АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 10

• 21 055
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Ние поехме нощувките на гостите ни на сватбата.
Кръщене само със семейството.
Савова, здрасти Grinning
Наборите явно по едно и също са огладняли Stuck Out Tongue Winking Eye

# 271
temma Според мен не е задължително да поемаш нощувките

# 272
.
Савова, здрасти Grinning
Наборите явно по едно и също са огладняли Stuck Out Tongue Winking Eye
В последно време ме разиграва! Почва да мрънка, ставам да направя млякото и като се върна той е дълбоко заспал! Та седя и се чудя кво да го правя. Joy

# 273
Коректно е да се поемат нощувките. Бяхме поканени на сватба в друг град и трябваше да си търсим хотел, в който да нощуваме. Твърде много нерви отделих за тази сватба. Grinning Беше ми неприятно.

# 274
Маратонкоте които Савова предложи са уникални. Много лекички, мекички и отпред са с нещо като мрежичка. На малкия все още не съм му ги взела, но каката миналата година се съдра да ги носи. Крачето и не се е изпотявало.

# 275
Може ли линкове на обучиците, които сте поръчали. Не виждам в about you да има найк революшън

# 276
Направо ни разказа играта тази нощ... не знам регресия ли е, зъби ли са, какво е ама 😑

# 277
Аз малко се загубих, но се опитах да изчета повечето.
За обувките мисля да взема на биомеханик май се казват, има го в намама в момента на -25% те са за прохождане. Иначе му накупих няколко чифта докато е в количката. Не знам и аз защо, но ми харесаха. Предпочитам да е на босо, ама имам проблеми с пазаруване то за него, заринали сме се. Дано да се поосвестя, че има шанс да се разоря Joy
Тези дни е голям купон при нас. Първо в края на петия месец минахме през цокане по цяла нощ, тъкмо реших, че ще поспя и май го почва зъбче, още няма, а тия дни ще направи 8 месеца. Та и тези дни не се спи...
temma Ние си правихме празненство на вила и запазите цялата за гостите си, та поехме нощувките.
Направиха ни пакетна цена и реално нощувките не са чак такова перо. Зависи и какъв хотел ще изберете, но ако не сте много хора може да питате в някоя къща за гости. Имаме много приятели, който така направиха също, така че е вариант, ако ви допада идеята да не е хотел.
Иначе съм въвела почти всичко, кисело мляко още не съм, но мисля да изчакам поне до 10м, ще събера мнения. Малкия си хапва с голям апетит и ако беше възможно, щях да му заместя всички хранения и да махна тая ци*а, той я ползва само за хранене, не се успокоява с нея, така че реално е готов, нооо ще се кърмим още.

# 278
Минт, при нас също нощта беше кофти. От 12 до 2 будуваше. Не искаше да спи, а само да я гушкаме. От сутринта е кисела.
Чудя се дали за празниците да пътуваме някъде на “почивка”. Grinning Поне да се разнообразим.

# 279
И аз бих препоръчала съвета на Алркдандрия. И според мен е редно да се платят нощувките на гостите.   Ако сте по-малко компания има страхотни къщи за гости,  комплекси  с механи, без механи. Виж в почивка.бг и с филтъра си задам предпочитанията.  Там има доста бюджетни неща.

# 280
Аз от 2-3 вечери додавам АМ и нощите са много по-спокойни. Бавно и постепенно приключвам с кърменето. Честно казано съм много доволна, че успях 8 месеца да го кърмя, но е крайно време да приключвам.

# 281
Охх аз трябва да се оплача, обаче от себе си Simple Smile. Малкия спи без проблеми, леко мрънка като огладнее, храня го инпродължава да спи, обаче аз съм за бой. Седя до късно да чета, после след като го нахраня я погледна новините и хайде пак минали 1-2 часа .... всеки друг на ное място би се наспал като хората, но така и не мога да свикна да си лягам рано и да не чета.

# 282
И аз съм същата, Савова Joy
Снощи от 3,15 до 4,30 гледах сериал- La casa de papel. Препоръчвам! Много зарибяващ Stuck Out Tongue Winking Eye

# 283
Между другото и в about you има разни бебешки маратонки, но още не съм гледала сериозно. От време на време и разни инфлуенсърки имат кодове за отстъпки за там и може и да се възползвам скоро.

Сутринта Мона (от Революция Z) пусна код за намаление 25% за там MONA25 ,ако някой го интересува. Ще е валидно днес и утре.

Rolly__ , ами заинтересува ме 😃 Влезнах да разгледам ... и поръчах. Благодаря за споделения код. А къде го видя? Образовай малко индианците - мен🙄

About you с намаление + код 25SILVIA (важи 48часа)

Кода е от групата за намаления.

# 284
verchy, в бг мама ли е тази група и как точно се казва Wink да следя и аз

Лайка, има ли нов сезон? Наистина е зарибяващ сериала!

Общи условия

Активация на акаунт