Модни консултации - 54

• 55 523
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Калина, не, не са. Широки са за лицето ти.
Външният край на стъклото трябва да свършва там където свършва веждата и да следва овала на лицето, рамката може да излиза извън контура на лицето, но не и стъклото. Поне според професионален съвет, за това как се избират подходящи очила.

# 181
# 182
Благодаря, че сте толкова бързи! Така безнадеждно се влюбих в тази рамка, че се опитах да пренебрегна факта, че виждам колко ми стърчат.

# 183
  • Street of Dreams
Напоследък страшно харесвам обувките на Airsrep ( A. S. 98).Имаю едни стари боти, които обаче рядко съм носила. Тази зима си взех и ботуши. Красиви са, но съвсем не са толкова удобни, колкото изглеждат. Подметка та нещо ми идва твърда и при малко по-дълго ходене ме заболяват "възглавничките" на крачетата.

Сега съм си харесала два чифта сандали - много са им красиво моделите изобщо, но се страхувам да не стане пак така. Пък не са евтини.

Някой има ли наблюдения от марката?
Аз с 2 чафта боти, ботуши и 2 чифта сандали. Еми, ужасно красиви са и некомфортни, а главата ми не го побира защо?!? Имат цялата предпоставка да са разкошни за крачетата, но не са!
По веднъж на сезон обувам макс.

Още нещо - кожената стелка на сандалите се зацапва все едно съм ги носила с години!

Мхм, способна съм да се съглася. Наистина изглеждат много по-удобни, отколкото са. Ами да си ги държат тогава, ръчно направените обувки. За какво ми е да са вечни, ако ще ги слагам рядко. Ще си карам на Мустанг и Дизел в подобен стил.

# 184
Goddess, слагам 4 модела и се надявам да имаш опит с някои от тях. Изглеждат много удобни, но те и ботушите ми изглеждат удобни. Бях убедена, че ще си ги взема и в кафяво, но определено няма.

Ondine, първите три, които си показала са с еднаква подметка, подплатена с мекичко, аналогично на тези, които присъстват в гардероба ми.
Скрит текст:
Ето тези ги имам в три цвята  и са ми печелили най-много комплименти, не че толкова ме вълнува, но явно впечатляват, а за да ги имам в три цвята, явно са удобни. Подметката им е същата, както и първите три показани от теб. Имам и едни бели, но със същата подметка, които също са ми безумно удобни.
Четвъртите показани от теб, бях поръчала миналото лято, пробвах и върнах, ами нямат мекичко на стелката и ми бяха широки, иначе изглеждат добре.
Скрит текст:
Иначе за протокола, имам и тези, първите три са ми в топ 5 за удобство и красота.
Много удобни, но за жалост са 37 и се налага да ги продам, след последните ми перипетии с краката, просто ги пуснах за размяна/ продажба, но имам бежови със същата подметка, в 38 размер и много им се кефя.

Тези също много любими и харесвани, но както казах по-горе, не ми е възможно да ги нося.

Тези са мега яки и ще продължавам да ги мъча, дори и да ги нося веднъж в годината

Тези боти подарих на майка ми, искаше нещо, което да не се пързаля, супер доволна е

Тези маратонки ги имам в черно и в показания цвят, за жалост тези на снимката са 37 и се чудя какво да ги правя, но черните са ми 38 и не ги давам

Имам и още три чифта боти и три чифта кецове, но като цяло, предполагам, че стана ясно, фен съм на марката:bowtie:

# 185
Като ви чета, момичета, все повече се убеждавам, че е много трудно да направя капсулен гардероб. Трябва да си познавач си мисля. Моят гардероб е пълен хаос, харесвам, купувам, после му мисля. Преди много хвърлях и подарявах, но сега имам място и трупам, може да потрябва. В 90 % от случаите не ми трябва, ама... Капсулен ми е само гардероба с чантите. Сега въртя само три чанти и тъкмо щях да напиша, че са от световнонеизвестни марки и като ви прочетох установих, че едната е Киплинг, която марка изобщо не бях чувала, което птк отново потвърждава колко съм невежа. Само, че аз я купих от ВУ за 11 лв. Не знам, може и да е менте. Много ми е удобна, нося я само с кецове. Чакам лятото, за да нося любимите си рокли.

# 186
Момичета, пристигна ми колието. В действителност е много по-красиво!
Повече от доволна съм. Даже куриера се впечатли, стоя в коридора докато го пробвам и първият комплимент получих от него. Innocent Съз змийска плетка е, огъва се и ляга много добре. На всичко отгоре позволява носене в два варианта.
Heart Eyes

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 18:44 от Sysly

# 187
Много е ефектно, да го носиш със здраве!

# 188
Имала съм подобно колие, начупи се тази змийска плетка.

# 189
Имала съм подобно колие, начупи се тази змийска плетка.

Благодаря, kakx!

Още като поръчвах, бижутера ме предупреди, че не е препоръчително да се носи постоянно без да се сваля – къпане, спане…. Има опасност от пречупване при евентуално по-рязко огъване. Та, ще внимавам. Wink

# 190
  • Street of Dreams
Много благодаря за отделеното време, Годес. Всичките твои обувки много ми харесват и са в твой стил, аз също явно съм фен на дизайна им, защото от доста време разглеждам моделите им и повече от половината ми харесват. Просто имат характер. Между другото, тези първите високи боти също бях харесала като линия, но все още не мога да приема бота с отворени пръсти, просто не мога.
Като видях и онези с дебелия ток (третите от втория скрит текст) се сетих, че в някои сайт в уишлиста ми има и едни с тази подметка.

Може да взема едни, за да видя дали ще има разлика. Моите ботуши са с кожена стелка, която на пипане никак не е твърда, нито подметка та, но след един км става неприятно. Ще си потърся старите боти да ги разтъпча.

# 191
  • Варна
Здравейте!
Докато сте и на темата за чантите, да поискам съвет. Според вас може ли да се направи нещо за спасяването и освежаването на тази катарама? Честно казано, не знам как съм я съсипала толкова - чантата беше забравена в един кашон покрай преместване, ремонт, престоя в него няколко години, отгоре ѝ са били нахвърляни други неща... Много неприятно ми стана, като я открих вчера. Та, дали има някакъв шанс?

Скрит текст:

# 192
OnDiNe, това са и моите ботуши.
Както казах, не съм ги носила много. За моя крак щяха да бъдат по-удобни ако тока беше със сантиметър по-нисък. Но това не е недостатък на обувката, а на моя крак.
Но са много хубави Blush

# 193
ММ боядиса една подобна катарама на чанта на дъщеря ми. Оказа се, че боята не се е задържала качествено и пак има дефекти. Може би е трябвало и някакъв лак за запечатване след спрей боята.

# 194
Тайга, нямам идея дали ще се получи, но единственото за което се сещам е да се напръска катарамата с някакъв автоемайл лак като за кола, или нещо от сорта.
Но трябва хубаво да се облепи цялата чанта.

Общи условия

Активация на акаунт