Модни консултации - 54

• 55 515
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Скрит текст:
Goddess, слагам 4 модела и се надявам да имаш опит с някои от тях. Изглеждат много удобни, но те и ботушите ми изглеждат удобни. Бях убедена, че ще си ги взема и в кафяво, но определено няма.

Аз тази зима си купих също ботуши. Не са най-удобните ми, тъй като са със сантиметър по-високи от това, което предпочитам. Но ги харесвам.
Сега съм загледала тези, ако някой ги има моля за мнение

Аууу, разкошни са карамелените! Изобщо не ги мисли, а стреляй смело! Това са мултифункционални сандали, съчетават се с всичко и са мега удобни.
И кажи от къде са, че очите ми останаха!

# 166
  • София
Напоследък страшно харесвам обувките на Airsrep ( A. S. 98).Имаю едни стари боти, които обаче рядко съм носила. Тази зима си взех и ботуши. Красиви са, но съвсем не са толкова удобни, колкото изглеждат. Подметка та нещо ми идва твърда и при малко по-дълго ходене ме заболяват "възглавничките" на крачетата.

Сега съм си харесала два чифта сандали - много са им красиво моделите изобщо, но се страхувам да не стане пак така. Пък не са евтини.

Някой има ли наблюдения от марката?
Аз с 2 чафта боти, ботуши и 2 чифта сандали. Еми, ужасно красиви са и некомфортни, а главата ми не го побира защо?!? Имат цялата предпоставка да са разкошни за крачетата, но не са!
По веднъж на сезон обувам макс.

Още нещо - кожената стелка на сандалите се зацапва все едно съм ги носила с години!

# 167
Не знам какъв ми е гардероба, но в 90% от дрехите ми могат да се комбинират. Много рядко купувам нещо, което не може да се комбинира с наличните ми дрехи.
Последно в миг на умопомрачение си взех такова яке и сега седи в гардероба и се чудя какво да го правя.
Скрит текст:
Страхотно ти е якенцето.  Пролет и есен при смяна на сезоните ще си го износиш, и с панталон, и с пола спокойно може да се носи, освен с дънки.

Имам много, много подобно яке, но в цвят "капучино", да го наречем. Много е удобно и практично именно в преходните сезони. Отделно, е леко като перце. Едно от любимите ми е.

# 168
Цитат
Аууу, разкошни са карамелените! Изобщо не ги мисли, а стреляй смело! Това са мултифункционални сандали, съчетават се с всичко и са мега удобни.
И кажи от къде са, че очите ми останаха!

Снимката свалих от официалния сайт A.S 98.
Не съм ги търсила по други сайтове, откъдето да се поръчат. И на по-ниска цена, ако може Laughing
В about you предлагат марката, но точно тези не съм ги виждала.

# 169
# 170
Не знам какъв ми е гардероба, но в 90% от дрехите ми могат да се комбинират. Много рядко купувам нещо, което не може да се комбинира с наличните ми дрехи.
Последно в миг на умопомрачение си взех такова яке и сега седи в гардероба и се чудя какво да го правя.
Скрит текст:
Страхотно ти е якенцето.  Пролет и есен при смяна на сезоните ще си го износиш, и с панталон, и с пола спокойно може да се носи, освен с дънки.
Имам подобно, само че е с ревер и много си го харесвам. Занесла съм си го в работата и го нося вместо сако, защото ми е много удобно. През повечето време климатикът е на градуси, които не ме устройват, та ме спасява от хипотермия.
Скрит текст:
Към капсула се ориентирах в момента, в който осъзнах, че имам склонност да трупам безконтролно и клоня към синдрома „Плюшкин“. Не става лесно, но пък като изринах няколко чувала дрехи ми олекна. Оставих само това, което наистина нося и харесвам, и към него започнах да добавям.
Сега не ми се налага да стоя опулена пред гардероба с въпроса – „какво да облека!?“ и при налични стотици парцали, да не мога да окомплектовам един свестен аутофит.
В момента всичко е на закачалки – поли, панталони, сака…която и да хвана, автоматично грабвам към и нея базова блузка или тениска и съм готова.
Когато реша да пазарувам и да обновя, първо оглеждам, набелязвам и отивам на пазар с мися. Знам какво искам, пробвам и купувам.
Пести се време и нерви. Пари не съм спестила, купувам по-малко и по-рядко, но пък по-скъпи и качествени неща. Но ми е важно, че най-вече има ред.
Плата има лека лъскавина и това разваля фасона. Имам друго което е тъмно синьо и го нося непрестанно, но не е лъскаво и сякаш се комбинира с повече дрехи.

# 171
  • София
В какъв ценови диапазон са сандалите на марката?
Сандалите са 280-300 с намаленията. Не бих ги дала, още повече, че ми изглеждат някак опърпани.

# 172
В какъв ценови диапазон са сандалите на марката?
Сандалите са 280-300 с намаленията. Не бих ги дала, още повече, че ми изглеждат някак опърпани.
Искрено ме разсмя цената. Личното ми мнение е, че изглеждат много стари модели и като носени. Особено първия и втория чифт, показани от Сисли ме върнаха 10 години назад.

# 173
Калинката /да ме прощаваш, ама стрино не мога да се пречупя да напиша/, и преди 50 са били актуални за който харесва такъв модел и търси комфорт. Simple Smile Върху този тип се ходи като върху облак. Това няма късане и колкото по-стареят, толкова по-хубави стават.
Не аз ги показах, питах от къде се са защото ги харесах.

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 14:22 от Sysly

# 174
Скрит текст:
Страхотно ти е якенцето. 
Скрит текст:
Към капсула се ориентирах в момента, в който осъзнах, че имам склонност да трупам безконтролно и клоня към синдрома „Плюшкин“. Не става лесно, но пък като изринах няколко чувала дрехи ми олекна. Оставих само това, което наистина нося и харесвам, и към него започнах да добавям.
Сега не ми се налага да стоя опулена пред гардероба с въпроса – „какво да облека!?“ и при налични стотици парцали, да не мога да окомплектовам един свестен аутофит.
В момента всичко е на закачалки – поли, панталони, сака…която и да хвана, автоматично грабвам към и нея базова блузка или тениска и съм готова.
Когато реша да пазарувам и да обновя, първо оглеждам, набелязвам и отивам на пазар с мисия. Знам какво искам, пробвам и купувам.
Пести се време и нерви. Пари не съм спестила, купувам по-малко и по-рядко, но пък по-скъпи и качествени неща. Но ми е важно, че най-вече има ред.
И под двете мнения по подписвам! Това съм и аз, но все още имам проблем да изхвърлям наедро...

Ох, къде гледах лукове с тези якета.... ако си спомня ще се върна и ще постна!

Скоро гледах за първи път "Vampire Diaries" - ластични дънки, впити блузки, тясно яке, балерини или тънки токове - определено изглеждаше "неактуално"

Савова, сеtих се .... в края на това видео!

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 16:30 от Agent Provocateur

# 175
Моля ви, кажете ми, че това не са моите очила! След малко ще изтрия, моля да не ме цитирате.

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 16:31 от Стрина Калина

# 176
  • София
Не са. Супер "тежка" е тази рамка и те захлупва. Представям си ги на Силвена Роу, примерно, ако ме разбираш.

# 177
  • Варна
На мен рамката ми харесва,но сякаш са идея по-широки за лицето ти,а и скриват веждите,което аз избягвам.

# 178
Не, Стрина, не са твоите.

# 179
И от мен НЕ!

Общи условия

Активация на акаунт