АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 10

• 21 057
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
verchy, в бг мама ли е тази група и как точно се казва Wink да следя и аз

Да, заповядай.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1281837.msg42738868#new

# 286
Момичета, колко често слагате бебчетата на гърне и по колко време ги държите?

Бебка не плаче вече от гърнето, днес я усетих, че започва да си върши работата и я сложих. Но много бързо й се отбеляза гърнето на крачетата, станаха студени. Т.е. не се кръвооросяват много добре докато седи на него.

# 287
Rolly, 4 сезона са.
Ще има и 5ти, но още не е излязъл.
Поръчах и аз един Nike revolution.

# 288
Аз го слагам за 10 мин, опитвам се всеки ден, но пропускам. Нашето гърне има мекичка седалка и му е удобно, ако искаш виж по сайтовете дали има проставка

# 289
Момичета,  как съхранявате по-голямо количество пюре, което сте направили?
Стерилизирате в бурканчета или замразявате в пликчета?
Сега си готвих супа в мултикукъра и сложих на решетката за пара пащърнак, морков и сладък картоф и му направих пюре с малко масло.
Честно казано, толкова вкусно стана, че бих могла и аз да го изям Joy

# 290
  • Пловдив
Аз ги държа в хладилник до 2-3 дни, повече не правя. Тя яде около 150-200 гр на обяд та общо да направя макс 400 грама , за да има за 1-2 дни напред.

Днес взехме два чифта буйки на Колев и колев, допаднаха ни много, надявам се да са и удобни.

Casa de Papel още миналата пролет го изгледах докато бременеех в карантината😊 чакам 5 сезон сега.

Това с нощувките за кръщенката е натоварващо бюджета, но аз също мисля, че организатора трябва да поеме спането. Бях на сватба в другия край на страната, където трябваше освен подаръка да плащам и хотел по 150 лв на вечер..... не ми беше много приятно, наистина.
На нашата сватба имахме 10 души , които бяха от други градове и покрихме стаите им в хотел.

# 291
Съхранявам в бурканче от пюре и го слагам в хладилника за следващия ден.

# 292
Момичета, колко често слагате бебчетата на гърне и по колко време ги държите?

Бебка не плаче вече от гърнето, днес я усетих, че започва да си върши работата и я сложих. Но много бързо й се отбеляза гърнето на крачетата, станаха студени. Т.е. не се кръвооросяват много добре докато седи на него.
Сутрин го слагам задължително, пишка, пръцне ли - изчаквам го да се изака. След сън също го слагам да пиша. Пръцне ли - слагам го, случвало се е и по 15 мин да го чакам да се изака. Случвало се е и след 20 мин нито да е акал, нито да е пишал. Търпение се иска. По принцип на час и половина, 2 е хубаво да се слага.

# 293
Съхранявам в бурканче от пюре и го слагам в хладилника за следващия ден.

И аз така

# 294
  • Пловдив
Коце днес става на 8м и извади и 5тия зъб, много лиги капят, явно скоро и 6тия ще чакам.
И аз готвя за 2 дни, слагам в хладилника.
Кои обувчици купихте от about you, загледах няколко и аз?

# 295
Pepi, тези взех аз
https://m.aboutyou.bg/p/nike/nike-revolution-5-5223668
С код MONA25 ми излязоха на 48-9лв.
Ами аз направих една голяма кутия с пюре. Утре ще питам майка как да стерилизирам бурканчета.

# 296
Аз правя ги слагам в кутиите на авент от комплекта с помпата за кърма. Те са по 200мл, ако направя повече или реша, че на другия ден ще яде друго ги слагам в камерата. Там съхранявам до 7 дни. В седмицата реално като съответно три дни и имам за цялата седмица. За стерилизация бях питала и ми казаха, че трябва да ги варя за 10 мин, но понеже то реални е вече съответно, реших че не е добре идея. За мен поне. А и забелязах, че от много топло и студено, металните капачки на стъклените бурканчета, започват да ръждясват по ръбовете и само хвърлям капачки.

# 297
Давала съм й пюре на 3 дни, вредно ли е ?
Замразих пюре в плик за кърма, удобно е.
Домашни пюрета баща ми кипва за 2-3 минути от завиране на водата .
Днес й правих пюре от ябълки, ще й го дам два дни последователно.
Дадох й оризова каша на Tiopher, не я хареса много.

# 298

Че какво не им харесвате на тези. Гледам, че всички сте на найк. 🤔

# 299
Аз поръчах тези, изглеждат мекички

https://m.aboutyou.bg/p/nike-sportswear/wear-all-day-5855017

Rrr3 Фурлакис препоръча определен модел маратонка за прохождане,но и без неговата препоръка щях да се спра на Найк.  А до колкото знам не е препоръчително да бъде с ципче отдолу. Освен това ми изглежда и неудобно.

Общи условия

Активация на акаунт