дънки Страдивариус. Simple Smile)

# 95
  • Някъде там
Деси, полата може да я носиш с бебешко синьо, пудра, беж, бяло.
Аз съм на вълна раници, днес си харесах една зеленикава.
Мисля я още
В търсене съм на рокли Simple Smile

# 96

Къде я гледа?

# 97
  • Някъде там

Къде я гледа?
В едно магазинче за обувки близо до моята работа.

# 98
Моделът е със супер висока талия, а не просто висока. Страдивариус имат два вида.
Супер високата талия при мен покрива пъпа, а високата ми е точно до него.
158см съм

На дължина са ми точно до кокълчето.
Аз обожавам и купувам само дънки Страдивариус. Simple Smile)
Много благодаря за информацията.
А кой размер отговаря на 26 ?

# 99
Нямам представа какво е 26.
Моят размер е 34.
Ханш - 90см
Талия- 60/62см (ако съм подута преди цикъл 😀)
Кг - 48/9
Височина - 158см
Ако това ти помага... Simple Smile)

# 100
Оо, да, помага ми! Много ти благодаря!
Горе-долу същите мерки съм и аз.

Ами де да знам, на дънките, които купувам пише 26 Joy
25 е най-малкото. Но от други номерации съм С. Понякога и ХС.
Та да се ориентирам на тези кое ми трябва.

# 101
26 е 34. Аз нося 25-26, поръчвам 34 на Страдивариус.

# 102
  • Street of Dreams
И аз днес разглеждах за нови дънки, гледам в G Star, защото най-много ми харесват. Вече вървя към колекционер.

Обаче: Имам един и съш модел дънки, като едните са еластични а другите почти не са. Вторите са 100 пъти по-хубави от първите. Та днес ги сравнявах, за да взема от материята на вторите.

Един и същ модел, шевове, джобове, капси. Еднакви номера. Само държавата на производство и съставът се различават и на-вече това, че в еластичните едва влизам, а другите ми стоят перфектно и са ми удобни. Имат 1-2 см разлика...

Това преди не беше така при марката...Сега не знам като поръчам по навик - а от години ги поръчвам - какво ще дойде...

# 103
Нормално е. Имам същия случай с Levi’s. Едни и същи като модел и размер, само цвета е различен и състава на плата е различен , но е упоменато в описанието.

# 104
Питайте момичетата от темата за Зара да видите за какво иде реч там при дънките. 😅 Един и същ модел в 4 цвята и нищо общо като размери, там има по 2 номера разлика в цветовете. Свят им се зави да връщат. За мен това не е коректно, ако си читав търговец. Като виждаш, че различните платове са с различна спецификация, няма да ги произвеждаш като един и същ модел. И хайде, при Зара е разбираемо, там продаваха дънките по 15 лева на намаление, ама при G Star ми идва в повече предвид цените им.

Общи условия

Активация на акаунт