Модни консултации - 54

• 55 494
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Чантите за кръст,които се носят през гърди още ли са на мода?Мислих , че е са отминали.Търся черна с вериги,племенницата видяла някъде си и иска такава с вериги точно .

# 76
Никога не съм се влияела от това какво е на мода. Ако нещо ми хареса, тоест влюбя се, не ми дреме дали целия град, свят е с него или вече е демоде, За да ми хареса минавам три етапа: влюбване, пробване, макар че в 98% от случаите не греша, материя, някак съзнанието ми така е устроено, открай време, че 95% от нещата ми в гардероба ми се съчетават. Ако случайно ми мине през главата мисълта: С какво ще го нося?- значи не е моето и подминавам. Ако пък цената не ми е по джоба- преглъщам на сухо и продължавам, не търся заместители. Аз съм от работническата класа. Не съм принцеса. Но ако ми попадне нещото след 5 години и на приятна цена, което ми се е случвало, хич не го и мисля. Все още държа едни такива сандали за украса вкъщи, а ММ много се забавлява, дори и след 12 години. Много майтап отнасям, но толкова са ми на сърце, че никога не съм ги носила, но не ги и давам. Като цяло, явно повредата е в мен.

# 77
Чантите за кръст,които се носят през гърди още ли са на мода?Мислих , че е са отминали.Търся черна с вериги,племенницата видяла някъде си и иска такава с вериги точно .

Бобчи, това на пръв поглед ми изглежда подходящо. Предполагам, че и в сходните Страдивариус, Зара ще има подобни.

https://www.bershka.com/bg/%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8/%D0%B0%D0%BA … .html?colorId=800

# 78
Мда,за такова чанте ще иде реч.Мерси!

# 79
  • Австрия
Madame, други чанти/раници на Kipling нямам, но съм подарявала на племеницата ми и на свеки - тя е вече на достопочтена възраст и макар да е в много добра за годините си физическа форма, й е важно дамската чанта да е удобна, лека, компактна с достатъчно разпределения. По настоящем e с такава и споделя, че е много доволна. Въобще в този цвят и чантите, и раниците ми харесват. Моята е с размери B x T x H: ca. 27 x 19 x 33,5 cm, но Kipling имат най-различни. За девойка, мисля, средни размери и по-малки ще са подходящи Simple Smile
Качеството на Kipling като цяло, както написа и Миоки е много добро. Аз, а и свеки, племенницата също.. махаме маймунките - това е единственото, което не ни допада особено.. Wink

# 80
Чантите на Киплинг са симпатични и с идеално качество, само дето ми се струват една идея по- скъпи.

# 81
Много харесвам Киплинг, даже и с маймунките...Преди години изпадаха оферти в Амазон и портфейли съм си купувала. Но сега като им видя цените вече ме отказват. Станала съм една такава много избирателна на цени, като гледам какви количества дрехи и пр. се бълват всяка година, какво купуване пада, какви цени им търсят и се отвращавам от цялата тази индустрия. Не, че не съм консуматор и аз и то от харчливите, но много придирчива съм вече и на цени...

# 82
  • Австрия
Да, за чанти/раници от плат.. цената им идва малко повече. Но пък тук-там (amazon, например) все се появяват модели/бройки на прилична цена. Трябва по-често да се следи..

# 83
Бялата раница е страхотна! Би ли споделила от къде е закупена?

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 16:36 от bubanka

# 84
  • Виена
Ако трябва да избера една чанта за капсулен гардероб, то ще е тази. Аз чантички имам доста, последната година смятах, че съм си купила десет, но ако трябва да нося само една и да отива на всичко- тази ми е любимата. Платнените ранички на киплинг са ми много неглиже, може би защото виждам много млади хора да носят своите навсякъде без да ги сменят и те са придобили мърляв вид.

# 85
  • София
Ох, влюбих се! Точно такава чанта искам.

# 86
Държа чантата да има две дръжки, иначе се бърка много трудно в нея. Я си бръкнала я е паднала от рамото ти.

# 87
  • София
Много обичам чанти, но ако трябва да се огранича до 3 за ежедневието биха били тези модели:

1
2
3
a такава за вечерно фръц

# 88
Чантите са ми страст от много години. Някой в темата спомена, че една чанта може да преобрази дори най - стандартния тоалет, съгласна съм.
 Не е останал тип чанта, която да не мога да намеря в гардероба си. Опитвала съм се да е капсулен и верен на стила ми, но имам и някои импулсивни придобивки. Това е любимата ми ежедневна чанта.
А това е любимата ми официална чанта, която съм носила точно два пъти, за съжаление.

# 89
  • Пловдив

Купих тази пола, много обичам такъв тип, защото са много комбинативни...но тук сега се чудя цветово с какво да я съчетая.

Общи условия

Активация на акаунт