АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 10

• 21 080
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Ами някъде до 60-70 лв. Това бебе с памперса ми стана интересно, къде си го гледала? Не обичам да питам, защото в повечето случаи и родителите не знаят, а и си държа да е изненада подаръка☺️
За всякакви поводи питам, не е задължително да кажат какво точно, а някаква категория подарък- практично, за спомен, глезотийка.... Мисля, че много родители добре знаят какво искат, освен ако детето е претрупано с всичко и няма кой знае какво различно може да се купи.  На мен ми е неудобно да казвам какво искам, защото не знам кой колко може да отдели(за някои играчки като модел и качество и 30 лв им са много) и защото много от нещата ми се струват излишни. Но като ми подарят 5 топки, 5 комплекта за рисуване, 5 плюшени играчки и се чудя къде да ги слагам. 
Вариант е да видиш в сайта на Хиполенд има секция Тв реклами, топ офети, марки...поне да се ориентираш ако нямаш наблюдения какво се купува сега най-много. Но тези масовите магазини ( Хипо, Комсед, Вис Виталис и подобни) горе долу имат една и съща стока.
Има тихи книжки, бяха модерни преди няколко години, но все още са оригинални, когато са правени за самото дете и няма как да се повтори. Дървени табла за игри, ръчно шити кукли и играчки, "първа книга", фотосесия, аниматор към балоните, които си харесала...."оригиналното" е много относително за всеки.

# 376
Аз за подарък на моята приятелка ( малкия е мъж , скоро навършващ 1 ), ще взема играчка, поръчах му персонализирана тиха книжка и ще поръчам и кутия ( ръчна изработка ) , с картички, на които гостите да могат да напишат пожелания за детенцето и да остане спомен Simple Smile ( но съм го съгласувала с приятелката ми предварително ) Simple Smile в момента съм в процес на търсене на кутийка и картички Simple Smile

# 377
Ние за годинка с МП сме купували баланс колело и learning tower. Също има хубави дъски, на които детето може да си "рисува и пише" (от едната страна черни, от другата - бели).

# 378
ekb_bke От къде поръча книжката и как ти дойде като цена. Писах на една жена, но няма да успее до събота😒Този път късно се организирах...
Harista, точно такива странички търсех да разгледам. Благодаря ти много

# 379
  • Пловдив
Аз честно казано предпочитам да ме попитат какво да вземат за подарък на малката. Знам много добре какво ми трябва, а не искам излишни играчки , книги и чаршафи. Simple Smile
Като ме питат винаги казвам нещо по бюджетно или по скъпо и да решават какво да вземат от тези неща. Успех Simple Smile

# 380
ekb_bke От къде поръча книжката и как ти дойде като цена. Писах на една жена, но няма да успее до събота😒Този път късно се организирах...
Harista, точно такива странички търсех да разгледам. Благодаря ти много

Ленка, от страничката във ФБ “малки тихи книжки”. 40 лв са 8 странички захванати с хълки и 35 лв е цената ако е захванато само с панделка, като жената, която ги шие иска и информация на колко годинки е детето и какво да включва книжката. Ние избрахме животни, числа и плодове и зеленчуци Simple Smile прикачвам една страничка

# 381
За 1-вата годинка на детето на кумовете ни купихме ей такава тротинетка https://www.hippoland.net/lorelli-trotinetka-skuter-3v1-smart-pl … pink-1039003-0004
+ блузка и панталон и аз направих 2те торти за рождения ден (те много държаха да си платят продуктите,но отделих доста време и желание и го смятам като вид подарък).

# 382
Ох с тези подаръци вече полудявам. Та преди да се оплача да ви почерпя виртуално, каката имаше РД преди 2 дни.

Да попиташ за подарък е нож с 2 остриета( или поне аз така мисля).
Мен като ме питат какво да вземат, им казвам нещо което не е толкова скъпо.
За поредна година зълва ми си избират някакви супер скъпи подаръци. Миналата година беше колело, и се комбинирахме със свекито и така излезе малко по бюджетно. Нооо сега решиха че ще е бъги което е 500 и няколко. Еми извинявай ама и на 3 да разделим сумата, на мен ми идва в повечко. Ии оплаках се, извинявам се.
За първа годинка добри идеии са дали момичетата.

# 383
Аз, за това давам предложение когато питам за подарък. Избрала съм 3-4 неща и им пращам снимки да си изберат. Имам приятели който искат да е марково, може да е една блуза, ама с етикет. Имаме и такива които искат да е функционално, може да е китайско, няма значение. Та съм ги научила и директно им казвам. Решила съм или това или това, ако те предложат нещо, поне съм ги насочила колко ми се дава Joy

# 384
Около мен няма никакви деца, моето е първото в компанията 😅 Та съм абсолютно гола вода в подаръците за деца.

# 385
Цецинка, честита да е госпожицата!
Това е много нагло със скъпите подаръци! Звучи ми все едно не се съобразяват с нищо тези хора. Хвърли някой камък в тяхната градина за следващ повод, не се стеснявай и преглътни скромността си Wink

# 386
Около мен има само 1-2 деца на възрастта на моето. Подаръци не купуван тъй като знам колко безмислени могат да бъдат, за това давам пари. Скоро приятелка ми донесе дрешки за малкия, при условие че съм я предупредила да не купува защото няма да му улучи размера и още от вратата и ги върнах защото беше купила размер 9-12 месеца , а те са му малки. Казах и че сега за наказание дето не ме слуша да ходи в магазина и да хи върне. Предполагам, че ше вземе по- голям номер и пак ще ми ги донесе Joy.

# 387
ЧРД на госпожицата !
На такива вещомани и сноби, заслужават да им подариш нещо от олх и да го представиш за ново.
Малко съобразителност, не всеки е с бюджет на Мъск.
Много ми харесаха тихите книжки.
 Искаха да ми подаряват проходилка, но аз съм твърдо не !
Старомодна съм, да си проходи като едно време.
Иначе Буба пълзи и се изправя в кошарата. Само иска да се изправя и да я държа за ръцете, омръзна ми.
Хич не говори, притеснено ми е.
Издава звуци и срички, но ни та, ни ма, ни гявол. Явно й е рано за та та, на 8 ++ е.

# 388
Спокойно, все някога ще проговорят и тогава пък ще питаме как да ги накараме да млъкнат.
Моя казва само бу бу бу или пък ка Simple Smile.
Все още не лази защото не се сеща какво да прави си ръцете си. Само гледа да се хване за нещо и се издърпва с ръцете си .

# 389
Аз пък хич не обичам за РД да ми дадат пари. Искам си подарък, вълнението докато го отваряш. Неизвестността какво ще има вътре. Единствено не обичам да получавам сувенири, за мен за безсмислени, или пък плюшени играчки също не харесвам. Но за щастие близките ми знаят какви са ми предпочотанията, размери дрехи, вкуове и в повечето случаи успяват да ме зарадват. То пари винаги трябват така или иначе. Аз съм повече за емоцията. Но пак казвам важно е хората да те познават добре и да те усещат🙂

Общи условия

Активация на акаунт