АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 10

• 21 052
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Д-р Фурлакис препоръчва Nike revolution, защото са с мека подметка и дишаща материя.

Мен не ме притеснява нито цапането, нито разхищението на храна, но изпитвам ужасен страх от задавяне. Затова й давам предимно банан да яде сама, него поне го дъвче.

Прибори ще поръчам и аз. Сега рови с лъжичката в купата, после я слага в устата, но не загребва нищо, по - скоро си играе.

# 256
Да, но има още няколко модела, които са хубави и уж с меки подметки, а от revolution няма номер в момента.
https://www.nike.com/nl/en/t/pico-5-shoe-9PZfVN/AR4162-100 Тези в една група
бяха писали, че са гъвкави
https://www.nike.com/nl/en/t/flex-advance-younger-shoe-GBf1nR/CZ0188-700 Тези ги пишат, че са за прехода от лазене към прохождане, съответно би трябвало да са подходящи.

# 257
Да, но има още няколко модела, които са хубави и уж с меки подметки, а от revolution няма номер в момента.
https://www.nike.com/nl/en/t/pico-5-shoe-9PZfVN/AR4162-100

Потвръждавам, че са с мека подметка. Аз такива съм взела на Арас.

А REVOLUTION има в СпортДепо https://www.sportdepot.bg/product/nike_obuvki_revolution_5_tdv-N … asic.html?i=10167

# 258
Значи без да знам и само по усет съм купила Найк Революшън 4. Имам меки подметки и са лесни за обуване.

# 259
Савова, точни тия гледах, но няма номер Sad

# 260
По случайност минах покрай спортс директ и ги взех. Пише че са 11см. Дадоха ми и намаление за това, че съм медицински работник и цената излезе 15 паунда. Май са леко големи, но не мога да преценя добре, защото си държи пръстите свити.

# 261
Между другото и в about you има разни бебешки маратонки, но още не съм гледала сериозно. От време на време и разни инфлуенсърки имат кодове за отстъпки за там и може и да се възползвам скоро.

# 262
Ами на мен една приятелка ще ми ги донесе от чужбина, понеже работи в Найк и има много голяма отстъпка и не гледам по българските сайтове, иначе във Фешъндейс съм виждала.

# 263
Между другото и в about you има разни бебешки маратонки, но още не съм гледала сериозно. От време на време и разни инфлуенсърки имат кодове за отстъпки за там и може и да се възползвам скоро.

Сутринта Мона (от Революция Z) пусна код за намаление 25% за там MONA25 ,ако някой го интересува. Ще е валидно днес и утре.

# 264

Сутринта Мона (от Революция Z) пусна код за намаление 25% за там MONA25 ,ако някой го интересува. Ще е валидно днес и утре.

Rolly__ , ами заинтересува ме 😃 Влезнах да разгледам ... и поръчах. Благодаря за споделения код. А къде го видя? Образовай малко индианците - мен🙄

# 265
Следвам я в Инстаграм и тя често дава за различни сайтове. Нали е инфлуенсър Wink Просто съвпадение, че yanna писа точно за about you Simple Smile

# 266
Добре се получи 😁 Благодаря за разяснението и споделяй пак, ако изскочи нещо 😍

# 267
Значи да е жива и здрава тази Мона 😄😄 и аз поръчах едни найкове за малкия ( и едни за мен да не остана по-назад ). А от fashion days поръчах и от модела, който Фурлакис препоръча. Стори ми се доста добра цената. И сега стискаме палци да нацеля номера 😄

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 22:48 от yanna777

# 268
Здравейте,  момичета.
Обмисляме вече кръщене и понеже роднините и приятелите ни са пръснати из България, решихме да е в едно градче по средата. Със сигурност обаче ще се наложи хората да нощуват. Чудя се ние ли е редно да поемем нощувките? Как мислите?
Досега не сме правили подобно събиране и не знам какъв е реда. Както и да го смятам, ако поемем нощувките, това ще е най-големият разход. От друга страна как да поканя хората и да им кажа на еди-коя си дата да си намерят стая някъде.
Вие какво сте правили в подобна ситуация?

# 269
Кръщене само най- близките. И без това има Ковид.
Иначе е редно да поемеш нощувките.

Общи условия

Активация на акаунт