Модни консултации - 54

• 56 055
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Моята е голяма 35/25, ама ме е срам да ви я снимам цялата, че е за смяна.
Grinning

# 526
Не са въобще от изкуствена кожа Фурлите. Нося от много години почти само от тази марка, същите са си. Експлоатирам ги здраво, имам модели от преди 10 години, не са мръднали почти, освен около дръжките. Дръжки с шалове не увивам никога.

# 527
Зависи от метала, имам голяма със двоен синджир отстрани на дръжката, не я нося със светли дрехи- няма изпиране.
Имам и две малки със златист- те не боядисват.
Не бих си купила чанта с дръжка изцяло от синджир, не ми се струват удобни за рамото.

# 528
На мен ми останаха очите в тази чанта. Какъв е модела?
Със сигурност няма да мога да си купя оригинала, но ако намеря нещо сходно.

# 529
Много красиви!

Ако въпросът е към мен, написала съм, че търсих такава с кожени презрамки отгоре. Simple Smile
Към тези, които имат опит с такива е Simple Smile
Аз ги харесвам. Имат си кожена част в средата при рамото. Често се срещат и модели, които имат по две кожени дръжки на веригата, за да може да се нагласи на две дължини, което е много готино. Едната дръжка долу и става дълга или кросбоди, с двете дръжки горе става да се носи в ръка или къса на рамото.
За мен 22-25cm на 18-20cm е идеална чанта и не ми дребнее. Обаче и да е по-мекичка. Не тези, които са твърди като ковчежета, те са по-проблемни.

# 530
На мен ми останаха очите в тази чанта. Какъв е модела?
Със сигурност няма да мога да си купя оригинала, но ако намеря нещо сходно.

Води се Loewe Wooven Leather Basket Bag, измислили са как да оползотворяват изрезките от кожа.

LOEWE Surplus Leather Woven Basket Bag
https://www.instagram.com/explore/tags/loewesurplus/
https://www.instagram.com/p/CMWfc2kK9nS/?igshid=16vimeby0b9e4&am … 0PUFBQUFBR0NNY21N

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 06:35 от Agent Provocateur

# 531
  • в Кошера
Усмихнахте ме сутрешно!
Подобна "кошница" грабнах от Юск, за съхранение през сезон Терасос. Peace

Скрит текст:

# 532
Усмихнахте ме сутрешно!
Подобна "кошница" грабнах от Юск, за съхранение през сезон Терасос. Peace

Tyra, ти неведнъж си доказвала в тази тема, че имаш вкус съизмерим с този на дизайнер! Hug Kошницата ти е разкошна и на твоя място бих си я грабнала и завела до Прованс - купуваш кроасани и багети и редиш Wink

Като казахте "2 кисели млека и няколко франзели" в чантата пък аз ще ви покажа моята "пазарска" дамска чанта, не че тук ми се случва чудото да имам само чанта, но да нямам кола...
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 16:32 от Agent Provocateur

# 533
Агент. И моята любима чанта е такава. Много искам същата в светъл цвят за лятото.

# 534
  • София
Купих си една пенсил пола - дантелена в хубаво лилаво.
Засега съм я комплектовала с една черна блуза с голи рамена. Но с какво още мога да я нося? /С червена коса съм/.

Ей такова нещо е.

# 535
PS Вижте какъв вариант пък мернах докато ровех из Пинтерест Wink
Същата обсъждана форма на кошница... от BOTTEGA VENETA!
Flower Basket large intrecciato suede and leather tote

Даже видео намерих как ги правят... Абе не можем ли да излъжем някой квартален обущар да ни направи почти копие Grinning

Агент. И моята любима чанта е такава. Много искам същата в светъл цвят за лятото.
Уф, и аз... да си призная, имам поне 2 други чанти, които ги имам в 2 различни цвята Simple Smile
Съвсем светла от моята няма, но я има в много красиво лятно синьо!

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 04:35 от Agent Provocateur

# 536
  • София
Ауу, прекрасни чанти. Слабост са ми като аксесоар.

# 537
Agent, точно тази чанта на Bottega беше обсъждана от Савова и други нагоре. Точеха си лигите хехе. Мнооого е красива наистина. Пуснат ли ‘вдъхновени’ модели от Манго, ще има разграбване ❤

Скрит текст:
Купих си една пенсил пола - дантелена в хубаво лилаво.
Засега съм я комплектовала с една черна блуза с голи рамена. Но с какво още мога да я нося? /С червена коса съм/.

Ей такова нещо е.
]
Полата е страхоооотна. С черно не става ли многи тъмно с тъмно? Бяло/пудра по-добре.
А за червена коса си представям охра/прасковено/оранжево нагоре. Нещо такова като палитра:
Скрит текст:

# 538
Не съм ги обсъждала тези чанти, обаче мога да сглобя голямата. Grinning

# 539
  • София
Да, с пудра си го представям всъщност, мерси. Simple Smile
Става си дарк визия с черно, но аз като цяло съм малко консерва, рядко нося рокля с кецове, примерно. Или оранжево с лилаво.

Общи условия

Активация на акаунт