АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 10

• 21 015
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Явно Арас е кюфтето на групата Grinning 

# 136
Явно Арас е кюфтето на групата Grinning 

🤣🤣🤣 Просто е сочен бонбон.
Ние сме 7300, но има бутчета и гънки сигурно защото е 65см, моя ген е взела явно. Дребна и слаба ( като изключим следродилния период, като буре за прескачане 🤣🤣🤣🤦‍♀️)

# 137
Спокойно, следваме те Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ще ми се да махна поне една от бутилките с мляко, но просто не става. Пие преди лягане, след това към 2 и после сутринта към 6.

# 138
Спокойно, следваме те Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ще ми се да махна поне една от бутилките с мляко, но просто не става. Пие преди лягане, след това към 2 и после сутринта към 6.

Все още има 3-4 нощни хранения. Не се залъгва с вода.

# 139
Абсурд да го излъжа с вода. Той през деня едвам пие по 10-20мл, какво остава да се събуди посред нощ гладен и да му дам вода! Все някога ще спре да пие. До сега не съм видяла някой който да е станал на 15 години и да продължава да пие мляко посред нощ Joy.
Вече му свикнах, а и той вече се научи да ме чака да направя млякото, а не както преди да почва да реве на секундата.

# 140
Дойде люлката. Не съм доволна, но ще свърши някаква работа. Изнесохме я на двора.
Скрит текст:

Успявала съм да залъжа с вода само като е била топла. Grinning

# 141
Моята няма още 7кг, върви си 6800, 65см, но изглежда голямо пухче.

Зъбчето ни е само едно, и то само на пипане се усеща, иначе не се вижда. Ще изчакам хубаво да се покаже и започвам с “миенето” на зъбите.

# 142
И аз гледах Чиполино Елеа, много ми хареса, има голям сенник, компактна е, а цената е супер. До 15 килограма е, ама гледам, че средно стигат 15 кг на около 3 години, така че дотогава мисля да не го возя 😃 Засега върви кльощав, около 8 кила е, на 8 месеца.

Алекс е с 5 хранения, сутрин и вечер кърмене, другите 3 твърда храна и в повечето случаи дохранвам пак с кърмене. Яде си доста, 170-180, зависи. В повечето случаи му давам около 100-120, понеже и половин кило пюре да му дам, пак ще реве зс още, и ще иска и мляко. Не съм заместила още, а ми се иска да заместя обяда, ама живи и здрави.

Относно кърмене и АМ, понякога, когато не се чувствам добре, или той не суче добре и само се дърпа и мрънка, му давам АМ, не ми е кърменето на всяка цена. Като се случва, не виждам разлика. Цока си го със същия кеф, с който пие и мойто мляко. Имаше период, сигурно около половин година, в който се бях вманиачила всичко да е кърма, ставах през нощта, цедях, замразявах, сега съм на друг акъл и се чудя какво съм се мъчила 😂 Колко деца са изгледани на АМ и нищо им няма, здрави и прави, аз също съм била на АМ, понякога. Детето има нужда от спокойна майка, а не кърма на всяка цена. Аз също ще започвам скоро работа и най-много да оставя само вечерното кърмене, ще го мисля, но засега не е толкова пристрастено кърмаче, няма дърпане на блузи и мрънкане. Някак сме изградили режим и определена дистанция. По никакъв начин няма да реагира ако му дам шише, а не гърда, като цяло му е важно просто да е пълно тумбачето 😂

# 143
Моя е изцяло на АМ и не съжалявам. Ако мога да де върна назад, единственото което бих променила е да го кърмя 1 седмица, само колкото да му дам коластрата и това. Честно казано 1-2 хранения през ноща ми стигат и не мога да си представя да ме буди през час за да суче.

# 144
Madjarova направо ме вдъхнови ахахха 😄 Днес купих една кутия АМ да му пази страх.

# 145
Янна, аз бях купила една кутия, ама не я отварях. След като я отворих все едно камък ми падна от сърцето, пак си го кърмя предимно, ама вече с едно огроооомно спокойствие 😃

Савова, и аз съжалявам, че почти не го кърмих първата седмица 😑 5 дни в болницата беше предимно на АМ, че аз се бях шашнала какво става, после вкъщи пак предимно АМ, докато всичко в главата и тялото ми се нормализира. Може би едно 10-на дни беше повече на АМ, ама живи и здрави, минало-заминало. После минах в другата крайност пък, което пак не беше добре.

Лека нощ на всички, и дано станем чак сутринта 😂

# 146
Амин 😅😅 😅

# 147
Аз пък за нищо не бих си заменила кърменето. Сякаш това е било нещото в живота, което ми е липсвало. 😂Не знам дали малката сученето я успокоява, но мен кърменето със сигурност ДА. 😂

Последните акания са ни зеленикави и я мъчат много. Дали е от зъбчето или още ни тормозят колики ?

Всяка вечер след баня ли мажете бебоците с крем или мляко за тяло?

Пожелавам ви спокойна нощ. 🤫

# 148
Колики на тази възраст не би трябвало да има освен ако не е от пюретата.
Зеленикаво ако имахме в самото начало, когато беше на обикновено АМ.
Мажа го когато ми позволи Simple Smile. В последно време правим всичко на бързо, тъй като всичко става с много борба, а гърба ми вече ужасно не боли.
Понякога когато му мажа дупето с Бепантен размазвам и по тялото и крачетата. Преди имаше едни сухи петна по крачетата, които изчезнаха след като ги мазах с Бепантен.

# 149
Ооох, моята нищо не яде, един зъб се подава вече 1 седмица.
От тоя зъб плака, подсечена е, има зачервени пъпчици по интимните места.
Кашля, търка си челюстта, но според моят я боли подсечената кожа..  Да бе.
Знам ли..
9 кила, 73 см., от днес е на 8 месеца.
Не яде  пюрета, нито банани, не ще месо, каши. Не съм й давала карфиол, тиквички, чушки, бобови, нито каши  от царевица, нито глутен, нито мазнина.- никаква, нито млечни, нито яйце.
Мрази оризовата каша на Хип, не ще настъргани ябълки,мрази вода.
Олива се цялата с вода, омръзна ми. Купих non spill cup, дано с нея стане, че тая вода е кауза пердута.
Кърма иска през половин час и това е.
Хемоглобина й е висок, уж всичко е в норма.
Искам да й дам каша от брашно от елда, много ли е гадна

Общи условия

Активация на акаунт