Модни консултации - 54

• 56 084
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Всъщност, по темата с гривните, Cartier, имат точно такава, отворена.
Скрит текст:

Ех, не знаех че имат полу-окови Simple Smile Laughing

# 466
Сега сядам, съвсем забравих, че отправих запитване, но ви благодаря, момичетата за мненията ви! На сетовете ми допаднаха точно панталоните, че са едни широки, но не прекалено и че не описват дупето.
Освен с тези навити крачоли ми се струват подходящи и за сезона и за работа, поне моята го позволява и после за разходка например. Имам супер тънки глезени, мога да си ги обхвана с една ръка и си мисля, че ще ми стои добре такава дължина на панталон.

# 467
Честно казано не ми допаднаха нито панталоните, нито горницата или там каквото е това отгоре.
Фенка съм на късите панталони, но тези идват една идея по- къси, но пък ако си по- нисичка може да са ти по мярка. Другото което поне в моя гардероб няма място е цвета им. Също така ако планираш да ги носиш лятото виж каква материя са. По всяка вероятност някой изкуственяк.

# 468
Според мен, освен странната дължина, не стои добре и в областта на задника. Все едно манекенката е с памперс отдолу.

# 469
Мацки,
поръчах си тези, много ги харесах...
https://www.intersport.bg/jeni/damski-obuvki/damski-lifestyle/ne … -wl574flb_551135/
Можете ли да ми кажете с какво могат да се носят. Аз ги виждам само с дънки  и тениски в бяло, черно, зеленото и розовото от обувките.Но стилово освен тениска не знам какво да сложа на такъв тип обувка.
Червените чанти ми харесват всичките...много харесвам червено и трудно избирам между няколко неща в този цвят...Laughing
Сетчето в бяло много ми харесва...Подобни потници имах преди, харесва ми модела. Не е за всеки да, не бих казала, че и аз с моята фигура съм за подобни дрехи, но пък се харесвам и се чуствам добре. Скоро не съм виждала да има подобни модели в магазини...

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 11:15 от Анонимен

# 470
  • Пловдив

Давам идеи, ако ти хареса нещо цветово ще си го нагласиш.

# 471
  • София
Много приятен цвят.
Аз ги виждам с къса разкроена рокля в такава разцветка, както и с дънков сукман, подходящ цветово.

# 472
  • София
Аз ги виждам с малка розова чанта и всичко друго неутрално - светли дънки, светли тениски. О, може някое зелено сако.

# 473
  • София
О да, с един неутрален беж ще седят супер.

# 474
  • Street of Dreams
Keчър, наистина много го мислиш. Тази сутрин бях в едно златарско ателие и като видях хората какви неща искат от злато - ами то си е just for fun и никой не го мисли много. Видях златно биберонче  и златно малко момченце - подарък за рожба; висулка с диаманти РОЛЕКС (ха-ха-ха), лицето на Исус, тигри, лъвове, ланци, гравирани лица...ум да ти зайде. Пък гривната с винтовете си е много красива - то почти всичко на пазара си има някакъв протопип.

На мен ми обещаха такива джаджи за връзките на маратонките от бяло злато, но още не съм измислила дизайн. Онези са по-красиви, но хващам първата примерна снимка.

Глупост е, но защо пък не.

ПС не харесвам и не нося злато, но процесът на леене и изработване е величествен - бих могла да гледам цял ден.

# 475
  • София
Аз също жълто злато не обичам. Имам само един елемент - синджирче, сърчице и бебешките обечки.
Наскоро позлатих едни сребърни, които не ми бвха любими, за да си пасват на едни очила с жълто лого, ама... пак не се възприемам.

Голяма краста е тази тема. Grinning

# 476
Много ви благодаря за идеите...Много имам да уча още...не мога да се пречупя с роклите, саката и подобни маратонки, за мен не са кецове, някак не ми се струва подходящо. Но ще следя снимковия материал тук и ще опитвам да разчупвам.
Чантите са страхотни, оглеждам се и аз за нова, една ментова много харесах, пепел от рози също, то ще се окаже, че биха подхождали на новите New Balance.

# 477
Някой има ли такъв или подобен модел на Liu jo, за да каже дали си отговарят на размерче?

# 478
Щях да правя постове с най-известните модели на известните, които всеки копира, репликира, дубликира, етц.

Ще почна със Celinе... пък вие си помислете колко силно подобни чанти сте имали. Апропо - една марка, която въпреки бруталните си цени и популярност не може да бъде обвинена, че фирменото лого по чантите и се вижда от другата страна на улицата!

CELINE Bags
https://www.celine.com/en-us/celine-shop-women/bags/?gclid=Cj0KC … HMewaAk1fEALw_wcB
Скрит текст:

PS Моля ви, напишете поне един пост след мен - днес имам повече свободно време (и болно дете), та мога да си позволя да пусна няколко поста, но не могат да са поредни!

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 01:42 от Agent Provocateur

# 479
Agent Provocateur , твоите постове винаги са информативни и интересни, така че с удоволствие ще ти съдействам, щом си в настроение за писане Simple Smile. Признавам си, че чантите не са ми особена страст и общо взето ги избирам на принципа "да събира поне А4 , да не е нещо прекалено взискателно и по възможност в някакъв неутрален цвят". Обичам чанти от сравнително мека естествена кожа и си признавам, че не съм притежавала никаква маркова  (т.е. от извесна марка) чанта. Друго изискване на което държа е да не са с натрапчиво брандиране.
Дълги години тази основно ми служи вярно. От български производител е. Сега съм подкарала тази за настроение.

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 18:47 от pep_si

Общи условия

Активация на акаунт